Askerdeki Sertan abi mi ayarlayacak bu organizasyonu yahu. Nerdesiniz İstanbul? ne yapıyorsunuz ?
Tamamdır işte, Taksim önde şu anda. 7 Ocak ama saat çok geç yapmayalım. Hatta isteyen olursa 1 Ocak da fena olmaz.
Bowling sonrası harbi rekabetçi bir Tabu yaparız.
Tamamdır işte, Taksim önde şu anda. 7 Ocak ama saat çok geç yapmayalım. Hatta isteyen olursa 1 Ocak da fena olmaz.
Bowling sonrası harbi rekabetçi bir Tabu yaparız.
1 ocak da olur 7 ocak da...ama neden kimse birşey yazmıyor neden tarihle ilgili bir sonuca ulaşılmıyor nerde bu devlet
1'inde çalışıyorum ben.O yüzden kendi adıma olmaz demek istiyorum

7 ocak için de müdüre lahmacun ısmarladım. Bakalım ne olcak
Pazar günene gelen buluşmalar tercih sebebidir.
O zaman bu oylamadan sonra son olarak tarihi netleştiririz. 1 ya da 8 Ocak.
Pazar olmaz diyen var mı?
Oylama;
Taksim : 5
Cevahir : 4
Son olarak Tarih oylamasına geçiyoruz arkadaşlar.
yav kesinleştirin de artık, izini alıyım...
hadi artık bugun yarın kesinleştirelim ki herkes ona göre haftasonunu ayarlasın
8 Ocak önde görünüyor şu anda.
Listeye başlayabiliriz.
1- Hakan Öztürk.
pazar günü yapalım daha fazla oylayamaya gerek yok bence hakan abi oylamayı kapatabilirsin zaten farklada önde
bu arada bi arkadaş vardıya abi onuda davet edermisin ben hatırlamıyorum bi konu açmıştı yeni üyelerimizden hadi buluşalım falan diyordu bizim konu için o buluşma olmaz falan demişti bi hayli gülmüştüm o arkadaşıda davet etmek gerek bence
bowlingden sonra sinemada olabilir haksızmıyım
1- Hakan Öztürk.
2-Sercan KARABULUT&Safir
pazar günü yapalım daha fazla oylayamaya gerek yok bence hakan abi oylamayı kapatabilirsin zaten farklada önde
bu arada bi arkadaş vardıya abi onuda davet edermisin ben hatırlamıyorum bi konu açmıştı yeni üyelerimizden hadi buluşalım falan diyordu bizim konu için o buluşma olmaz falan demişti bi hayli gülmüştüm o arkadaşıda davet etmek gerek bence
bowlingden sonra sinemada olabilir haksızmıyım
1- Hakan Öztürk.
2-Sercan KARABULUT&Safir 
öhüm...
3 numero : BETÜL YALIM (ölürüm de yarisimle gelmem o kadar talipten sonra

)
öhüm...
3 numero : BETÜL YALIM (ölürüm de yarisimle gelmem o kadar talipten sonra
)
4.NESLİHAN SEVGİ
Arkadaşlar muratcan kesin bir gün istiyor ona göre izin alacakmış ağırlık 8 ocak ise kendisine söylüyorum
ee hayırlı olsun gün belirlenmiş