güzel, iyi niyetli, ama biraz algılaması düşük bir öğrencim vardı
liseden mezun olabilmesi için çok uğraştım, destekledim falan, ve mezun oldu
geçenlerde tesdaüfen girdiğim ford ana bayisinde satış elemanı olduğunu görünce

kızcaaza epeyce bilgi verdim ford hakkında
çamkıran palzaya gittiğmde hondacı kızlarıda eğitiyorum
meslek hastalığı heralde
iki erkek satış elemanı ver ikiside can
geriye kalan hep kız ve ne yazıkki hepside eksik akıllı
araç hakkında sorduğum hiç bir soruya yanıt alamıyorum,
sadece eğitimde ezberletilmiş bir kaç yüzeysel bilgi... hepsi o ..
mustafa diye bir eleman var, ben aracımı ondan almıştım , daha sonra eşimi dostumuda ona yönlendirdim
aklı başında bilgili efendi bir insan, kızlar güzel ama ne yazıkki tırt
iki erkek satış elemanı ver ikiside can
geriye kalan hep kız ve ne yazıkki hepside eksik akıllı
araç hakkında sorduğum hiç bir soruya yanıt alamıyorum,
sadece eğitimde ezberletilmiş bir kaç yüzeysel bilgi... hepsi o ..
mustafa diye bir eleman var, ben aracımı ondan almıştım , daha sonra eşimi dostumuda ona yönlendirdim
aklı başında bilgili efendi bir insan, kızlar güzel ama ne yazıkki tırt
Abi artık devir öyle bir hale geldiki kimse ilgi duyduğu,eğitimini gördüğü işi yapamaz duruma geldi.Eleman aranıyor yazısını gören direk dalıyor içeri,iş nedir,neleri bilmek lazım diye düşünen yok daha doğrusu düşünecek durumu yok.O kızlarıda oraya neden koydukları belli,satış bölümünde konuşurken sürekli size bir şeyler satmayı amaçlayıp o şekilde davranıyorlar.Zaten toplum olarak genel profilimizde ortada,etkileyiciliğide fazla oluyor bu elemanların.Konu dağılıyor aslında ama mesela çok yakın bir arkadaşım geçen sene focus aldı.40000 liralık araç alacak iken oradaki elemanların sayesinde 58000 liralık araç almıştı.Sormuştum nasıl oldu diye verdiği cevap aynen şu "abi bende anlamadımki satış görevlisiyle konuşuyorduk en son bana başka bir aracımız daha var onuda göstereyim size dediğini hatırlıyorum sonrasında bir baktım aracın faturası kesiliyor" Yani o yüzden çok bir şey beklememek lazım
Ford alanlar genellikle biraz böyle maalesef
Yeni Corolla , yeniden Corolla olacak her halde.
Kamuflajlı olanda bu farlar var, ortalık iyice karıştı, bakalım bize hangisi kısmet olacak?
Geri sayım son 75 saat..
perşembeye ne kaldı şunun şurasında demi ya:))) benim merak ettiğim perşembe günü haberlere falan çıkar mı?? otohaber arabam.com a falan diyorum yaniii... yoksa 3-5 gün sadece gazetecileri çağırıp onlara bir tanıtım ondan sonra falan mı izin verirler fotolarn falan çekilmesine???
Bütün dünyada aynı günü tanıtım yapılacağından, her kanaldan bilgiye ulaşabilirsin, hatta 6 saat önceden uyanabilirsen doğudan gelecek tanıtımlarla bize sabah sürprizi yapabilirsin.
doğudan olmaz olamaz... çünkü burada türkiyeden lansman yapılacak die biliyorum onun için asya da bizden önce öğrenemeyecektir
Bütün dünyada aynı günü tanıtım yapılacağından, her kanaldan bilgiye ulaşabilirsin, hatta 6 saat önceden uyanabilirsen doğudan gelecek tanıtımlarla bize sabah sürprizi yapabilirsin.
Tekin abi tanıtım hangi ülkede olacak?
Japonyadan başlar, sanırım. Corolla onların.
Japonyadan başlar, sanırım. Corolla onların.
Dünyada ilk Turkiyede ortaya çıkacak denmisti Tekin abi.
Eğerİstanbul'da olursa şartları zorlayıp lansmana gitmeye çalışacağım
Dünyada ilk Turkiyede ortaya çıkacak denmisti Tekin abi.
Kim demişse onun dünyası sadece bizim ülkeyle sınırlı demekki

Corolla Japonların, adamlar sadece Türkiyede üretmiyorlar ki. Hangi ülkelerde Sedan Corolla üretildiği belli, hepsinde aynı gün lanse edilecek. Yanılıyormuyum?
Kim demişse onun dünyası sadece bizim ülkeyle sınırlı demekki 
Corolla Japonların, adamlar sadece Türkiyede üretmiyorlar ki. Hangi ülkelerde Sedan Corolla üretildiği belli, hepsinde aynı gün lanse edilecek. Yanılıyormuyum?
Haklısın abi yalniz Ali Haydar bey Turkiye`de gün yüzüne cikacak demişti auris lansmaninda ben onun bu sözüne güvenerek söylüyorum. Ayrıca bildiğim amerikaya gönderilen corollalar Japonya'da üretiliyor. Diğer başka nerede corolla üretiliyor bilmiyorum.
ABD, Türkiye, Güney Afrika, Çin, Japonyada (farklı Corolla), belki Rusya, belki Hindistan, belki Avustralya