0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vay be yargı sistemi arasıra çalışıyormuş...
Çalışıyor ama hep münferid...
peki ya sucsuz insanlar ne olcak mesela yol istiycek sellektör mü yapcak kornayamı bascak çözemedim
ohh olsun böyle şerefsizlere, bu sabah işe gelirken Göstepe köprüsüne yakın OPTIMUM alışveriş merkezi önünde herzmanaki sıkışık trafikte takıldım, 1. vitesle ilerliyoruz. arkamdaki şerefsiz eski kasa Ford transit ile sellektör yapıyor devamlı en son dayanamadım camı açıp ne var dedim yürüsene dedi. camdan gövdemin yarısını dışarı çıkartıp, yol gidiyorda bizmi gitmiyoruz lan diyince çek sağ dedi. bende sağ çektim ama durmadı. biraz peşinden gittim yine durmadı ve üzerime kırdı, yanındaki arkadaşı yahu bırak desede adam gaza gelmiş birkere önüm kapalı iken uçucam heralde. ilerde birdaha yakaladım ve belediye kartımı gösterip hakkında işlem yaptırıcam diyince kaçtı şerefsiz. hem dur sağ çek diyor hemde kaçıyor korkak.
Sabır, sabır, sabır, baktı olmuyor, rahatsız etmeyecek şekilde çok kısa bir "Dıt" dedirecek. Yine de olmuyorsa Allah'a havale edecek En azından ben öyle yapıyorum Mesut'um niye uğraşıyorsun böyle tiplerle, boşver çalıyı dolaş, hem baba oldun bak unutma...
normal seyir halinde iken biri durduk yere sellektör yapmaz, yol isteyenide anlarsın herlade bu konuda tacizden bahsediliyor
ama öle birsey ki vermeyende çok illa uyarman lazm yani onlar hakediyo ozman ...
Sabır, sabır, sabır, baktın olmuyor, rahatsız etmeyecek şekilde çok kısa bir "Dıt" dedirecek. Yine de olmuyorsa Allah'a havale edecek En azından ben öyle yapıyorum Mesut'um niye uğraşıyorsun böyle tiplerle, boşver çalıyı dolaş, hem baba oldun bak unutma...
evet zaten şöfer adam seni arkanda görünce sen istemeden yol vermesi lazım dime:)
Aynen. Zaten çoğu durumda biraz sabredilirse kişi hatasını anlıyor ve gereğini yapıyor. Böyle durumlarda korna ve selektör ile önümüzdeki kişiyi sinirlendirmek yerine, sabrımızla utandırmak en güzeli. Yoksa istemeden de olsa Mesut'un örneğindeki şahsın durmuna düşmemiz mümkün. Benim bu gibi durumlarda prensibim şudur. İyi niyetli düşünürüm. Hatanın dalgınlıkla yapıldığını varsayarım. Hepimiz insanız, arkamızdaki aracı görmeyip ağırdan alabilirizi, aniden durabiliriz, dikiz aynasına bakmayı unutabiliriz, sinyal vermeyi unutabiliriz, vs ... Bunlardan herhangi birini hiç yapmadığını iddia edecek biri var mıdır acaba aramızda. Fakat korna ve selektörün yanlış kullanımı gibi bilerek yapılan hatalar insanı gerçekten çilden çıkarıyor. Bu gibi durumlarda da itle it olmamak en doğrusu...