0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdemcim şöle bi durum var sitede birinin başına gelmişti 2010 yada 2011le kaza yapıyor airbag açmıyor araç dava açıyor toyotaya fakat dava sonuççlanmadan toyota müdürlerinden biri araya giriyor 2012 model full donanımlı bi corolla hediye ediyor ve 10 yıl boyuncada bütün masrafları toyotadan sence iyi bi sonuç değilmi
Tamamdır, filmi bilmediğimden anlam verememiştim, şimdi anlamış olduk
bozma diye.yzıklar olsun ki bu memleketi araba çöplüğüne çevirdiler avrupa memleketlerinde aracın donanımı ve güvenliği müşteri tarafından aranırken biz sadece az yaksın derdindeyiz memleketi bisikletten bozma arabalarla dolduran distribütörlere fırsatçılara hainlere ve CIA lanet olsun..
Hadi yaa, doğrudur valla, ben şimdiye kadar dava açan iki kişiyle karşılaştım, ikiside hüsranla sonuçlandığını söylemişti.. Bide bu sitede başına gelen kişinin forumda açtığı bir konu falan varmı? Tavan direklerinin darbe alıp almadığını merak ettim açıkçası, eklenen resim falan varsa görmek isterim.Ya fotoğraftaki arabanında tavanının sağ tarafı komple yamulmuş galiba, ben fotoğrafa çok dikkatli bakmamışım, sadece sol tarafında hasar var gibi yazmıştım yorumu. Bu nedenle yukarıda hatalı bir yorum yapmışım, yanıltıcı olmaması adına belirtmek istiyor ve özür diliyorum; O aracın sensörlerinin olduğu kısımların darbe almamış olması mümkün değil..Firmanın bu hasar nedeniyle kesinlikle tazminat ödemesi ve hatta ölüm ve yaralanma durumu olduysa sorumlulara faalî ceza verilmesi gerekirdi.Bide Hyundai'cı falan değilim yanlış anlaşılmasında, forumumuzda özellikle diğer markalara karşı bu tür ciddi konularda daha tarafsız yaklaşmak istiyorum.. Eğer biz toyotanın başına gelen bir durumda konuştuğumuz kadar tarafsız bir şekilde diğer markalar hakkındada konuşamazsak, hepimiz biliyoruz ki bu forumumuz için büyük bir kayıp olacaktır.
cıa ne biliyomusun?
Usa'in istihbarat teşkilatı..
C I A nın açılımı şöyleC= Central (merkez)I= Investigation (araştırma)A=Agency (acenta [tabi bu acenta oto acentası veya emlakçı değil])Arkadaşların da açıkladığı gibi amerikanın en güçlü istihbarat örgütü, Bu örgüt hem amerikayı (ve amerika dünyanın "ağa" sı olduğu için) bütün dünyayı yönetiro zenci başkan falan hep hikaye,amerika demek CIA demek
distribütörlere fırsatçılara hainlere ve CIA lanet olsun..