0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun..güle güle kullanın.
benzın aldıgın tarıhı not et sonra unutucaksın o tarıhı..hayırlı olsun cok guzel gorunuyor
Hayırlı olsun Hasan abi güle güle kullanın. Benimde çok beğendiğim araçların başında geliyor yeni astra
vaaay LatiFE 38 maşallah. vites kolu altındaki aydınlatma hoşuma gitti bende yarise yapayım
hasan abicim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle abicim
Çok oturaklı bir araç, yeni kasa Astra güzel tercih. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.
Çok çok teşekkür ederim Serkancığım, Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Nihayet plakalar çıktı ve dün akşam arabayı beyaz astramı teslim aldım. Öncelikle fikir ve yorumlarıyla bana yardımcı olan bütün arkadaşlara ve özellikle zaman ayırıp aracı test eden Özcan beye çok çok teşekkür ederim. Malzeme kalitesi, iç dizaynı falan gayet güzel. Kırmızı ağırlıklı bir aydınlatma kullanılmış. Vites çerçevesinin etrafında sürekli yanan bir kırmızı ışık var çok güzel. Elektronik el frenine tam alışamadım daha. Arabayı parkedince tutup asılacak bir elfreni arıyor ellerim ama sonra işaret parmağımla hafif bir dokunuş yeterli oluyor. Yokuş kalkış desteği çok güzel birşey, düz vites araç ama sanki tam otomatik bir araç gibi 1 cm bile kayma olmuyor.
Ben LiFE 38 diye düşünmüştüm LatiFE 38 de güzel Teşekkür ederim Oktayım.
İlk mazotumu aldım
Hasan abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle Birsey soracam abi neden Auris falan düşünmedin?
Ve beklenen gün geldi artık.Hasan bey hayırlı uğurlu olsun.Kazasız,belasız,cezasız çok iyi günlerde kullanmanız dileği ile.... Size küçük bir tüyo vereyim Hasan bey.Öncelikle emniyet kemeriniz bağlıyken el frenini serbest bırakma gibi bir zahmete girmenize gerek yok.Hareket ederseniz kendiliğinden çözülür.Ama kemer bağlı değilken çözülmez.Buna dikkat edin... Sollama ve sonrası sinyalleriniz mevcut araçta.Sollama yaparken sinyal kolunu yarım indirirseniz sinyaliniz üç defa yanar ve sonra söner.Aynısı sağ sinyal içinde geçerli. Astra'da var mı bilmiyorum ama kontrol ederseniz sevinirim.Dörtlüler yanarken sinyal kolunu aşağı ya da yukarı kaldırın.Muhtemelen sinyal verdiğiniz de dörtlü flaşör devre dışı kalacaktır.Sinyal'i kapatınca dörtlü flaşör tekrar aktif olacaktır. Araba çalışmıyorken sinyal kolunu aşağı ya da yukarı kaldırdığınız taktirde o tarafın ön ve arka park lambaları yanacaktır. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar Benimde aklıma ilk gelen LiFE olmuştu