0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sabah 7 de kalkar servise biner işe giderim akşam 17.45' e kadar da eşek gibi çalışırım iş yerinde foruma takılırım falan üniversitedeyken daha güzeldi, sabah 5-6 ya kadar oturur sonra yatardım hatta bazen dışarıda kahvaltı edip yatardım. hiç uyumadan derse gittiğim günler de olurdu. öğlen dersten gelir akşam saat 21.00'a kadar uyurdum. ne kopuk günlerdi yav
sabah 7 de kalkar servise biner işe giderim akşam 17.45' e kadar da eşek gibi çalışırım iş yerinde foruma takılırım falan
kendi kendime alıntı yapayım aslında 1-1.5 ay öncesine kadar durum daha farklıydı. her gün olmasa bile sabahları çok mutlu uyanırdım. uyandığımda gördüklerim bütün günümün mutluluk dolu geçmesini sağlardı.
Yuruyus yapmak veya vesaıre bıreysel faalıyetlerım cocuklar nedenı ıle hıc yok
sabah 7 de kalkar servise biner işe giderim akşam 17.45' e kadar da eşek gibi çalışırım iş yerinde foruma takılırım falan üniversitedeyken daha güzeldi, sabah 5-6 ya kadar oturur sonra yatardım hatta bazen dışarıda kahvaltı edip yatardım. hiç uyumadan derse gittiğim günler de olurdu. öğlen dersten gelir akşam saat 21.00'a kadar uyurdu. ne kopuk günlerdi yav
Sabah 6:30 da kalkıyorum. Cumartesi-Pazar dahil.
Vışşşş. Hayırdır Oktay? Ne değişti?
abi yatak odası duvarının rengini değiştirdim, şimdiki renk de olmadı da ondan yani
Yemedik gibi ama olsun Önceden beyaz'dı da şimdi bordo'ya mı çevirdin rengi Oktay
Unıversıte yıllarında ogrencı evınde olupta kımın hayatı ucuk kacık olmamıstırkı?Cok ozluyorum o gunlerı coook Ne hatıralar var bellegımde
her sabah defalarca "ertele" tuşuna basmaktan parmağım ağrıyor....."ne giysem?" diye düşünmekten kafam ağrıyor....
Abla bu sıkıntılardan sonra sana muayene olmak kaba et ister