0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
700000 km dir aynı lastiği kullanıyorum 5mm nın altına indi 2 hafta sonra bakıma götürdüğümde lastikleri değiştiricem sizce hangi marka kullanmalıym yada kullandığınız markann artıları eksileri nedit yazarsanız sevinirim. Şuan Mıchelin Primacy Hp 205/55/R16 kullanıyorum.
Şu an kullandığınız lastiği tavsiye ederim bir önceki 2009 corollamda sizin şu an kullandığınız lastik vardı şimdiki corollamda ise dunlop sport var inanın michelin nin yanında dunlopa lastik demem hem fren mesafesi ve yol tutuş çok kötü hemde içeri aşırı yol sesi alıyor .
teşekkürler mahmut abi dunlop düşünüyodum iyiki konu açmışım.
70000 km dir aynı lastiği kullanıyorum 5mm nın altına indi 2 hafta sonra bakıma götürdüğümde lastikleri değiştiricem sizce hangi marka kullanmalıym yada kullandığınız markann artıları eksileri nedit yazarsanız sevinirim. Şuan Mıchelin Primacy Hp 205/55/R16 kullanıyorum.
Bu lastik olayı tam bir muamma.Ben de her lastik değişimi zamanı bunu yaşarım.Onu mu alsam bunu mu alsam.Hem sessiz olacak hem güvenli.Bu ikisini bir arada bulmak zor.Sonra gider yine michelin alırım.Bence michelin ya da continental
Lassa impeetus şu an kullanıyorum ama ben memnun kalmadım aracım sola çekiyordu (rot-balans sorun yok) en son bir lastikçi abi lasslar içten yiyyiyor iç-dış yap dedi.Dinledim gerçektende bir nebze olsada fark etti lastikçi içten yediğini onayladı Değişecem zaten bridgestone er 300 düşünüyorum.