Gönderen Konu: Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!  (Okunma sayısı 3267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!
« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2011, 09:44:52 »
Aynen. Zaten çoğu durumda biraz sabredilirse kişi hatasını anlıyor ve gereğini yapıyor. Böyle durumlarda korna ve selektör ile önümüzdeki kişiyi sinirlendirmek yerine, sabrımızla utandırmak en güzeli. Yoksa istemeden de olsa Mesut'un örneğindeki şahsın durumuna düşmemiz mümkün. Benim bu gibi durumlarda prensibim şudur. İyi niyetli düşünürüm. Hatanın dalgınlıkla yapıldığını varsayarım. Hepimiz insanız, arkamızdaki aracı görmeyip ağırdan alabilirizi, aniden durabiliriz, dikiz aynasına bakmayı unutabiliriz, sinyal vermeyi unutabiliriz, vs ... Bunlardan herhangi birini hiç yapmadığını iddia edecek biri var mıdır acaba aramızda. Fakat korna ve selektörün yanlış kullanımı gibi bilerek yapılan hatalar insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Bu gibi durumlarda da itle it olmamak en doğrusu...

abi doğru söylüyorsunda insan dayanamıyor valla
???

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2011, 09:44:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 29, 2011, 09:47:40 »
çok güzel acıklama oldu tessekkürler hakkı abi

Rica ederim Serdar :)

abi doğru söylüyorsunda insan dayanamıyor valla

Aman dayan ciğerim :)

...
Hakkı abicim çok uzun zamandır dalaşmıyordum kimseyle daha doğrusu kimseye prim vermiyordumda bu şerefsiz sinirlerimi zıplattı,  bebeğim olduğu için iyice durgunlaştım aslında eskisi gibi değilim :D

Biraz pasımı attım diyorsun yani :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 29, 2011, 10:10:20 »
ohh olsun  böyle şerefsizlere, bu sabah işe gelirken Göstepe köprüsüne yakın OPTIMUM alışveriş merkezi önünde herzmanaki sıkışık trafikte takıldım,  1. vitesle ilerliyoruz. arkamdaki şerefsiz eski kasa Ford transit ile sellektör yapıyor devamlı en son dayanamadım camı açıp ne var dedim yürüsene dedi. camdan gövdemin yarısını dışarı çıkartıp, yol gidiyorda bizmi gitmiyoruz lan diyince çek sağ dedi. bende sağ çektim ama durmadı. biraz peşinden gittim yine durmadı ve üzerime kırdı, yanındaki arkadaşı yahu bırak desede adam gaza gelmiş birkere önüm kapalı iken uçucam heralde. ilerde birdaha yakaladım ve belediye kartımı gösterip hakkında işlem yaptırıcam diyince kaçtı şerefsiz. hem  dur sağ çek diyor hemde kaçıyor korkak.

Aman kardeş sakin ;) Ciğerini satsan 5 para etmez adamlar için kendini tehlikeye atmaya değmez, senin evde kızın ve eşin var ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 29, 2011, 10:48:50 »

Aman kardeş sakin ;) Ciğerini satsan 5 para etmez adamlar için kendini tehlikeye atmaya değmez, senin evde kızın ve eşin var ;)

Gözümsün :) nerdesin len sen :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 29, 2011, 10:53:51 »
Yargı sistemi çalışsa ne yazar. Kim denetleyecek. Her şey yazılı/çizili kalıyor malesef.
Denetleme ve uygulama gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 29, 2011, 10:59:45 »
  Valla herkes, hemen her yerde, fosur fosur tüttürüyor. Aynı sorun hep, uygulama yok. O zaman çıkarmayacaksın bu kanunları eğer uygulayamıyorsan. ;)

Mesut, böyle kişiler anlasa zaten o yaşa kadar zihinsel gelişimini tamamlamış olurdu. Kırk yıl uğraşsan böylelerine anlatamazsın. Harbiden zıvanadan çıkarıyorlar bazen ama seviyelerine inmemeye çalış.