0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orçun, konuyu ben sildim, başlık hoş olmamış. Forum ağa açık ve dışarıdan bakanlar için hiç hoş görünmez biz ne kadar altında kötü bir niyet olmadığını bilsekte.
Hakan abicim başlığı değiştirebilirdik. Otomobil dışına açtım bilebile geyik yazdığı için.Forumda son günlerde oluşan resmi havadan biraz olsun kurtulmak için izleyin dedim.Neyse açıklama için teşekkür ederim
Yönetim incelemiş konuyu silmiş uygun olmadığını düşündüğü için..Konusu silinen yeni konu açmış neden silindi diye ki yönetim bu konunun açılmasına izin vermiş.Yönetim konuya açıklama ve düşüncesini yazmış ve silinmeyebilirmiş ama onlarda haklı binlerce konuyu okumak zor diye..İşte D E M O K R A S İ ve Demokratik bir yönetim. Hakkını arayan bir ahali. En sonunda seviyeli bir konuşma aralarında. Ya ne bileyim durduk yerde kendime pay çıkardım ve çok hoşuma gitti açıkcası. Herkese teşekkürler...
Konular sılınır, yenılerı acılır, kımısı sorar, kımısı sormaz, kımısı cevap verır, kımısı vermez...Ama bugun ayın 16 sı hakkı hala yok.....Yazmak mı zor, sılmek mı? Gayrısına sız karar verın.
Boş ver Orçun , benim yazdıklarımın % 98 i siliniyor takma kafana
Sizde bundan sonra düşündüklerinizin % 2 sini yazarsanız sanırım sorun kalmaz kemal amcacım....
Sizde bundan sonra düþündüklerinizin % 2 sini yazarsanýz sanýrým sorun kalmaz kemal amcacým....
O zaman hic yazamaz malum Kemal amca dusunmeden yaziyor.