0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında yazın tarihi belirleyip bi AYAZMA yapmak lazım.... Eyvah Eyvah 2
Burası daha ilerde Ezine Bayramiç taraflarında ... Aslında tam buluşma mekanıdır orası İstanbul'dan Trakya'dan Bursa'dan gelecekler içinde İzmir Denizli Manisa Afyon vs. taraflardan gelecekler içinde muazzam bi yer....
Aslen İzmir'liyim ama Samsun'da oturuyorum....Araba Denizli'li orda görev yaparken geçen sene aldıydım onuda öyle yazdım....Malum onun forumu sayılır.... Kerem bey Soba ne marka benim çocukluğumda AUER revaçtaydı.....
Geyikli Canakkale-Ezine yolu üzerinde.Eyvah Eyvah sonrası beldenin yoldaki tabelası kocaman olmuş İstanbul'dan Altinoluk'a giderken Geyikli yol ayrımında bulunan istasyonda 2-3 saat uyumuştum. Konuyu saptırmadan aklıma gelmişken... Karabük tarafında ve Düzce'de 25oglu diye soyad ile karşılaşmıştım
AUER AUER AUER... Tuglali,dokum soba.Mükemmel bir sobadir o.Sobaların Şahı diyebiliriz.Hatırlarımda ev tasinirken hamal koca buzdolabını tek basına 7. Kata çıkarırdi ama is bu sobaya gelince değişiyordu vay be
Bizim galerici bir abının soyadı'da 25 in 6 fazlasıoğlu
Bizde kahverengi olanı vardı, komşularda yeşil olanına denk gelmiştim. Başka renkleri varmı bilmiyorum ama ön alt tarafındaki mazgaldan tutuşturuluşunu ve o penceredeki ateşi seyretmenin hazzı başkaydı....Çocukluk hatırası işte.....