0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahaaanda buldum noel babada emre abi olsun =)))))
Noel programı yapmadım henüz. Daha 11 gün var
Hoşbulduk dayıııııııııııııııııııı La bundan noel dayı/amca vs olmaz yaaa Kucagına alıp hikaye anlatmaya falan kalkar mazallah
bana uyar hacım bana uyar NOEL DAYI bile olurum sizin için <iframe frameborder="0" width="480" height="360" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x4yvku"
Noel'e Paskalya'ya nereden geldiniz. Bu arada gayri müslim çok komşum vardı ve paskalyalarda çörek ve yumurtalarım hazırdı. Kurban bayramında ve Ramazan bayramında da ben onları ihmal etmezdim. Birlikte yaşayabilmek güzeldir.Oktay, bana uyar, keyfimize bakarız, sorun yok, yaşasın özgürlük. Ben Uludağ'ı kastetmiştim. Termosumuza sıcak sularıda alır, orada, karın içinde sıcak bir şeyler içerdik.
Arkadaşlar demek istiyorlarki:"bırakın bu kafirlerin kutlamalarını, biz müslümanlarda böyle bir bayram yokturonlar Hz.İsa nın doğumunu kutluyorlar, biz müslümanlara ne oluyor da bizde kutlamalarına katılıyoruzhepimiz cehennemlik'izDaş yağacak başımıza Daş"demek istiyor arkadaşlar
Ama Christmas 'a 11 gün var o sizin dediğiniz mübarek noelimiz ona daha 17 gün var halbuki.
Ya tamamen benim hatam. Yanlış bilgilendirme için özür Ya Oktay, cigerimsin
Sebbehe gadder eglencee
yılbaşında ben size gelmeyi düşünüyordum....