Gönderen Konu: Yeni Lastik alıcam yardım!  (Okunma sayısı 3723 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Lastik alıcam yardım!
« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2012, 08:27:40 »
gokhan kardeş bir lastikçiye sorarsan aydınlatacaktır seni.Dışta kalacak kısmı dışta kalıyor zaten değişen bir şey yok

Babam rot-balans ustasi zaten, İstanbul'da zamanimin cogu balans yapmak lastik sokme-takma gibi islerle geciyor, lastik konusunda guvenirim kendime. İc-dis yapmaktan kastiniz nedir onu aciklayabilir misiniz?
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2012, 08:27:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2012, 21:54:52 »
Beyler daha düzgün bur fikir alisverisi icin lütfen lastik markasinin disinda modelini de yazin. Her modelin cok farkli sonuclar üretebilecegini göz ardi etmeyelim.

Ayni model lastikte bile farkli ebatlar farkli sonuclar verebilir. Bunun üstüne ayni lastik farkli model araclarda farkli sonuclar verebilecegini söylemek lazim. Hatta her sürüs stili lastikte ayni sonucu vermeyebilir.

Konuyu okudugumda Dunlop'da lastik mi diyen bile mevcut. Ama hangi model oldugu veya neden kötü oldugunu düsündügü hakkinda ufak bir ipucu yok. Bunlari daha sonra okuyup yanlis secim yapacak cok kisi olacagina emin olabilirsiniz.

Bu bilgileri mümkün mertebe acikca tartismak sonucun etkisini artiracaktir ve sonucunda birbirinize daha iyi yardimci olacaksiniz

Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2012, 22:12:37 »
kesinlikle bridgestone turanza ;) ;)
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com