0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan abi ikinci elinden ziyade kullananlara sormakta fayda var çünkü sadece sahibinden.com da 78 tane juke ilanı var. Bu kdar yeni bir aracı insanlar neden satıyor araştırmak lazım.
Abi hb mi bagajdan dolayı satttım ben.Verso aldım...Juke ilk çıktıgı zamanalrda inceleme şansım oldu.Test etmedim allah var...Nİssanın saglamlıgına sorunsuzlugu en az toyota kadar vardır...Ancak abi ben bu arabanın arka diz mesafesi bagaj mesafesi senin dediğin gibi dar değil bayagı rahatsız edici ..çok basık sıkışık bir iç dizaynı var..bagajı çok küçük dar...Ama tipi bana göre çok çok güzel....Mitsubishi ASX var abi birde onlara bir baksana
onu bunu bilmem de tip yok ama yakıtı kasaya göre iyi diye duydum bı kullanandan
Evet değişik bir tipi var, seven de oluyor çok itici bulanda oluyor. Trafikte felan fazla görmüyorum pek tutmadı sanırım, hem tipden hem de içinin ve bagajının dar olmasından. Cüsse büyük gibi görünüyor ama boyu HB corolla ile aynı aşağı yukarı.
kerem abiye katılıyorum zevk meselesi beğendiyseniz sorun yok ama ben olsam bu parayı kesinlikle bu ne olduğu belirsiz araca vermezdim arka koltuklarda benim bile kafam tavandaydı ailenizde uzun boylu bireyler varsa kesinlikle tavsiye etmem.
ASX aldık abi.PRinste lpg takıldı daha bayiden cıkmadan...PAşalar gibi biniyor arkadaş.Lpg sevmiyorsan galiba en uygunu piyasada suan Reno DCİ ler..
yakıtına 4,5-5 lt/100 km dedı arkadaş şaşırdım o kasaya göre... dacıa duster den daha kaliteli olduğu kesin yani.... kasaya bakarsanız yakıtı daha fazla gibi geldi ama baya uygunmuş eğer hoşunuza gittiyse alınır derim drim ben
bu kadar saçma tasarımlı bir arabaya 45-50binTL verenin ya aklı yok, ya parası çok. babaları, üniversiteye giden kız çocuklarına alsın diye yapılmış bence.
katılıyorum ve bencede tipi çok kötu bu aracın..
Nissan'in ortağı Renault.Bu nedenle özellikle motor ve sanziman Renault etiketi taşıyor.Tasarım olarak siradisi bir model.Trafikte iyi kötü herkesin gözü üzerinizde olacaktır.Bu araca jep görünümlü HB denilebilir. Hasan bey kırmızı hariç renk farkı yok.En sin incelediğimde ya 1.000 TL ya da 1.000 küsur € kadar fiyat çarkı vardı ki en cok yakışan renkte kırmızı Juke (cuk)'mu Note'mu derseniz eğer sizin için Note daha uygundur.Diğer modeller için bugün bir araştırma hatta zamanım yeterse test yapar bugün veya yarın size bilgi veririm.
Bende bu aracın aile arabası olamayacağını düşünenlerdenim.Daha önce kısa bir süre kullanma şansım oldu.Artı yönleri ekonomik,atak ve sevimli bir duruşu var.Dikkat çekmeyi sevmeyen birine bu araba gitmez zira nedense insanlar dönüp bakıyor genelde.Eksi yönleri iç mekan dar ve basık.insan kendini kapana kısılmış hissedebilir.Arkada koltuklar rezalet.diz mesafesi çok dar.bagaj haçmi ancak bir iki çanta sıgar.Ben kızıma araç alacak olsam düşüneceğim fakat kendime asla düşünmeyeceğim bir araç.Genç işi ve benim gözümde feminen yani....Bu arada Nissanın kalitesini gözardı etmiyorum elbette.
Hasan Abi yapma gözünü seveyim sen 10bin daha ver quashqai al. tabi o da otomatik değil ayrı konu.