0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben önümüzdeki hafta alıyorum aracı. 0km dizel auris comfort plus. bu araçta var mı park sensörü bilmiyorum. donanım listesinde göremedim. Eğer yoksa aracı teslim almadan istesem verirler mi hediye olarak:)
arkadaşlar ben yeni toyotacıyım.çokta memnunum.aracım zaten ufak bana göre.daha önce passat kullanıyordum.fakat eşim park sırasında çok zorlanıyor.sorun yaşıyor.bayanların bu park problemini ortadan kaldırabilmek için park sensörü şart gibi görünüyor.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?ayrıca hangi marka park sensörü kullanılmaı veya sadece sesli olması yeterli mi?servisin fiyatı bana biraz fazla geldi.ankarada sanayide sordum sesli ve görüntülü sensörler 75+işcilik diyorlar.
İstemen yeterli,hediye olarak verirler Akif sıkıntı etme ..Şimdiden hayırlı,uğurlu olsun..
Geri görüş kamerası+park sensörü büyük rahatlık
Versoya geçince serviste hediye edildi ve çok kullanışlı ve dendiği gibi yavaş kullanılmalıki bir kaza yaşanmasın. Bence aracımda olmasa idi ben çok sıkıntı çekerdim...
Sarper tabi herkes versobüs kullanamaz dimi.. kocaman bişi otobüs gibii.. 7 kişilikmi seninki?
12 kişilik (Şoför hariç)
okul taşıtı ve dur yazısı yoksa binmem ona göre!!maşşallah 3+1 ev gibi valla
servisi boşverin, şöyle güzel, kameralı bir sensör taktırın derim...