0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konular sılınır, yenılerı acılır, kımısı sorar, kımısı sormaz, kımısı cevap verır, kımısı vermez...Ama bugun ayın 16 sı hakkı hala yok.....Yazmak mı zor, sılmek mı? Gayrısına sız karar verın.
Yazınızdan dolayı bu fıkra aklıma geldi bi anda paylaşayım dedim..... Tayyip Erdoğan bir okulu ziyaret eder öğrencilerle sohbet eder.Öğrencilerden Temel, "size 3 sorum olacak" der: 1- Nasıl oldu da seçimlerde bu kadar yüksek oy aldınız?2- Özelleştirmeden gelen bütün paralar nereye harcandı?3- Türban'ı neden sorun haline getiriyorsunuz? Aniden zil çalar çocuklar teneffüse çıkarlar.Teneffüsten döndüklerinde sözü Dursun alır;"Size 5 sorum olacak" der ve sorar: 1- Nasıl oldu da seçimlerde bu kadar yüksek oy aldınız..?2- Özelleştirmeden gelen bütün paralar nereye harcandı..?3- Türban'ı neden sorun haline getiriyorsunuz. .?4- Ders zili neden 30 dakika önce çaldı..?5- Temel nerede...?
Fıkra doğru ya doğru güzel ama paylaşıldığı yer çok anlamlı olmamış. Konu hakkında sanırım bilginiz yok.
Benimde bu fıkrayı paylaşmaktaki amacımda zaten ironik......Hakkı SAYGILI konusunda kamuoyunun her yönüyle aydınlatılması, ilgili tarafa cevap hakkı verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Zira yönetim haklı olsa bile bu şekilde daima zan altında kalacaktır...
Kusura bakmayın Gece Eğitiminden yeni geldim yorgunlukla yazdığım bi cevaptı ,ayrıca foruma üye olduğumdan beri Hakkıları hep karıştırıyorum.... Ben şahısların kendi savunmalarını kendilerinin yapması taraftarıyım, sosyalist görüş yapısında biri olarak ben böyle düşünüyorum şahsen...Neticede yönetim misyonunu yerine getirmiş olabilir ama Hakkı beye cevap hakkı doğmuştur. Bende sizin gibi olaya tam vakıf değilim.Her kafadan bi ses bi laf çıkmakta .Sorunda burda zaten. Ne olduysa ortalık karışmış biri avatarını uygunsuz koymuş pirelli takvimi muhafazakar Hakkı beye ters gelmiş falan. Bu nedenle böyle bi fıkrayı paylaşmak istemiştim ...Bu fıkrada hem nalına hem mıhına oldu galiba....
Aramızda kimseye ön yargılı yada ayrımcı (olumlu ya da olumsuz) bir yaklaşım sergilenmemeye çalışılıyor ve bunun takdiri de elbetkide sayın üyelerimizindir. Herkes, diğer fikirlere de saygı göstererek fikrini, bilimsel taban çerçevesinde dile getirebilir. Bunu bilinçli hiç kimse de sınırsız özgürlük olarak algılamayacaktır.Hata herkes yapabilir ve bu mümkün mertebe paylaşım ile dile getirilir, nispeten tölere edilir. Önemli olan niyettir. Barışçıl olduktan sonra sorun olsa dahil çözülebilir.