0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
her sabah defalarca "ertele" tuşuna basmaktan parmağım ağrıyor....."ne giysem?" diye düşünmekten kafam ağrıyor....
zabaan koründe gelmeyecen bi bekleyecen bi çay içip gözümü açayım sonra bakarım....
Kemal amca biliyorum o fıkrayı Gelirken açma vs. getirsek olur mu?
Şifaya giderken candan olduk
kendi helvanla git abi
az yeniönce uyandım genelde daha erken uyanırım oğlen 1-2 gibi ılk ısım sert bır nescafe ıcmek eskıden yanına sıgarada yakardım ama bıraktım bırde genelde uyandıktan sonra en az 1 saat sonra kendıme gelırım. o 1 saat ıcınde bırı bulasırsa bana vay onun halıne
Misal bugun en gec 8 bucukta kalkmam gerekiyordi 9 bucuk dersine yetisebilmem icin ama saati 7.45 e kurdum. Erteleye erteleye acilmaya calisma cabalari pek tabii =) 8.10 da tekrar ertelemeye basacagim anda bir mesaj, ne goreyim.. 'Ders iptalmis' :dans: degmeyin mutluluga... Sonra tekrar yattim tabii hala da yatiyorum Allah bu akilli telefonlari cikaranlardan icine de interneti koyanlardan razi gelsin. Konuya donersem eger, sizlerin de bahsettigi gibi ogrencilik fevkalade bir meslek. Bayiliyorum kendisine. gune baslangic saatim de belli degil, gun icinde yaptiklarim da belli degil, gun sonum da belli degil. Ne desem yalan olur yani saygilar, az sovun mumkunse..
Sendeki bir saatlik durum bende el-yüz yıkama faslına kadardır.Ama uyanmam gereken saatten once uyandirilirsam o gün,gün boyunca aksiliğim ve asabiyetim eksik olmaz
ben gece hayatına alışkınım , 2 saat uykuyla bile tam performans gösterebiliyorum