Gönderen Konu: Şehrin Haylazı-Nissan Juke  (Okunma sayısı 9252 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Şehrin Haylazı-Nissan Juke
« : Kasım 23, 2011, 08:40:43 »
Haftasonu arabalarara bakarken Toyota, Renault ve ford'tan sonra Nissan'a da bakayım dedim. Nissan Note ile ilgilenirken Juke baktım. Çok değişik bir araç. Bugün veya yarın vakit bulabilirsem test sürüşü yapacağım. Arka kısım biraz dar ve basık. Bagaj biraz küçük. 251 Lt bagaj var. Yalnız bagajın alt kısımdaki plastik parça çıkarılır ise bagaj derinleşiyor ve 550 lt  oluyor. O zaman da bijon anahtarı kriko vs. için yer ayarlamanız gerekiyor. Juke hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar var mı?
1.5 - 110 Bg. dci motor var. Visia donanımlısı 45.000TL, Tekna donanımlısı 50.000.-TL. Abs-Ebd-ESP-6 Havayastığı tüm donanımlarda standart. Metalik renk için fark yok. Sizce bu fiyatlara alınabilir mi? 2010 yılında çıkan bir araç olduğu için 2. el durmu nedir?

Şu plastik çıkarıldığı zaman bagaj 550 Lt oluyor.

Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

Şehrin Haylazı-Nissan Juke
« : Kasım 23, 2011, 08:40:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Şehrin Haylazı-Nissan Juke
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2011, 08:50:22 »
Hasan abi ikinci elinden ziyade kullananlara sormakta fayda var çünkü sadece sahibinden.com da 78 tane juke ilanı var. Bu kdar yeni bir aracı insanlar neden satıyor araştırmak lazım.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2011, 09:02:43 »
Hasan abi ikinci elinden ziyade kullananlara sormakta fayda var çünkü sadece sahibinden.com da 78 tane juke ilanı var. Bu kdar yeni bir aracı insanlar neden satıyor araştırmak lazım.
İkinci ele ilanlarına bende bakıyorum birkaç tanesini de aradım. Neden satıyorsunuz sorusuna, ihtiyaçtan yada başka bir araç almak istiyorum diyorlar. Kimse şu sorunu var veya şu eksik falan demiyor. Nissan bayisi Juke satışlarının arttığını neredeyse Qashqai'ye yaklaştığını söylüyor. Ama ben yollarda Qashqai kadar çok JUKE göremiyorum. Mini Cooper gibi değişik bir tarz araba.  Bu juke ilanlarının 29 tanesi dizel, diğerleri benzinli :)
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2011, 20:48:55 »
Abi hb mi bagajdan dolayı satttım ben.Verso aldım...Juke ilk çıktıgı zamanalrda inceleme şansım oldu.Test etmedim allah var...Nİssanın saglamlıgına sorunsuzlugu en az toyota kadar vardır...Ancak abi ben bu arabanın arka diz mesafesi bagaj mesafesi senin dediğin gibi dar değil bayagı rahatsız edici ..çok basık sıkışık bir iç dizaynı var..bagajı çok küçük dar...Ama tipi bana göre çok çok  güzel....Mitsubishi ASX var abi birde onlara bir baksana
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2011, 21:29:45 »
onu bunu bilmem de tip yok ama yakıtı kasaya göre iyi diye duydum bı kullanandan
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2011, 21:53:01 »
Abi hb mi bagajdan dolayı satttım ben.Verso aldım...Juke ilk çıktıgı zamanalrda inceleme şansım oldu.Test etmedim allah var...Nİssanın saglamlıgına sorunsuzlugu en az toyota kadar vardır...Ancak abi ben bu arabanın arka diz mesafesi bagaj mesafesi senin dediğin gibi dar değil bayagı rahatsız edici ..çok basık sıkışık bir iç dizaynı var..bagajı çok küçük dar...Ama tipi bana göre çok çok  güzel....Mitsubishi ASX var abi birde onlara bir baksana
Ben de HB Corollamı benzin pahalı olduğu için sattım. Evet haklısın Tuncay. Dıştan bakınca daha büyük gibi duruyor ama içi dar ve basık sanki B segmenti Hb bir araç içi gibi. Nissanın sağlamlığını biliyorum en az toyota kadar iyidir, sorunsuzdur ama nedense bizde pek tutmuyor. 2. eli pek iyi değil, yavaş gidiyor. ASX de güzel Qashqai tarzında. Bakılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 23, 2011, 21:55:49 »
onu bunu bilmem de tip yok ama yakıtı kasaya göre iyi diye duydum bı kullanandan
Evet değişik bir tipi var, seven de oluyor çok itici bulanda oluyor. Trafikte felan fazla görmüyorum pek tutmadı sanırım, hem tipden hem de içinin ve bagajının dar olmasından. Cüsse büyük gibi görünüyor ama boyu HB corolla ile aynı aşağı yukarı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 23, 2011, 22:49:10 »
Evet değişik bir tipi var, seven de oluyor çok itici bulanda oluyor. Trafikte felan fazla görmüyorum pek tutmadı sanırım, hem tipden hem de içinin ve bagajının dar olmasından. Cüsse büyük gibi görünüyor ama boyu HB corolla ile aynı aşağı yukarı.

yakıtına 4,5-5 lt/100 km dedı arkadaş şaşırdım o kasaya göre... dacıa  duster den daha kaliteli olduğu kesin yani....
kasaya bakarsanız yakıtı daha fazla gibi geldi ama baya uygunmuş eğer hoşunuza gittiyse alınır derim drim ben
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2011, 19:54:05 »
ASX aldık abi.PRinste lpg takıldı daha bayiden cıkmadan...PAşalar gibi biniyor arkadaş.Lpg sevmiyorsan galiba en uygunu piyasada suan Reno DCİ ler..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2011, 20:10:43 »
bu kadar saçma tasarımlı bir arabaya 45-50binTL verenin ya aklı yok, ya parası çok.
babaları, üniversiteye giden kız çocuklarına alsın diye yapılmış bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 24, 2011, 20:11:57 »
kerem abiye katılıyorum zevk meselesi beğendiyseniz sorun yok ama ben olsam bu parayı kesinlikle bu ne olduğu belirsiz araca vermezdim arka koltuklarda benim bile kafam tavandaydı ailenizde uzun boylu bireyler varsa kesinlikle tavsiye etmem.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Kasım 25, 2011, 00:39:00 »
kerem abiye katılıyorum zevk meselesi beğendiyseniz sorun yok ama ben olsam bu parayı kesinlikle bu ne olduğu belirsiz araca vermezdim arka koltuklarda benim bile kafam tavandaydı ailenizde uzun boylu bireyler varsa kesinlikle tavsiye etmem.

katılıyorum :) ve bencede tipi çok kötu bu aracın..
2011 Honda Civic!

FD6! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 25, 2011, 08:48:31 »
ASX aldık abi.PRinste lpg takıldı daha bayiden cıkmadan...PAşalar gibi biniyor arkadaş.Lpg sevmiyorsan galiba en uygunu piyasada suan Reno DCİ ler..
   Nissan'in ortağı Renault.Bu nedenle özellikle motor ve sanziman Renault etiketi taşıyor.Tasarım olarak siradisi bir model.Trafikte iyi kötü herkesin gözü üzerinizde olacaktır.Bu araca jep görünümlü HB denilebilir.
   Hasan bey kırmızı hariç renk farkı yok.En sin incelediğimde ya 1.000 TL ya da 1.000 küsur € kadar fiyat çarkı vardı ki en cok yakışan renkte kırmızı :) Juke (cuk)'mu Note'mu derseniz eğer sizin için Note daha uygundur.Diğer modeller için bugün bir araştırma hatta zamanım yeterse test yapar bugün veya yarın size bilgi veririm.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 25, 2011, 09:15:08 »
yakıtına 4,5-5 lt/100 km dedı arkadaş şaşırdım o kasaya göre... dacıa  duster den daha kaliteli olduğu kesin yani....
kasaya bakarsanız yakıtı daha fazla gibi geldi ama baya uygunmuş eğer hoşunuza gittiyse alınır derim drim ben

Nissan ile Dacia arasında zaten çok fark var. Değişik bir tasarım ama biraz da kullanımını da göz önünde bulundurmak lazım. Arka tarafa sadece 2 tane çocuk koltuğu konulabilir herhalde. Çocuklar olmasaydı alınabilirdi.

LPG düşünmüyorum Tuncay. Şayet LPG düşünseydim 40.000km deki arabamı satmaz ona takardım lpg. :)

bu kadar saçma tasarımlı bir arabaya 45-50binTL verenin ya aklı yok, ya parası çok.
BU fiyatlar şuan kampanyalı fiyatlar. 2011 yılında 2000 üzerinde satılmış bir araç. İyi veya kötü her malın aklı olmayan yada parası çok olan bir alıcısı oluyor.:)

Benim kafamda zaten Nissan Juke diye birşey yoktu. Arabalara bakarken fiyat olarak ayırdığımız bütçeye yakın olduğunu görünce onu da değerlendirelim dedik. Bende değişik şekilli bir araca o kadar para vermek istemem. :)

katılıyorum :) ve bencede tipi çok kötu bu aracın..

Tipi farklı çok beğenen de var nefret eden de var. Tasarım uç noktalarda. Fena değil idera eder felan denmiyor. Ya beğeniliyor yada yerden yere vuruluyor. Mini cooper gibi. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Kasım 25, 2011, 09:29:50 »
   Nissan'in ortağı Renault.Bu nedenle özellikle motor ve sanziman Renault etiketi taşıyor.Tasarım olarak siradisi bir model.Trafikte iyi kötü herkesin gözü üzerinizde olacaktır.Bu araca jep görünümlü HB denilebilir.
   Hasan bey kırmızı hariç renk farkı yok.En sin incelediğimde ya 1.000 TL ya da 1.000 küsur € kadar fiyat çarkı vardı ki en cok yakışan renkte kırmızı :) Juke (cuk)'mu Note'mu derseniz eğer sizin için Note daha uygundur.Diğer modeller için bugün bir araştırma hatta zamanım yeterse test yapar bugün veya yarın size bilgi veririm.
Çok teşekkür ederim Özcan bey. Evli ve çocuklu olmasaydım bu aracı büyük ihtimalle alırdım. Aile olunca  biraz daha ağır düşünmek gerekiyor. Kırmızı çok güzel duruyor. Bayide zaten kırmızı, beyaz ve metalik gri vardı. Renklerde fiyat farkı da yoktu. Note iç mekan olarak Juke dan çok daha ferah ve geniş duruyor. Arka koltukları 16 cm ileri geri kaydırılabiliyor. Malesef iç döşeme rengi sadece bej renkte alabiliyorsunuz. Benim ikizler o bej döşemeyi mahfederler. :) Tekrar teşekkürler. Nissan Note Tekna donanımlısı 2011 model 39.000. 2012 model 41.000.- TL ye alınabiliyor. Gittiğim bayi bu ay 110 adet araç satmamız gerekiyor daha 50 lerdeyiz diyordu belki biraz daha pazarlık bile edilebilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 25, 2011, 09:48:18 »
Bende bu aracın aile arabası olamayacağını düşünenlerdenim.Daha önce kısa bir süre kullanma şansım oldu.Artı yönleri ekonomik,atak ve sevimli bir duruşu var.Dikkat çekmeyi sevmeyen birine bu araba gitmez zira nedense insanlar dönüp bakıyor genelde.Eksi yönleri  iç mekan dar ve basık.insan kendini kapana kısılmış hissedebilir.Arkada koltuklar rezalet.diz mesafesi çok dar.bagaj haçmi ancak bir iki çanta sıgar.
Ben kızıma araç alacak olsam düşüneceğim fakat kendime asla düşünmeyeceğim bir araç.Genç işi ve benim gözümde feminen  yani....Bu arada Nissanın kalitesini gözardı etmiyorum elbette.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 25, 2011, 10:10:31 »
Hasan Abi yapma gözünü seveyim sen 10bin daha ver quashqai al. tabi o da otomatik değil ayrı konu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 25, 2011, 10:13:22 »

+1
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Kasım 25, 2011, 10:16:43 »
Bende bu aracın aile arabası olamayacağını düşünenlerdenim.Daha önce kısa bir süre kullanma şansım oldu.Artı yönleri ekonomik,atak ve sevimli bir duruşu var.Dikkat çekmeyi sevmeyen birine bu araba gitmez zira nedense insanlar dönüp bakıyor genelde.Eksi yönleri  iç mekan dar ve basık.insan kendini kapana kısılmış hissedebilir.Arkada koltuklar rezalet.diz mesafesi çok dar.bagaj haçmi ancak bir iki çanta sıgar.
Ben kızıma araç alacak olsam düşüneceğim fakat kendime asla düşünmeyeceğim bir araç.Genç işi ve benim gözümde feminen  yani....Bu arada Nissanın kalitesini gözardı etmiyorum elbette.
Teşekkürler, aile arabası olmadığı konusunda hem fikiriz zaten. Benim ikizler arkaya koltuklarıyla falan zor sığarlar, iç mekan ferah değil basık kasvetli. Genç ve bekar işi yani. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Kasım 25, 2011, 10:20:51 »
Hasan Abi yapma gözünü seveyim sen 10bin daha ver quashqai al. tabi o da otomatik değil ayrı konu.

Merak etme Oktayım Juke alacak değilim. Quashqai de bei aşar, 57.000 tl den başlıyor. Yeni kasa Opel Astra 49.050 TL ye alınabiliyor. O düşünülebilir. :)