0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gelecekteki teknoloji alışverişi çok güzel 2 büyük firma ama üzüldüğüm nokta bmw den motor alınması toyota motor teknolojisi olarak kendine güvenini yitirmiş sanırım ki bir başka firmadan motor alma ihtiyacı duyuyor motor arabanın kalbi gibidir o arabanın ruhunu yansıtır bence toyota nın kendi verimli motorlar üretmesi gerekirdi hayırlısı olsun artık beklicez ve görücez zamanla...
Hakan abi kesinlikle haklısın. Rav4 avensis ve diğer büyük motor kullanılan araçların dizel motorlarında Bmw teknolojısının oldugunu dusunuyorumda off off diıyorum sadece..
Niye herkes dizel'e yoğunlaştı ki böyle.Toyota elektrikli araç üretiminde lider konumda.BMW Toyota'nın elektrikli motorda ki gücünden,Toyota'da BMW'nin dizel teknolojisinden yararlanacak.Bu is birliğinin nesini garipsediniz anlayamadım. BMW kendi motorunu degil motor teknolojisinin kullanım izinini verecek öyle olsa mesela Corolla ya da Avensis'in fiyatını düşünemiyorum
Emrah doğru motor hacmi ve Hp gücü bir arada olursa hem keyif verir hemde tasarruf saglar.Bana göre 1,4'te 110 Hp garip olur.Benzinli ya da dizel fark etmez bence bizler için en ideal motor hacmi 1,6