0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sarper kardeşim yaşını bilmiyorum ama bi mukabele büyüksen affeyle araç resimleri oto kuaförde çekildiği ve personel bindiği için öyle koymuştuk çamur veya leke olmasın diye koyduk ama kaldırmayıda unutuştuk raci kardeşim sana gelincede multımedia cihazı çift işlemcili hd görüntülü fly audıo markadır.. secerken bütün markaları araştırdık ve menülerini bagımsız olarak kullanabileceğimiz için bunu seçtik..
fly audio ile ilgili yine bi soru sorayım o zman ben serviste taktırmak istedim ama tv var fakat digital olduğu için araçın anteni ile çalışmıyor onun için ayrı parca almanız lazım falan dediler bo konuda bilginiz varmı yada siz kullanabiliyormusunuz?bide ibrahim yada emek abi hangisi uygunsa sizin için abi dedim bide mugen rüzgarlıkı nerden aldınız ben nette buldum ama güvenemedim birde güzel oldumu bence çok hos duruyor ama yinede sormak stedim birde bagaj havuzunu ne zman almıstınız ben geçen hafta denizli yarımcada sordum 110 lira istediler bide bu bagaj havuzumu? havuzlu paspas demişsiniz tam anlamadım orayı ? saygılar...