benim bu yılbaşı planım yaaa evde muhabbet olur alkollü filan ya bizim club'te güzel bi kopuş yada kafamı dinleme hesabına atlayıp arabama basarak şehir dışında güzel biyere gidip bi ateş yakıp sabaha kadar takılmak 3 seçenekten biri
Yılbaşı programı kolay, asıl yıl sonu ne yapılacağı önemli.
Yılbaşında bir delilik yapıp 4 kız arkadaş izmire gidiyoruzzzzzz

)))))))
31 Aralık gecesi için zoraki bir sahne programı verdiler.Harıl harıl repertuar hazırlıklarına girdim.3 yıl aradan sonra işim biraz zor gibi görünüyor
bende bi çılgınlık yapıp çalışıyorum
yılbaşında herkes istediğini yapabilir amma alkol sınırlarını aşıp direksiyona geçerseniz duygusal vaaz verenler çok olur.
Ben neden deliremiyorum yılbaşında? Çıldırmak bile hayal benim için.
Neden? Nedeeeeeeeeen?
ben kız arkasımla fetihpaşa korusu na gitmeyi planlıyorum inş hava güzel olur o gün..
Ben neden deliremiyorum yılbaşında? Çıldırmak bile hayal benim için.
Neden? Nedeeeeeeeeen?
senin normallhalin öyle olduğu için olabilirmi
Yılbaşında bir delilik yapıp 4 kız arkadaş izmire gidiyoruzzzzzz
)))))))
valla süpermiş en güzeli benim en sevdiğim olay uzun yol yılbaşında aman dikkatli gidin
hafta sonu chrismas eglenceler basladi bile burda bakalim bizde bir party e davetliyiz geri kalanini geldikten sonra yazarim selamlar tum forum ailesine cok uzaklardan...
Hande hanım,
Bu olayın gerçekçi anlatımını paylaştığınız için elinize sağlık.
Keşke her konuda özümüze ulaşabilsek. 1000 yıl süren göçler nedeniyle birçok şeyler yeni nesillere aktarılmamış.
cumartesi akşamı 8'e kadar çalışıyorum. 8'den sonra da temizlik var. 8 buçuk 9 gibi biterse eve gelir yatarım artık

malum pazar da çalışcam