Gönderen Konu: Sizce nasıl ?  (Okunma sayısı 9694 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce nasıl ?
« Yanıtla #20 : Aralık 10, 2011, 00:56:44 »
    Bugün sanayide arkası komple değişmiş 2011 model otomobil gördüm.Aracın sadece arkası boyalı gibi duruyor.Degisim kesinlikle belli değilmiş...
   Amman dikkatli ol...Mesajimi yazarken gelen mesaj tam anlatıyor gibi.

değişeni var yok önemi yok artık o arabada 3 parça boya var hemde arkadan ben ce basit ufak bi kaza falan değil bence sen o arabadan vaz geç bak kafanda şöle arabayı canlandır ve deki bu arabada 3 parça boya var olay bitmiştir arabanın yarıya yakını boyalı
1. bagaj
2.sağ çamurluk arka
3.sol çamurluk arka
büyük ihtimal tamponu saymıyordur bile
o arabayı servise göstericen 100 küsür tl exper ücreti vericen hem araba 2008 yepyeni hemde 3 parça boyalı akıl işi değil
araç sahibinin hiçbir sözüne inanmaaaaa
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 10, 2011, 00:56:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 10, 2011, 00:57:15 »
aga yarın sabah geç kalk çalışmıyorsan uyu iyice dinlen kahvaltını yap keyif çayını iç sonra kazıklanmamanın verdiği keyifle şöle bi gözyüzüne bak beni hatırla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 10, 2011, 00:58:27 »
he ya hiç deme gültekin.Mehmet ali araba 2008  km 80 binde lpg felanda yok ayrıca arka kapı camurluk bagajda lpkal boya var.Muhtemelen o taraftan bişey bu araca sürtmüş veya kazası var.Bukadar bu arabada ısrar etme 33 bin lira para verıyon temizini al..1-2 fazla olsun temizolsun..Ayrıca fiyatıda normal  bu arabaya göre.Ucuz mu buluyon ondan mı ısrar ediyon çözemedim..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 10, 2011, 00:59:05 »
keyif sigarasını arada unutmusun.Ayrıca honda alacaksanda beyaz al ..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 10, 2011, 01:00:24 »
ben aracı 2. el aldım ama kaporta boya konusun da 20 yıllık tecrübem var bidaha 2. el almam çok yoruyo araştırırken bitürlü oynanmamış araba bulamıyosun benimkini bulana kadar canım çıkmıştı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 10, 2011, 01:01:27 »
he ya hiç deme gültekin.Mehmet ali araba 2008  km 80 binde lpg felanda yok ayrıca arka kapı camurluk bagajda lpkal boya var.Muhtemelen o taraftan bişey bu araca sürtmüş veya kazası var.Bukadar bu arabada ısrar etme 33 bin lira para verıyon temizini al..1-2 fazla olsun temizolsun..Ayrıca fiyatıda normal  bu arabaya göre.Ucuz mu buluyon ondan mı ısrar ediyon çözemedim..
değişeni var yok önemi yok artık o arabada 3 parça boya var hemde arkadan ben ce basit ufak bi kaza falan değil bence sen o arabadan vaz geç bak kafanda şöle arabayı canlandır ve deki bu arabada 3 parça boya var olay bitmiştir arabanın yarıya yakını boyalı
1. bagaj
2.sağ çamurluk arka
3.sol çamurluk arka
büyük ihtimal tamponu saymıyordur bile
o arabayı servise göstericen 100 küsür tl exper ücreti vericen hem araba 2008 yepyeni hemde 3 parça boyalı akıl işi değil
araç sahibinin hiçbir sözüne inanmaaaaa
sağ kapı sağ çamurluk ve bagajda lokal boya var dedi ama bir tane daha buldum sonra abi bu daha sorunlu sanki arayıp görüşmedim ama bu nasıl sizce  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1-6-elegance-makyajli-kasa-km-daha-12000-de-62584138/detay/ aynen abi en ucuzu bu ve izmirde olduğu için :)
keyif sigarasını arada unutmusun.Ayrıca honda alacaksanda beyaz al ..
eyvallah abi sağolasın . beyaz yada siyah alcam zaten ama beyaz çok yok ve beyaz diye galba pahalı
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 10, 2011, 01:03:06 »
bide adama diyosun ki kaç parça boya var abi boya yok diyo 3 parça boyalı çıkıyo öbürüne diyon kazası varmı abi diyo 3 parça boya var bu sefer bakıyosun araba tavan hariç komple boyalı öbürüne soruyosun kaç parça boya var diyoki boya yok diyorum ki çıkarsa bak yorma oraya kadar beni o da diyoki abi boya bulursan ağzımı burnumu kırabilirsin len bi gidiyom arabanın yanına 2 parça boyalı adam diyoki valla ben böle aldım gelde çıldırmaaaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Aralık 10, 2011, 01:05:37 »
bide adama diyosun ki kaç parça boya var abi boya yok diyo 3 parça boyalı çıkıyo öbürüne diyon kazası varmı abi diyo 3 parça boya var bu sefer bakıyosun araba tavan hariç komple boyalı öbürüne soruyosun kaç parça boya var diyoki boya yok diyorum ki çıkarsa bak yorma oraya kadar beni o da diyoki abi boya bulursan ağzımı burnumu kırabilirsin len bi gidiyom arabanın yanına 2 parça boyalı adam diyoki valla ben böle aldım gelde çıldırmaaaa
Abi valla yardımlarınızı bekliyorum o zaman denk gelirse bu konu altından hbr verirseniz çok sevinirim 34.000 i geçmemeli fiyat olarak ve siyah yada beyaz olucak :) he bide elegance olursa değmeyin keyfime

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 10, 2011, 01:07:50 »
bak şimdi arabaya molotof atılmış demekki araç yanmış ufakta olsa yangın hemen söndürseler de sorun olur çünkü yangın esnasında saç genleşir yani piyasa ağzıyla söliyim sac döner kardeşim ve kainatta o sacı düzeltecek kaportacıyı hiçbir ana doğurmamıştır yanan arabanın sacı döner toplama alamazsınız düzelmez büüyük ihtimal değiştirdiler ona da inanma adam bide srviste yaptırdım şur da yaptırdım der benim değişenden haberim yok ben pek anlamıyorum okadar der aynen sıyrılır bu araba sana hiç yaramaz bide servise götürürsen bi aracı aklında olsun ordaki danışmana sor kaç noktada kontrol yapıyosunuz kardeşim de her yerine bak de o anlar bu çok önemli ama bu araba sana kesinlikle yaramaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 10, 2011, 01:12:41 »
bak şimdi arabaya molotof atılmış demekki araç yanmış ufakta olsa yangın hemen söndürseler de sorun olur çünkü yangın esnasında saç genleşir yani piyasa ağzıyla söliyim sac döner kardeşim ve kainatta o sacı düzeltecek kaportacıyı hiçbir ana doğurmamıştır yanan arabanın sacı döner toplama alamazsınız düzelmez büüyük ihtimal değiştirdiler ona da inanma adam bide srviste yaptırdım şur da yaptırdım der benim değişenden haberim yok ben pek anlamıyorum okadar der aynen sıyrılır bu araba sana hiç yaramaz bide servise götürürsen bi aracı aklında olsun ordaki danışmana sor kaç noktada kontrol yapıyosunuz kardeşim de her yerine bak de o anlar bu çok önemli ama bu araba sana kesinlikle yaramaz
aynen bu benimde aklıma yatmadı bir arkadaş tavsiye etti bunuda km i düşük diye kısmet bu işler bakçaz bakalım bi araştırayım belki dürüst insanlara denk geliriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 10, 2011, 10:53:16 »
Şaka bir yana Mehmet bey biz biraz geyik yaptık ama hakkaten ikinci el almak zor iş birazda kader kısmet işi .....ama yazan arkadaşlar baya bir bilgili onlara kulak vermenizi tavsiye ederim birde götürün honda yetkili servisine kontrol ettirin kafanız dinç olsun Allah yar ve yardımcınız olsun....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 10, 2011, 15:36:19 »
Şaka bir yana Mehmet bey biz biraz geyik yaptık ama hakkaten ikinci el almak zor iş birazda kader kısmet işi .....ama yazan arkadaşlar baya bir bilgili onlara kulak vermenizi tavsiye ederim birde götürün honda yetkili servisine kontrol ettirin kafanız dinç olsun Allah yar ve yardımcınız olsun....
aynen abi cidden zor işmiş her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bende şaşırdım araç park halindeyken bir başka araba çarpmış arka kapı ile arka çamurluk o kazadan sonra boyanmış bagaj da ise çizikten kaynaktı ufak bir lokal boya var değişen yokmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 10, 2011, 18:39:40 »
araç iyi ama fiyatı pahalı gibi geldi bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 10, 2011, 20:15:19 »
Sende istanbuldan bakma içanadoludan ankaradan felan bak buralarda temiz güzel arablar oluyor..Darbe değişme yok 3-4  parça boyalı..
Bİrde şunlara bak 6 yıl kullandım  sorunsuz güzel arabalar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayan-doktordan-otomatik-62599450/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tertemiz-ici-bej-40-000km-tam-otomatiktir-66531253/detay/
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 11, 2011, 02:43:38 »
mehmet can kardeşim ben turbolu araba al derim imkanın varsa. atmosferikten uzun dur :) sende atmosferik araba kullanıyorsun yapma sakın :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 11, 2011, 02:48:15 »
mehmet can kardeşim ben turbolu araba al derim imkanın varsa. atmosferikten uzun dur :) sende atmosferik araba kullanıyorsun yapma sakın :)
aynen abide bütçe kısıtlı azcık leon lar var bi tek bu bütçeye  leondan da özel bir sebepten dolayı nefret ettim zaten sahibinden.com u ezberliyecem artık az kaldı bakmadığım ilan kalmadı inanki şeytan diyor yine yak gemileri 0 al :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 11, 2011, 02:54:22 »
leon güzel bir araba modifiyeyede açık bir araba arkadaşımda var tamam sıkınıtları oluyor tabiki :) yol sesi alıyor yok bagajından ses geliyor yok kapılardaki kolonlardan cızırtı geliyor falan ama 1.4 tsi için ben alırım. benden sana abi tavsiyesi turbodan şaşma derim birak hondayı toyotayı. 1.4 125 hp lik bak bul kendine zebil gibi var bisürü. rampada şişmezsin 3.20 yi geçersin güzelde gidersin viteste küçültmezsin avensis gibide devirli kullanmazsın :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 11, 2011, 03:09:43 »
leon güzel bir araba modifiyeyede açık bir araba arkadaşımda var tamam sıkınıtları oluyor tabiki :) yol sesi alıyor yok bagajından ses geliyor yok kapılardaki kolanlardan cızırtı geliyor falan ama 1.4 tsi için ben alırım. benden sana abi tavsiyesi turbodan şaşma derim birak hondayı toyotayı. 1.4 125 hp lik bak bul kendine zebil gibi var bisürü. rampada şişmezsin 3.20 yi geçersin güzelde gidersin viteste küçültmezsin avensis gibide devirli kullanmazsın :)
o motoru alıp civic e koysak aslında ne de güzel olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 11, 2011, 03:11:54 »
o motoru alıp civic e koysak aslında ne de güzel olur :)

1.4 tsi leon bak kendine en güzeli bu :) yada toyota honda turbolu araba çıkartana kadar bekle :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 11, 2011, 13:20:56 »
aslında benim favorim leondu dizel yada 1.4 tsı motor ama benzinlide iyi yakıyo hocam 50 kuruşu görenler var tüplüde binilmez hoşlanmıyorum dizel desen şimdi corolla d4 varken leon na geçmek yada baştan d4 corolla gibi sorun suz araç almak varken elden çıkarması daha kolaylen leona sarılmaya maçam yemedi doğrusu