0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değişeni var yok önemi yok artık o arabada 3 parça boya var hemde arkadan ben ce basit ufak bi kaza falan değil bence sen o arabadan vaz geç bak kafanda şöle arabayı canlandır ve deki bu arabada 3 parça boya var olay bitmiştir arabanın yarıya yakını boyalı 1. bagaj 2.sağ çamurluk arka3.sol çamurluk arka büyük ihtimal tamponu saymıyordur bile o arabayı servise göstericen 100 küsür tl exper ücreti vericen hem araba 2008 yepyeni hemde 3 parça boyalı akıl işi değil araç sahibinin hiçbir sözüne inanmaaaaa
he ya hiç deme gültekin.Mehmet ali araba 2008 km 80 binde lpg felanda yok ayrıca arka kapı camurluk bagajda lpkal boya var.Muhtemelen o taraftan bişey bu araca sürtmüş veya kazası var.Bukadar bu arabada ısrar etme 33 bin lira para verıyon temizini al..1-2 fazla olsun temizolsun..Ayrıca fiyatıda normal bu arabaya göre.Ucuz mu buluyon ondan mı ısrar ediyon çözemedim..
keyif sigarasını arada unutmusun.Ayrıca honda alacaksanda beyaz al ..
bide adama diyosun ki kaç parça boya var abi boya yok diyo 3 parça boyalı çıkıyo öbürüne diyon kazası varmı abi diyo 3 parça boya var bu sefer bakıyosun araba tavan hariç komple boyalı öbürüne soruyosun kaç parça boya var diyoki boya yok diyorum ki çıkarsa bak yorma oraya kadar beni o da diyoki abi boya bulursan ağzımı burnumu kırabilirsin len bi gidiyom arabanın yanına 2 parça boyalı adam diyoki valla ben böle aldım gelde çıldırmaaaa
bak şimdi arabaya molotof atılmış demekki araç yanmış ufakta olsa yangın hemen söndürseler de sorun olur çünkü yangın esnasında saç genleşir yani piyasa ağzıyla söliyim sac döner kardeşim ve kainatta o sacı düzeltecek kaportacıyı hiçbir ana doğurmamıştır yanan arabanın sacı döner toplama alamazsınız düzelmez büüyük ihtimal değiştirdiler ona da inanma adam bide srviste yaptırdım şur da yaptırdım der benim değişenden haberim yok ben pek anlamıyorum okadar der aynen sıyrılır bu araba sana hiç yaramaz bide servise götürürsen bi aracı aklında olsun ordaki danışmana sor kaç noktada kontrol yapıyosunuz kardeşim de her yerine bak de o anlar bu çok önemli ama bu araba sana kesinlikle yaramaz
Şaka bir yana Mehmet bey biz biraz geyik yaptık ama hakkaten ikinci el almak zor iş birazda kader kısmet işi .....ama yazan arkadaşlar baya bir bilgili onlara kulak vermenizi tavsiye ederim birde götürün honda yetkili servisine kontrol ettirin kafanız dinç olsun Allah yar ve yardımcınız olsun....
mehmet can kardeşim ben turbolu araba al derim imkanın varsa. atmosferikten uzun dur sende atmosferik araba kullanıyorsun yapma sakın
leon güzel bir araba modifiyeyede açık bir araba arkadaşımda var tamam sıkınıtları oluyor tabiki yol sesi alıyor yok bagajından ses geliyor yok kapılardaki kolanlardan cızırtı geliyor falan ama 1.4 tsi için ben alırım. benden sana abi tavsiyesi turbodan şaşma derim birak hondayı toyotayı. 1.4 125 hp lik bak bul kendine zebil gibi var bisürü. rampada şişmezsin 3.20 yi geçersin güzelde gidersin viteste küçültmezsin avensis gibide devirli kullanmazsın
o motoru alıp civic e koysak aslında ne de güzel olur