0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamamdır gülsümlerdeyiz yılbaşı akşamı =)))
buyrun gelin beklerim
gülsüm hanım uludağ da buluşma ne zaman, yılbaşı gecesimi pazar günümü?
noel baba çam agacı ve dansöz bulursam yapacam bişşeyler..
Yılbaşında PTT formülü ile yeni yıla gireceğim. İşte programım;P: Pijamalarım,T: Terliklerim,T: Televizyonum.
Betül hanımın yarisi 10+2 Ahmet kapasiteli.Ben 27 kişilik bir nüfustan bahsediyorum Murat
hiiiç boşuna heves etmeyin ben her yılbaşı oldugu gibi bu yılbaşını da dışarıda geçirmeyecem...sonuna kadar ense yapmayı planlıyorum
Heves değil Betül hanım,bilakis sizi kurtarma derdindeyim.27'lik otobüse de 40 kişi falan binmek isteyeceklerdir
Yılbaşlarında en büyük eğlencem tombala olmuştur ama son 2 yıldır fırsat olmadı bir şekilde. Bu yıl bunu gerçekleştirebilmek dışında hiç bir planım olmayacak.
bunlar hep böyle özcan bey..iflah olmazlar
Hakkı askerdeyken,yeni yıl programında bir Bingo yarışması yaptım ki... Bir anda ünlü oldum askeri mecliste Normalde 20 dakika süreck Bingo oyununu 1 saat kadar uzattım.Kim yemek,eğlence düşünüyorsa herkes Astsubay ordu evinde ...
Ben de seni aniyorum Hande abla hani nerde plan, nerede kopuyoruz
...iki kişi tombala oynanmaz.... bir kaç adet TCT li olursa daha eğlenceli olur.....
Turizm sektöründe bir yapmadığın kurpiyerlik vardı, onu da yapmışsın anlaşılan askerde
Bu durumda, yaşadığın travma sana yaramış diyebilir miyiz ciğerim