0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende aynı senin gibi düşünerek yaklaşık 1 sene önce otomatik corolla 1.6 AT aldım.. Pişman olmazsın.. Yalnız multimod şanzıman önermiyorum ben sana.. Alacaksan tam otomatik vitesliolanından al derim.. Sorunsuz.. Başın ağrımaz.. İlerde LPG taktırmak istersende araştırır takarsın..Ben alırken dizel otm. ile arasında 8 bin lira gibi bi fark vardı. Yanılmıyorsam şimdide aynı aşağı yukarı..Artık hesabu kitabı ona göre yap. Yılda kaç km. yapıyosun bilmiyorum ama.. Benim araç 11 ayda 7000 km oldu.Sanırım dizel almama gerek yoktu ve benzinli aldım. Bilmem yardımcı olabildimmi..?Saygılar..
Merhaba arkadaşlar 2011 model 1.33 comfort aracımı satıp eşiminde kullanabileceği 2009-2010 arası comfort-extra yada elegant corolla almayı düşünüyorum. Otomatik vites konusunda öneri ve deneyimlerinizi olumlu yada olumsuz almak istiyorum. Bir akıl verin
yıllık izinlerde sağlam gezersek 15000 oda maximum kardeşim. 1.33 ile 14 ayda ancak 10150 yapabildim sen düşün.
02-06 kasaların otomatik şanzımanı hem sağlam, hem kullanışlı. Dört mört idare ettik
0 km yi geçecen bi defa o kadarda zengin değiliz alt tarafı devlet Mamuruyuz dört basımız mamur olmasa da ikinci elde de foruma cok baktım bana uygun birşey bulamadım sahibinden.e bakıyorum birkaç gündür. 35000-37500 arası birşey arıyorum ama yok. 2009-2010 da olur. Aslında diğer bir sıkıntıda su anki aracın kredisi. krediyi kapattıktan sonra ancak alabilirim o da yine bir miktar kredi çekerek tabiiki anlican bizim iş biraz karışık
kerem bey O'nu nerede bulucam işte bakıyorum kaç gündür ama bir türlü lafama yatan aracı bulamadım. Foruma yazdımki belki takasa gireccek, belki elinden cıkaracak bahsettiğin tarzda bir aracı olan yada tanıdıgında bildiginde böyle bir aracı olan vardır diye.