0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merak etme Oktayım Juke alacak değilim. Quashqai de bei aşar, 57.000 tl den başlıyor. Yeni kasa Opel Astra 49.050 TL ye alınabiliyor. O düşünülebilir.
Simdi Nissan Mescan'dan çıktım.Juke Visia 4x2 1,5 dci modelini anahtar teslim 44.500 TL'ye bıraktı.Ama evli ve uzunlar için uygun bir araba degil.Sizin adınıza aracı listeden eledim... Ön koltuğu kendime göre ayarlayip arkaya geçtiğimde rahat oturamadim.Bagaja bebek koltuğu bile sığmıyor.Ehliyetimi dün otobüste unuttuğum için test yapamadım.Bugünü sizin için teste ayırmıştım.Listede ki bütün araçları test edecekti.Artık p.tesi'ye kaldı Hasan bey
Süpersin abi ya Anında görüntü
Simdi Nissan Mescan'dan çıktım.Juke Visia 4x2 1,5 dci modelini anahtar teslim 44.500 TL'ye bıraktı.Ama evli ve uzunlar için uygun bir araba degil.Sizin adınıza aracı listeden eledim... Ön koltuğu kendime göre ayarlayip arkaya geçtiğimde rahat oturamadim.Bagaja bebek koltuğu bile sığmıyor.Ehliyetimi dün otobüste unuttuğum için test yapamadım.Bugünü sizin için teste ayırmıştım.Listede ki bütün araçları test edecektim.Artık p.tesi'ye kaldı Hasan bey
Abi kiloyu bilerek katmadım yani düşün boydan bile ofsayt Hani daha kilo olayına gelmeden sıkıntı yarattıysa ohoo...
Genç ve bekar işi yani.
Düşüneyim madem...