0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o icon da sanırım günün anlam ve önemine binaen konuldu
Tamamdır işte, Taksim önde şu anda. 7 Ocak ama saat çok geç yapmayalım. Hatta isteyen olursa 1 Ocak da fena olmaz. Bowling sonrası harbi rekabetçi bir Tabu yaparız.
1 ocak da olur 7 ocak da...ama neden kimse birşey yazmıyor neden tarihle ilgili bir sonuca ulaşılmıyor nerde bu devlet
Devlet burada da halk tatilde. Keyifli olmak böyle bir şey sanırım. Son elememiz 1 ve 7 Ocak için olsun o zaman. 1 Ocak pazar olduğu için nispeten erken buluşulabilinir ve vakit sıkıntısı olmaz kimseye. Tarihide netleştirelim sonuca varırız. 7 Ocak için bana 1 lahmacun yetmez ama Murat.
pazar günü yapalım daha fazla oylayamaya gerek yok bence hakan abi oylamayı kapatabilirsin zaten farklada önde bu arada bi arkadaş vardıya abi onuda davet edermisin ben hatırlamıyorum bi konu açmıştı yeni üyelerimizden hadi buluşalım falan diyordu bizim konu için o buluşma olmaz falan demişti bi hayli gülmüştüm o arkadaşıda davet etmek gerek bence bowlingden sonra sinemada olabilir haksızmıyım 1- Hakan Öztürk. 2-Sercan KARABULUT&Safir
öhüm...3 numero : BETÜL YALIM (ölürüm de yarisimle gelmem o kadar talipten sonra )