0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beğendim.Tam yanlama makinası olacak bak, demedi demeyin
alper abi beğendiyse tamamdır yani bu araba alınır....
tt den yan makinası olmaz çünkü önden çekiş s2000 en temizi bi ara altımdayken hiç düz gitmiyordu ben bu araç çok pahalı olacağı için Tr de satışa sunulmaz sunulsa bile 2 3 tane anca olur
toyota mı pahalı satar yoksa vergiden mi? vergi oranları yüzünden toyota getirmiyor muhabbetine girmeyelim. açıp sahibindene falan bakın satılan sti , evo , m3 lere falan. bence toyotada şu sıkıntı var bunu getirseler bile tahminen fiyatı nolur? yazdığım modellerden aşağı kalacağını sanmam ancak onlardaki özellik hadi özelliği geçtim görünüm yok. umarım araç fotoğraftakilerden daha güzeldir bazı araçlar fotojenik olmuyor sıkıntısı odur
İç dizayn Yaris ile nerdeyse aynı desem bknz: fan grilleri, orta ekran, ekran çevresi vs...
Nerdeyse degil. Bu yaris in içi yahu!!!
Atmosferik bir motor, bu yüzden tork değeri nispeten düşük. Honda S2000 ile karşılaştırılabilecek bir otomobil bence. Onun da torku 200-210 civarı idi, ancak tabi o 240HP.Boxer motor yukarı aşağı pistonlar yerine sağ-sola hareket eden piston demek. Bu da daha yassı, yere yakın motor demek. Bu araç piyasadaki en hızlı araç olmaz tabi ki. Ancak gerek motor konumu, gerekse ağırlık dağılı ile çok keyifli sürüş iddiasında olacağını düşünüyorum.
örnek resimdeki zate yaris
Geç gördüm. Ama orjinalide yaklaşık aynı bence agresif olmuş, belki renklendirilebilir veya kromlar falan.?
içi zaten karbon stilinde, küçük fotodan pek belli olmuyor.Şu anda Mazda MX5'in liste fiyatı 88bin TL. Gelirse benzer bir fiyatı olur bunun da.
yahu benim gıcık olduğum efsane olmuş arabalar üretebilen japonların bu garip arabaları üretmesi. sanırım fanatik olduğum için bu şekilde düşünüyorum yoksa alabileceğimden falan da değil maksat muhabbet, muhalefet iyidir. zaten kemal beyde yok MX5 de miata gibi efsane bir arabanın günümüz versiyonu. burada görünce özelliklerine baktım. bana göre vasat. inşallah şu fotoğraftakilerden farklı görünüyodur da bi de bu fiyatlara gelir de scirocco yerine birazda bunlardan görürüz
Paylaşım için teşekkürler Alper. Hakan abininde belirttiği gibi genişlikte bir yanlışlık var gibi görünüyor. Benim okuduğum değer 1795mmÖzkan hocam ve Özkan hocam gibi düşünen diğer arkadaşlarım, değerlendirme yaparken araçları sınıflarına göre değerlendirmek lazım. Sen avatar resmi olarak kullandığın Rav4'ün Land rover - Range rover ile karşılaştırıldığını hiç gördün mü? GT 86 (FT86) atmosferik motorlu bir araç (yani supercharger veya turbocharger yok). Senin bahsettiğin tarzda spor model olarak IS-F (Lexus adı altında üretiliyor) yada LFA (Yine Lexus adı altında üretiliyor) modelleri bulunmaktadır. Bence değerlendirmeleri her araç için kendi sınıfında yapmak daha doğru olacaktır. Aynı zamanda açıklanan özellikler atmosferik motor için, subaru bu motordan 300 hp güç alabildiğini açıkladı (kendi versiyonlarında kullanılacak); muhtemelen bu aşırı beslemeli motor (ülkelere göre değişiklik gösterebilir) da seçenekler arasında olacaktır.Son olarak, Toyota firmasının (Toyota - Lexus - Daihatsu) bundan sonra toyota adı altında sizin beklediğiniz özelliklerde bir araba yapacağını sanmıyorum; bunların tamamı Lexus adı altına taşınacak diye tahmin ediyorum.