0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan Abi hepsini bir bir okudum :p ne bileyim abi ondan koysalarmış
anlamadığım şu concept araçlar daha çekici olmalarına rağman niye üretilmiyor..
Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum ana resimde pedalların olduğu bölgede 4 adet pedal var gibi geldi bana bu doğrumu ve doğru ise işlevi nedir acaba benmi yanlış görüyorum...
İnşallah vergi sistemi değişir de Türkiyede de satış şansı bulur
İnanılmaz bir şey yaa. tek kelimeyle skandal, hüsran..Senin yıllar önce üretimini durdurduğun Supra halen güncel bir efsaneyken bu ne rezalet. Bunca yıl uğraşıp bu sonuca mı ulaştın. Bu mudur senin AR-GE'n. (F1 deki rezaletten belliydi gerçi) Senin her motorunun kodu bir kategori standartı olmuşken subaru ile işbirliği ne demek... Yazıklar olsun...Benim için çok değerliydi bu araç, ne hayaller kuruyordum, resmen travma geçirdim ya. Biz Supranın yokluğunda skyline GTR ile Japon spor ekolunun devamını gururla seyrettik; şimdi bu kadar tipsiz, bu kadar güçsüz....bu bir spor araba bile değil; sport coupe olmuş; yazıklar olsun....
Paylaşım için teşekkürler Alper. Hakan abininde belirttiği gibi genişlikte bir yanlışlık var gibi görünüyor. Benim okuduğum değer 1795mmÖzkan hocam ve Özkan hocam gibi düşünen diğer arkadaşlarım, değerlendirme yaparken araçları sınıflarına göre değerlendirmek lazım. Sen avatar resmi olarak kullandığın Rav4'ün Land rover - Range rover ile karşılaştırıldığını hiç gördün mü? GT 86 (FT86) atmosferik motorlu bir araç (yani supercharger veya turbocharger yok). Senin bahsettiğin tarzda spor model olarak IS-F (Lexus adı altında üretiliyor) yada LFA (Yine Lexus adı altında üretiliyor) modelleri bulunmaktadır. Bence değerlendirmeleri her araç için kendi sınıfında yapmak daha doğru olacaktır. Aynı zamanda açıklanan özellikler atmosferik motor için, subaru bu motordan 300 hp güç alabildiğini açıkladı (kendi versiyonlarında kullanılacak); muhtemelen bu aşırı beslemeli motor (ülkelere göre değişiklik gösterebilir) da seçenekler arasında olacaktır.Son olarak, Toyota firmasının (Toyota - Lexus - Daihatsu) bundan sonra toyota adı altında sizin beklediğiniz özelliklerde bir araba yapacağını sanmıyorum; bunların tamamı Lexus adı altına taşınacak diye tahmin ediyorum.
arkadan itişliler. Subaru BRZ'nin B si Boxer motor, R si ise Rear wheel drive'dan geliyor. Z'yi unuttum
Beyler bu Supra veya GTR muadili olarak tasarlanmadı zaten, AE86, nam-ı diğer Hachi-Roku (ハチロク) dediğimiz araç 1.6 litre motorlu bir Corolladır hatırlarsanız GT dediğimiz araç da Corolla'dır