0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel, iyi niyetli, ama biraz algılaması düşük bir öğrencim vardıliseden mezun olabilmesi için çok uğraştım, destekledim falan, ve mezun oldugeçenlerde tesdaüfen girdiğim ford ana bayisinde satış elemanı olduğunu görünce kızcaaza epeyce bilgi verdim ford hakkında
çamkıran palzaya gittiğmde hondacı kızlarıda eğitiyorummeslek hastalığı heralde
iki erkek satış elemanı ver ikiside cangeriye kalan hep kız ve ne yazıkki hepside eksik akıllıaraç hakkında sorduğum hiç bir soruya yanıt alamıyorum, sadece eğitimde ezberletilmiş bir kaç yüzeysel bilgi... hepsi o .. mustafa diye bir eleman var, ben aracımı ondan almıştım , daha sonra eşimi dostumuda ona yönlendirdimaklı başında bilgili efendi bir insan, kızlar güzel ama ne yazıkki tırt
Bütün dünyada aynı günü tanıtım yapılacağından, her kanaldan bilgiye ulaşabilirsin, hatta 6 saat önceden uyanabilirsen doğudan gelecek tanıtımlarla bize sabah sürprizi yapabilirsin.
Japonyadan başlar, sanırım. Corolla onların.
Dünyada ilk Turkiyede ortaya çıkacak denmisti Tekin abi.
Kim demişse onun dünyası sadece bizim ülkeyle sınırlı demekki Corolla Japonların, adamlar sadece Türkiyede üretmiyorlar ki. Hangi ülkelerde Sedan Corolla üretildiği belli, hepsinde aynı gün lanse edilecek. Yanılıyormuyum?