0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Hasan Bey
Çok şık gerçekten.Allah uzun yıllar kazasız belasız binmek nasip etsin Nazar boncuğu şart
Abi senmıydın o ya gordum mesaj atmamıştım hayırlı olsun opelin gule gule kullan forumdakı nıckım aynı __asTRa__ bı sorun olursa yardımcı olurum...
hayırlı olsun , allah kaza bela vermesın.güle güle binin hasan abi.
Aynı mı bilmiyorum ama, follow me home 'da sellektör kolunu her çekiş süreyi arttırıyor kimi araçlarda. Yani 1. çekiş 15 sn. ise 2. çekiş 30 sn.
Abi ne kadar cahilim follow me home denen olay bumu benim albea da vardı bu özellik kolu ileri ittikçe f 15 25 35 birşeyler yazıyordu arabadan inip arabayı kilitleyince farlar açık kalıyordu ben senelerce arabanın far açıp kapama kolunun bozuk olduğunu düşünmüştüm
Hasan abi konuyu yeni gördüm, aracınız çok çok güzelmiş maşallah. Güzel günlerde kullanın. Yeni Astranın tasarımını çok beğeniyorum. Krom cam çıtasıda alsaydınız keşke abi. Birde 1.6 dizel motoru olsa varyaaa
Hasan abi gerçekten dış tasarımı vs. hoşuma gidiyor. Ama çok dijital bana göre değil. Özellikle şu opellerdeki yol bilgisayarı çok hoşuma gidiyor.Önceki vectramızda da vardı. Kalan yakıtla ne kadar gideceği falan.Kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimle, tekrar hayırlı olsun.