0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
polen filitresini değiştirirken kaliteli bir filitre kullanmayı ihmal etmeyin.uygun kalitede polen filitresi kullanılmassa parçalanarak havalandırma sisteminize zarar verebilir
2008 1.3 Benzinli yarisimde polen filtresi yok
Polen filtresi olmayan araç mı kaldı yahu? Vardır, olmaz olur mu?
Eminim söktüm torpidoyu orada böle kapak bir şey var onun altında tırnaklı yeri var onu söktüm orada polen filtresi felan yok
Eski sahibi gereksiz bir eleman olarak düşünüp sökmüş ve de takmamış olabilir mi?Takarsanız sizin de bir polen filtreniz olacaktır.
Aracımı geçen yıl aldım ustamada özellikle sordum bunu bazı modellerinde olmadığını söledi anlamadım anlaşılan atlatmak amaçlı sölemiş yarın size resimlerle anlatıcam
Biraz öyle galiba kapak varsa polen filtreside vardır mutlaka ve filtresiz kullanmak pekte faydalı bir durum değil karbonlu filtre alırsanız sizin için daha sağlıklı olacaktır...Torpidoyu açın sağ tarafında havalı amortisörün bağlı olduğu vidayı sökün yerinden çıkarın sonra torpidoyu sağdan soldan sıkıştırıp yukarı doğru çekin yerinden çıkar tırnaklı yeri çıkarın filtrenin UP yazan yer var okla gösteriyor ok yukarı gelecek şekilde takın ve kapağı kapatın sonra aynı şekilde montajlayın
Polen filtresi çok önemli bir elemandır. Yazın dışardaki toz, toprağın; kışın eksoz dumanının ve zehirli gazların içeri girmesini engeller.Ayrıca klimanızın da en önemli aparatıdır.Klimanızın soğutmasında problem var mı?
kesinlikle en kısa zamanda temin edip takacağım bilgiler için teşekkür ederim Klima soğutmasında bir problem yok ama eski aracımız corsa(2000 model)ve megane(2004 model) e daha geç ısttığını farkettim filtreyle alakalı olabilirmi ?
O motorla ilgilidir sanırım. Ama Toyota'nın megane'a göre daha erken ısınması gerek. Benim bildiğim kadarıyla megane biraz geç ısınır.
Aralarında en hızlı ısıtan Yaris ten önceki Corsa B ydi Megane 1 im hala duruyor ve yaristen daha iyi bir ısıtma sağlıyor
Tornavidayla sökecek bir eleman yok sağa sola sallayak çıkarılıor daha öncesinde sökmüştüm yarın detaylı resimleri paylaşıcağım ve üstünde böle kapak inip kalkan birşey var o nedir anlayamadım bir türlü