0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen. Zaten çoğu durumda biraz sabredilirse kişi hatasını anlıyor ve gereğini yapıyor. Böyle durumlarda korna ve selektör ile önümüzdeki kişiyi sinirlendirmek yerine, sabrımızla utandırmak en güzeli. Yoksa istemeden de olsa Mesut'un örneğindeki şahsın durumuna düşmemiz mümkün. Benim bu gibi durumlarda prensibim şudur. İyi niyetli düşünürüm. Hatanın dalgınlıkla yapıldığını varsayarım. Hepimiz insanız, arkamızdaki aracı görmeyip ağırdan alabilirizi, aniden durabiliriz, dikiz aynasına bakmayı unutabiliriz, sinyal vermeyi unutabiliriz, vs ... Bunlardan herhangi birini hiç yapmadığını iddia edecek biri var mıdır acaba aramızda. Fakat korna ve selektörün yanlış kullanımı gibi bilerek yapılan hatalar insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Bu gibi durumlarda da itle it olmamak en doğrusu...
çok güzel acıklama oldu tessekkürler hakkı abi
abi doğru söylüyorsunda insan dayanamıyor valla
...Hakkı abicim çok uzun zamandır dalaşmıyordum kimseyle daha doğrusu kimseye prim vermiyordumda bu şerefsiz sinirlerimi zıplattı, bebeğim olduğu için iyice durgunlaştım aslında eskisi gibi değilim
ohh olsun böyle şerefsizlere, bu sabah işe gelirken Göstepe köprüsüne yakın OPTIMUM alışveriş merkezi önünde herzmanaki sıkışık trafikte takıldım, 1. vitesle ilerliyoruz. arkamdaki şerefsiz eski kasa Ford transit ile sellektör yapıyor devamlı en son dayanamadım camı açıp ne var dedim yürüsene dedi. camdan gövdemin yarısını dışarı çıkartıp, yol gidiyorda bizmi gitmiyoruz lan diyince çek sağ dedi. bende sağ çektim ama durmadı. biraz peşinden gittim yine durmadı ve üzerime kırdı, yanındaki arkadaşı yahu bırak desede adam gaza gelmiş birkere önüm kapalı iken uçucam heralde. ilerde birdaha yakaladım ve belediye kartımı gösterip hakkında işlem yaptırıcam diyince kaçtı şerefsiz. hem dur sağ çek diyor hemde kaçıyor korkak.
Aman kardeş sakin Ciğerini satsan 5 para etmez adamlar için kendini tehlikeye atmaya değmez, senin evde kızın ve eşin var