0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
intel toyota bmv bu iş birliğinden harika şeyler olacak gibi..
bmv de, bize lazım olan 1.6 dizel yok...bmv den alsa alsa 2000 cc ve üzeri dizel motor alır .oda bizzim işmize yaramaz anlaşılan
Niye herkes dizel'e yoğunlaştı ki böyle.Toyota elektrikli araç üretiminde lider konumda.BMW Toyota'nın elektrikli motorda ki gücünden,Toyota'da BMW'nin dizel teknolojisinden yararlanacak.Bu is birliğinin nesini garipsediniz anlayamadım. BMW kendi motorunu degil motor teknolojisinin kullanım izinini verecek öyle olsa mesela Corolla ya da Avensis'in fiyatını düşünemiyorum
işte bu haber on numara oldu.. böyle olursa corollaya da koyar bu güçlenecek motoru.. ayrıca hondanın 1.6 lt lik dizel çıkarmaya hazırlandığı şu günlerde toyotadan bu hamleyi bekliyordum
Paylaşım için teşekkürler Dear Serdar.Bu haberide duymuştum daha önceden forumda.Takeshi bizim diyorsaq doğrudur.
ben hala toyota gibi büyük ve yenilikçi bir firmanın nasıl oluyorda verimli dizel motorlar yapamadığını anlamıyorum.. ama bu anlaşma toyota açısından ii olmuş bakalım bekleyip görücez.. anlaşmanın toyota üzerindeki etkilerini..