0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey bence koçlar gibi araç..... gidin bir bakın fiyatta fena değil sözün özü alınır paşalar gibide binilir.
araç kötü demedikki ben fiyatı fazla buldum. Honda civicleri bende beğenirim.
Mehmet bey ....Gök Tengri diyor ki bu araç alınır binilir....
orası burası oynamış o arabanın alma sakın
sen ilanı okumadın patron adam ne yazmış üç parça boya demiş o arabaya bikere arkadan gömmüşler değişende vardır kaportada bide tramerden sorguma kafadan 10000 tl lik hasar çıkar bide adamın yazış tarzına bak adam fırça atar gibi yazmış psikolojik baskı uygulamış yok sormayın yok etmeyin bence o arabaya hiç girme aracın full olması seni etkilemesin sonra sen satarken kıvranırsın o 3 parça boya sende olsa sorun yok ben yaptım dersin ama adamın o ayıplı malını alıp kullanıp bir müddet sonra satmaya kalkınca kıvranır durursun söliyim
abi ben bugun gördüm arabayı ama expertize falan sokmadım p.tesi servise götürücem yine defelarca sordum değişen yok dedi ve lokal boya var dedi . 3 parçada ısrarla kaza sı yok diyor ama görücez bakalım
plakasını yaz bir 5664 e göndersene ne cıkacak....Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum deme..İlk başta bak..Malım kötü dermiBİz adana kozandan araba almaya gittik arabada boyanmamıs yer kalmamış.Serfsiz birde2 parça boya tertemiz diyor ... aklıma geldi küfür edecem gene..