0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fantastik de diyebiliriz..heyecanla takipteyiz
mevzu format değiştirmiş, ne eğlenceli hale gelmiş böyle...beğenerek izliyorum Kemal beyin yorumlarına da ayrıca sesli gülüyorum..Oldukça samimi ve sempatik
Anlattıkları genelde bilimkurguya kaçsa da ben de zevkle takip ediyorum Kemal Bey'i
Kemal Bey, bir röpteşambırınız eksik
KEMAL bey bana şu videoyu hatırlattı nedense ziyaaaa atma ziya çakıyla aslanmı öldürdün
Hastasıyız Video da pek anlamlı olmuş
))) betül hanım teşekkürler sayenizde güldüm.. heyecanla Kemal beyin yeni yapacağı yorumları bekliyorum..
) hakkınızdan gelmek ne haddime Kemal Bey yaşınız gereği engin tecrübelerinize saygım elbette sonsuz ancak. tespitleriniz konusunda küçük bir eklentiyide yapmak isterim ; cüzdana göre kurulan ilişkilerde erkeğin 2-4- 14 kadını aynı anda idare ediyor olması vazgeçilmezliğiyle zekasıyla değil parasıyla kıyaslanabilir. bizim kıstaslarımızda söz konusu olan cüzdan olmadığı için değerlendirmenizi parayı ortan kaldırarakyaparsanız doğru olur diye düşünüyorum..
Lütfen iletilerinizle Kemal beyi tahrik etmeyiniz (Daha fazla resim ya da video görmek istemiyorsanız). Kemal bey rica ederim siz de onlara uymayınız. Buradaki bence en büyük sıkıntı; herkes karşısındakini kendi gibi düşünüyor. Açıkçası Kemal beyin yaşadıklarını imrenerek (çamur atanlar kıskandıklarından Kemal bey, sakın ispata kalkmayınız) okuyorum.
Size kesinlikle hak veriyorum 2-4-14 kadını aynı anda idare edecek zekaya sahip bir erkek; 14 kadının mutluluk getirmediğini ve gerçek mutluluğun tek bir kadında olduğunu görür ve bizim "Çinli bilge"den de üst bir mertebeye ulaşır.
aynı zamanda viskiye atılan ilaç bu fotoları başka hiçbir şey açıklayamaz not:sigara içiyorum diye benim çok uzun yaşamayacağımı iddia eden Kemal beyin 3. fotosunda sol elindekini hatırlatır ona şu özlü sözle veda etmek isterim..''dinime küfreden müslüman olsa... ''