0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen sahlep ıcmeye gelme, 7 ocagada gec de
,Yaaa çok gelmek istedim hatta serceme geliyorum dedim.ama bizim aile işleri bitmiyorki anneannemler memleketten geldiler onlara şöförlük yapıyorum:( Ama gerçekten 7 ocak çok geç şuan gelirim derim ama o tarihte bir program olurmu net bişey söyleyemiyorum.Ama bu iki haftalık program boş
Serceme derken ne demek istediniz aceep 7 Ocak ola hayrola selçuk abi ecrin hanımefendilerde gelirmi aceep
@ betul hnm amin sende sanirim oyle dusunuyosun oyle bi konusmussun ki
Sercanım, ben gelebılırsem, ecrınde mehtemel gelır
Yakında liste yapılır ve o listede alın olan gelir, daha fazla karıştırmaya gerek yok. Evet, daha erken de olabilirdi ama herkes için uygun bir tarih belirlenmeye çalışılıyor. Sonuçta bu buluşma fikri kimlerden çıkıyor ise biraz da onlar sorumluluğu üstüne alsın lütfen arkadaşlar. Tarih, yer ve saati kesinleştirelim artık.
Valla fikir benden çıktı ama dediğiniz gibi herkese uygun bir tarih belirleniyor herkese uygun o taraihte bana uymuyor:) nasıl benim belirlediğim tarih diğer arkadaşlara uymuyorsa o tarihte bana uymuyor.Tarih ve yer belirleyebilirsiniz arkadaşlar
bence 23 ocaktan sonra olmalı )) tabi ki şaka:) daha çok buluşma olucak nası olsa,elbet yetişirim:)