0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben kesinlikle arka tampona işlem yaptırmam, kıyıpta deldiremem, park sensörlerinin aracın arka güzelliğini tamamen bozduğunu düşünüyorum, sanki arkadan çıta kopmuşta onun geçme delikleri boşta kalmış gibi, ama sizin eşinizde kullandığı için zorunluluk haline gelmiş, ben aynı durumda olsam, bi tane daha tampon alır onun üzerine yaptırırdım, ben normal değilim heralde biraz, konu hakkında pek bilgim yok, ama söylediğiniz fiyatlar uygun gibi geldi
Alper senin de dediğin gibi sen normal değilsin arkadaş. (Elbette şaka) Şayet sensörleri tamponun renginde boyarlarsa gayet güzel duruyor. Benim aracımda boyalı inan fark bile edilmiyor. Bu arada plaka 10'mu? Şayet 10 ise senin normal olmaman normal zaten.
Yok yok bende böyleyim orjinale lafım yokta sonradan takılan park sensörlerini yakasım geliyor Alper tamponun altına bi 70lik koyaydın
Aynen bende onu diyecektim ya da varya kısa malbora vs kartonları ufak oluyor ya onlardan koy dik olarak 1günde 5000 paylaşım garanti
Yok yok tekel ürünü olması gerek malum arabasını basan herkesin ilk koyduğu şeydir sigara paketi O yüzden ilk tercihin onlar olmalı Neyse geyiğe gerek yok öhö öhö Sonradan takılan Park sensörü için bende orjinal tamponun delinmesine karşıyım