0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İltifat mı? Sitem mi?
Yaratılmasına yaratılmıştır...da.....onların da arama kriterleri çok yukardadır
Sema hanımcığım sizi sevgiyle kucaklıyorum yalnız beylerin çoğunlukta olduğu bir platformdayız ben kaçıyorum haydi eyvallah...
Neyse Sema hanım saygılar zamanla daha çok konuşuruz bu konuları
Şaka bir yana da..... Yarin yanağından gayri paylaşmak için herşeyi.... Biz Can'a can deriz, ki Canan aslında Can'dır demiş dedem.Kadın ve erkek parçanın iki yarısıdır. Elmanın iki yarısı.Bir elma ile cennetten kovulma hikayesini hiç karıştırmıyorum.Bir kaç isim hatırlatayım kendime ve sizlere dostlar.Katerina,Hürrem,Kleopatra...Baltacı Mehmet Paşa
varsın yukarıda olsun çıta. ) zekasıyla beni altedecek çıtası yüksek adamın önünde şahsım olarak saygıyla eğilirim Kemal Bey..
Yok söylemek istediğim o değildio bahsettiğiniz kişiler kolay kolay kimseyi beğenmezler demek istemiştim
bende onu kastettim zaten yeterki öyle birini tanıyım göreyim varsın beni beğenmesin saygıyla eğilirim dedim )
sabote edilecek bir durum söz konusu değil zira çinli bilge arkadaş bu öğütleri çinlilere vermiş kendinize pay çıkartmayın ) bu bütün özellikler tüm türk kadınlarında mevcut ... 5. maddeye gelince hiçbir türk erkeği 4 kadını birbirinden habersiz olarak hayatında tutabilecek kadar akıllı olmadığı için muhtemelen sonunda yakayı ele verip aynı anda dört kadının zulmüyle karşı karşıya kalacağı için böyle bir girişimde bulunmayacaktır. bizim içimiz rahat .. )
Kemal abi tam doksan daki filenin tozunu almış yine
vallahi Keremciim, şimdi bir kaç maceramı burada anlatsam millet şok olacak, Türk erkeğini tanıyan çok az çooookkkk
Hani sema hanım 4 kişiyi birden idare edemez diyor ya.......................bunu 14 yapalım istesen
forum kurallarına uygunsa anlatacaklarınız, dinleriz.
)) cevap vericem bu konuyla ilgili ayrıntılı olarak ama birazdan ) şimdi eve gidip konsantre olmam gerek
"Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararlı olan onu yakalamaktır".