0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla bildiğin yuvarlak abi peynirlerin birleşimi Çölde su arasam ütü bulurum,Voltranı oluştursam d.tü olurumatasözü geldi aklıma birden Ouuvv en son yazın Buca/şirinyerde Tunç kardeşimin terasında yemiştik balyozu iyi giderdi bea Kestaneler benden tabi abi meşhurdur bizim burda baya lezzetlidir yani içimiz dışımız ezilir valla abi o soba lezzeti bulunmaz Soyadı abat mı o arkadaşınızın Valla abi hep derim Düzcede orta seviyede insan yok Ya tam şerefsiz ya tam iyi oluyorlar
Tamamen yanlış hatırlıyorsun e malum yaş ileri tabii bi kere 8 tane peynir birleşince resmen daire oluşuyordu ama kombinasyonu değiştirince bi toyota bile oluşur o şekillerden tabiki...
ACD buca da balyoz yemeseydin boyoz yeseydin ilahi güldürdün beni...arkadaşın soyadı ceylan dı... annesi babası on numaraydı da kendisi biraz üçkağıtçıydı..Sarper bana yaş ileri diyosun da kendin de 2 yıl sonra yolu yarılayacakmıssın naber....
Ne 2 yılı yahu 2 ay dedim moral bozma konu değiştir.
Ayıp beee Kerem bey ayıpp beee utanmasan 2 ay sonra bi ayagın çukurda dersin sen hee
Neredesiniz ibrahim bey sizde heryer yazıyor ama bilemedik..
Muhabbeti takip ediyorumda Ah İzmir Ahhh diyorum buralarda.....Sobanın diğer faydasıda... evde ne kadar çer çöp varsa küllük falan gibi sobanın içine boca edilmesi....ev bi anda temizleniyo.....
Valla öldürdünüz beni yahu yolun yarısı dedik sonu değil. Gidip emekli olucam nerdeyse.
Aslen İzmir'liyim ama Samsun'da oturuyorum....Araba Denizli'li orda görev yaparken geçen sene aldıydım onuda öyle yazdım....Malum onun forumu sayılır.... Kerem bey Soba ne marka benim çocukluğumda AUER revaçtaydı.....
Valla İbrahim abi illerden birini Sarper abiye ver nerede oldugu belli değil
Valla şimdi markasına baktım şah yazıyor eskişehir malıymış bizimkisi o kadar meşhur değil.sizde memursunuz galiba.
Manisa-Soma ama yarı antalya da sayılır her fırsatta doğup büyüdüğüm yer nede olsa gidip geliyorum.
Manisa - Soma varsa Kesin Dikili bağalantısıda vardır sizde....