0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
faruk bey merhaba anladığım kadarıyla sıfır almak istiyorsunuz yaris i yeni yarisler çok güzel performans sağlıyor içide öyle dar bi araç değil bence bi test sürüşü yapın
Sercan aslından 1-2 yaş kmsi 25binden az kazasız sıkıntısız bir araçta olabilir. İlla sıfır olacak takıntım yok. Ama bu yeniliği orta vadede (1-1,5 yıl içerisinde) düşünüyorum. O nedenle cebimde param olmadan test sürüşü yapmak istemiyorum. Bu aracı eşimle birlikte kullanacağımdan otomatik olması şart. Yılda 15binden az km yapanlar için neden benzinli öneriliyor?
Sercan teşekkür ederim arkadaşım. Tüm arkadaşlarımın düşüncelerine değer veriyorum, sağolun. Bende çok merak ettim şu yarisin içini. Yakınlarda bir yarisi olan arkadaşımda yok. İçini görmek, oturmak gerek. Ama Sercan dediğin gibi içini büyük tutup bagajı küçük tutmuşlar herhalde. Bagaj yok gibi birşey. Bir arkadaşımın yeni kasa corollası var. Manuel şanzıman. Onu test ettim. Hem kullandım hemde arka koltukta kısa gezinti yaptım. Çok güzel araç gerçekten. Ama içte çok sert malzeme kullanmışlar. O rahatsız etti. Benim araçta bile her kaplama yumuşak veya bez kaplamalı. Araç üreticilerinin maliyetleri kısmak istemelerinden herhalde.
Sedan bir araçtan inen kişiye alacagı Yaris tarzı araçlarda bagş sıkıntısıa ortaya çıkar .Şimdi size ben bagajı zaten pek kullanmıyorum gibi gelsede .Aslında bizim gibi çocuklu ailelere en uygun araçlar sedan tarzı araçlar.
1.1998 model toyota corolla 1.6 gli special2.2011 yaris 1.4 d4d
2002 Maruti1991 Corolla1997 Vectra2012 Yaris
1- 1993 Renault -Rainbow -Kendi aracım 14 sene .2- 1996 Toyota Corolla xei sw. Şirket3- 2002 Toyota corolla 1.4 benzinli terra ,makyajlı kasa, Şirket4- 2005 Ford Fiesta tdci , Şirket5- 2008 Renault clio symbol dci,Şirket6- 2009 Renault Megane dci,Şirket7- 2010 Fort Focus tdci,Şirket8- 2011 Renault clio symbol dci,Şirket9- 2006 Toyota Yaris d4d Kendi aracım , şuan kullanmaktayım.
Hakkı bey yarıs ı espırı maksatlı yazmıstı. Buralara daha ugramaz oldugundan maalesef cevap veremeyecektır.Benımde 97 glı aracım var. Sahsen yarıse gecıs yapmanızı tavsıye etmem.
2004 corolla hb den direkte versoya geçtim...Tek bir nedeni vardı bagajı.Yoksa arabamdan cok memnundum..Yaris multidirve 1,33 benzinli 40 bin lira ..2 el derken 1 yasında temiz sahibinden iyi arabalar bulabilirsiniz...40 bin lirayı su asamada yarise verilmez.eger şilla hb tarzı ufak bir araç diyorsanız YENİ OPel astraları inceleyın derim..Ben versodan sonra birdaha hb ye dönermiyim çok zor ıhtımal.Sİzde sıfır alacaksanız sedan bir araba alın rahatınızı hiç bozmayın.