0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başlık da mı netten aynen alıntı acaba?Kımızı = Kırmızıfuyndai = HyundaiDoğru mudur?
yok başlığı ben yazdım bi film de geçiyodu.. ege şivesiyle kırmızı fuyndai diyordu adam.. hoşuma gitmişti ordan kalma bişi..
bu benzer bi de corolla vardı airbag açmayan ama bi kaç takla atmış olan.. o araçta da yaşam alanı hasar almamıştı.. ama henüz takla atmamışken aldığı darbeler sonucunda airbag açmasını gerektiren bi durum var mı yok mu onu da bilmek lazım..
biz bu konuyu opel forumunda tartıştık vardığımız kanı aracın yaşam alanında bir sıkıntı olmadığı için ayrıca araç takla atmaya devam ederken zaten airbagler sönecek bir faydası olmayacktı...
yuuuuhh diyorum başkada bişe demiyorum yani tamam bazen olabiliyor bu tür sorunlar ama hyundaiden biraz fazla gelmeye başladı bu airbag açmama konusu açmayan bi çok araba var toyotada var fakat 1 2 tane hyundaide son zamanlarda arttı nedense ama hyundaidende fazla bişe beklememek gerek kerem abi bu araba nası airbag açmaz yaa şaştımm kaldımm
+1 kesinlikle katılıyorum geçenlerde elentra yorumlarını okumuştum baya da hoşuma gitmişti oysaki..olay da hasar gören araç uşak taymış ve hundai ile mahkemelik olmuşlar..
ben olsam 2 3 de avukat tutar ümüğüne kadar sömürürdüm hyundaiyi
Bu tür durumlar çok fazla oluyor. Birşey elde edebileceğinizi sanmıyorum. Dava açanlar artık genellikle bir sonuç alamıyor.Sadece kaza anından sonra araca hiç bir işlem yapılmamış haldeyken airbag açılırsa sonuç alınabilir diye tahmin ediyorum. Ama kazadan sonra araca ekstradan hiç bir işlem yapılmamışken sensörlerde bozulma yoksa hiç birşey elde edemezsiniz.Bizler kullanıcı olarak biraz taraflı düşünüyoruz bence... O arabanın üreticisi siz olsaydınızda böyle mi düşünürdünüz? Üretici airbag sensörlerini koyduysa, ama Kazada sensörlerin olduğu kısımlar darbe almadıysa bunda kimsenin suçu yok. Bu konu çok konuşuldu ve çok tartışıldı. Ama malesef sonuç budur..Hava yastıklarınıda gözümüzde çok büyütmemeliyiz bence, Siz emniyet kemerinizi takın, gerisi işin fantezisi... Hava yastıkları boynunuzdaki incinmeleri falan engeller, Yani cankurtarmaya yönelik emniyet kemeri kadar kuvvetli bir güvenlik önlemi değildir sonuçta..Bu resimdekine benzer bir kazayı bende yapmıştım Ve kaza yaptığım aracın hava yastıklarının açılmadığına sevinmiştik biz. Arabanın daha fazla parçası değişmeyeceği için...
netten alıntıdır bilgi amaçlı paylaştım10 hava yastıgı olan 2010 Model Aracımız 4-5 aylık iken kaza yapıyor 24 metre boyunca takla atmasına ragmen 10 hava yastıgından 1 tanesi bile acılmıyor... Hyundai Assan Yetkilileri ile görüsmemiz neticesinde aldıgımız cevabı aynen yazıyorum.. ARAC KAZA ESNASINDA ALTTAN DARBE ALACAK VE HAVA YASTIKLARI AÇILACAK... Simdi size soruyorum Kaza yaparken aracının önünü kaldırıp alttan darbe almasını sağlayan kaç baba yiğit var... O halde söyle bir sonuç çıkıyor... 2011 model hava yastıklı bir araca binmekle 89 model hava yastıksız bir araca binmek aynı sey deilmi.... BU ARAC HYUNDAİ İ 30 İŞTE HYUNDAİ KALİTESİ İŞTE HYUNDAİ MODELİ AİLENİZİ CANINIZI TAŞIDIĞINIZ ARACI ALIRKEN SEÇERKEN DİKKAT EDİN... PAYLAŞINKİ HERKES GÖRSÜN... HYUNDAİ KALİTESİNİ...Uploaded with <a target='_blank' href='[url=http://imageshack.us]http://imageshack.us[/url]'>ImageShack.us</a>">>[/URL]Uploaded with ImageShack.us[/img][/URL]Uploaded with ImageShack.us[/img][/URL]</noscript>[/img]
kerem bey daha önce forumda kıa gibi hyundaı gibi uzakdoğu ülkelerinin bize sattığı araçlar konusundaki kişisel görüşlerimi daha önce yazmıştım aynen şu tabiri kullandım kore artığı bisikletten bozma diye.yzıklar olsun ki bu memleketi araba çöplüğüne çevirdiler avrupa memleketlerinde aracın donanımı ve güvenliği müşteri tarafından aranırken biz sadece az yaksın derdindeyiz memleketi bisikletten bozma arabalarla dolduran distribütörlere fırsatçılara hainlere ve CIA lanet olsun..
Araba almak için dolaşırken girip model bakıp fiyat sormadığım 3-4 firmadan biri....