0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayanların duygu ve düşünce yapısı erkeklerinkinden çok farklı, olaylara bakış açıları algılamaları çok derindir, konuşma ve olayları düşünme değerlendirme konusunda erkeklere 10 basarlar.(yok 100 basar) Bu konuda söyleyebileceğim şey bir erkeğin güzelliği bir kadın tarafından bakıldığında dilinde, anlatım ve ifadelerindedir. Yoksa çok yakışıklı üçgen vücutlu olmak vs değil.tam tersi; ilk ölçü cüzdanı, hemen ikincisi yakışıklılığıdır Kadınlar erken yaşlarda paraya maddeye biraz daha az kıymet verdiklerinden bu yaşlarda daha kolay eş beğenirler, ama yaş ilerleyince çok zor. Erkeklerin neleri kriter aldıklarını anlatmaya gerek görmüyorum. Ama çinli bilgenin yazdıklarını inkar etmeyeceğim. Erkekler kesinlikle ve kesinlikle bir çok kadını sevebilecek şekilde bir yaradılışa sahipken, kadınlar sadece bir erkeği gerçekten sevebilirler.Kadınlar erken yaşlarda paraya maddeye biraz daha az kıymet verdiklerinden "her dönemde çok fazla değer verirler" bu yaşlarda daha kolay eş beğenirler, ama yaş ilerleyince çok zor. Erkeklerin neleri kriter aldıklarını anlatmaya gerek görmüyorum. Ama çinli bilgenin yazdıklarını inkar etmeyeceğim. Erkekler kesinlikle ve kesinlikle bir çok kadını sevebilecek şekilde bir yaradılışa sahipken, kadınlar sadece bir erkeği"keşke öyle olsaydı" gerçekten sevebilirler.
Faruk bey, yazdıklarınızın tam tersini düşünüyorum
Biraz önce bir haber alt yazısında gördüm. "Afrika'da nesli tükenmekte olan bir kaplumbağ türünü yerken 4 Çin'li yakalanmış. ”
Sormana gerek yok, Sema hanım eve gitti enerji ve materyal topluyor , az sonra hepimizin hakkından gelecek
Sema Hanımı beklemeye gerek yok.... Faruk beyin ve Kemal beyin yorumlarını okuduktan sonra gerçekleri görmek daha kolay oldu....İnsanları kalite standartlarına göre düşünürsek Faruk beye ortalama üstü, Kemal beye ise ortalama altı bayanlar denk gelmiş.... Takdir edersiniz ki beylerde olduğu gibi hanımlarında hepsi bir tornadan çıkmış değildir.... güzel-çirkin akıllı-akılsız kaliteli-kalitesiz olarak ayrılırlar kolayca....Başka bir deyişle parayla elde ettiğinizi düşündüğünüz kadın,erkek,akraba ya da dost ilişki bazında sınıflandırma dışı tutulmalıdır.
) hakkınızdan gelmek ne haddime Kemal Bey yaşınız gereği engin tecrübelerinize saygım elbette sonsuz ancak. tespitleriniz konusunda küçük bir eklentiyide yapmak isterim ; cüzdana göre kurulan ilişkilerde erkeğin 2-4- 14 kadını aynı anda idare ediyor olması vazgeçilmezliğiyle zekasıyla değil parasıyla kıyaslanabilir. bizim kıstaslarımızda söz konusu olan cüzdan olmadığı için değerlendirmenizi parayı ortan kaldırarakyaparsanız doğru olur diye düşünüyorum..
Aynı yanılgıya düşüyorsunuz Sema Hanım;Belki genelde beceriksiz erkekler beceremediklerini parayla elde etmeye çalışyorlardırama her kesi aynı kefeye koymamalısınızmesela ben zengin biri değilim, kaldı ki zengin olsam bile parayla elde edilen ilişkilerden zevk almazdım
Kemal abi bunuda zengin olmadan bilemezsin....
Her şey gibi zenginlik de göreceli bir kavram Sercan Kimine göre asgari ücret alan bile zengindir. Dolayısıyla karşımızdakinin samimiyetini tartabilmek çok kolay olmayabilir her zaman.
Doğanın kuralları gereğidir.Dişi maddi ve manevi anlamda güvende olmak ister,Bir erkek ne kadar özelliğe sahipse aynı kadında o kadar çok farklı kadın bulabilir.Çirkin olmayan, Geçinebilecek kadar para kazanabilen, Hayatta herzaman gülümseyebilen, Sosyal ve becerikli bir erkeği her kadın kabul eder. Bu bir bütündür, biri eksik olduğu zaman o oranda şans yok demektir.
mevzu format değiştirmiş, ne eğlenceli hale gelmiş böyle...beğenerek izliyorum Kemal beyin yorumlarına da ayrıca sesli gülüyorum..Oldukça samimi ve sempatik
Anlattıkları genelde bilimkurguya kaçsa da ben de zevkle takip ediyorum Kemal Bey'i