0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke yaptığım işi bileydim
bos ver nagi sen ogrencilige devam et
Öğrencilik benim göbek adım, soyadım değil
Bizim asıl soyadımız Garip miş..ama nasıl olduysa nüfus memuru Karip yazmış..(bi tek o adam karip anlıyo şimdi kime sorsam garip değilmi diyor..)Hakan abi ozaman da benim dilenci felam mı olmam gerekiyor..
karip in anlamı yakın, yakın zaman, ırak olmayan gibi bişey olması lazım buna bakarsak müneccim lik olabilir mi
Gulsum senden de ıyı body guard olurdu
Valla inanki aklıma geldi böyle olabileceği ama internette taratıp bir sonuç bulamayınca tabii. Ama eğer doğrusu garip ise bence sen şarkıcı olurdun bu karizma ile küçük emrah misali oda garip ya sende küçük kerem acıların çocuğu olabilirdin meselaaaaaa.....
Soyadı değilde Sarper ne demek abi anlam olarak ? Bana karper i çağrıştırıyor hep Bu arada Hakan abi güzel tespit 'Dil öğretmeni' olduk Bugün bir ilkögretim okulunda mini mini 4lerimi teslim aldım ilk dersim gayet eğlenceli ve heyecanlıydı güzel bir duygu yahu
Yahu internet denen bir şey var durun bi dakka zaten internettesiniz değilmi bana ne soruyonuz ki herşeyi bilen ve hatta yanlış yazınca bunu demek istediniz diyen google amcamız var bedavacılar sizi....Allahtan o peynir okul zamanında çok bilinmiyordu adım karper kalırdı. Ama bu saatte de olsa simit peynir süper giderdi. Birde çay... Kerem çayı demle simit alıp geliyorum Ahmet Can ile size
Evet evet aynen o peynir genelde üçgen üçgen Yok abi yaş 25 vatan 81 Evet biraz geç oldu ama güç olmasın abi daha pazartesi 5leri teslim alıcas
olmazz ben öyle beleş gugıl bilgisi sevmiyim Desemde bakmadan edemedim tabi Sarp ve sert aabeyim benim Simit gece gece olmaz yauv Ama olursada en az 3 yerim domates ve peynirleee Soba gibisi yok yaaa uzun yıllardır malesef ama malesef kaloriferli evde oturuyoruz Herşeyiyle özlem yahu soba... Onun yanında uyku başka sürekli üstünde ki faaliyet başka... Sabah olur çayı demlersin ekmeği kızartırsın sürekli üstünde bakır güğüm caydanlık kaynar akşam olur kestanesi fındıgı ayrı of ülen off
Sarper çok şanslısın valla, kaynanan seviyormuş. kısaca şöyle..sigma diye bi çakma klima aldım 150 liradan aşağı gelmedi elektrik , ufo aldım 125 den aşağı düşmedi, en son odun sobası kurdum odaya 2 torbada kömür ev hamam az önce demledim çayı oda bi çay koktu sorma özlemişim valla sorma...Simit peynir olayı süper bekliyorum..bizim zamanımızda da simit ayran var muhabbetleri olurdu öğleden sonrada probis veya çokoprens saatlerimiz vardı..
ACD doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın ... bi öğretmen arkadaşım daha oldu 81 deme bana bi üçkağıtçı asker arkadaşım vardı hala orda... abant tabldot mu yemek sanayimi ne onu işletiyo tam üçkağıtçıydı..ACD bide o üçgenler güçlerini birleştirip voltranı felam oluşturuyordu hatırlarsan 8 tane si felam