Gönderen Konu: ne kadar daha güzelleştirebilirim yardım ve önerilerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 3369 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
hiç birşey yapamazsın bu arabaya :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
bu da fena değil ama daha iyi bi jant seçimi daha da güzelleştirebilir :) maşallah :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
bu jantların yerine 18" jant taksan. ön tampona lip, yanlara marşpiyel falan yapsan, sonradan takılan paçalıkları söksen daha güzel olur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
bence yeterli daha fazlası hoş durmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
yorumlarınız için teşekkür ederim..  Ben aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum kısacası olduğu gibi görünmesini istiyorum.. Araç üzerinde 4.5 cm eıbach yay var. kanat ve egsoz var. Ekstra olarak apabilirsek güzel bi jant olabilir aslında..
2011 beyaz prens:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Bu kasaya beyaz renk inanılmaz yakışıyor. Bence daha bir şey yapmana gerek yok.
Arabayı temiz, boyayı da bakımlı tut. Bu araç parlasın yeter.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
en kralından bi app plaka güzel gider :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
serdar kardeşim araç üzerinde fazla abatılı olmayan klasik app zaten mevcut...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
daha ne olsun abi o zaman :D :D

sade ve şık  :)

abartırdan tadı kaçar bence
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Öncelikle sürücü tarafı ayak altına serilen gazete yada dergiyi kaldırmak ile başlayabilirsiniz güzelleştirmeye... ;)
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
ya gayet güzel gözüküyo gercekten bendede var aynısından yay takamıyorum cünkü bizim garajla yol arasında açı farkı var böyle bile 0 geçiyorum nerdeyse yayla imkansız yani ama sizinki gayet hoş olmus multimedia sistemde çok güzel gözüküo markası nedirki acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sarper kardeşim yaşını bilmiyorum ama bi mukabele büyüksen affeyle araç resimleri oto kuaförde çekildiği ve personel bindiği için öyle koymuştuk çamur veya leke olmasın diye koyduk ama kaldırmayıda unutuştuk  :) raci  kardeşim sana gelincede multımedia cihazı çift işlemcili hd görüntülü fly audıo markadır.. secerken bütün markaları araştırdık ve menülerini bagımsız olarak kullanabileceğimiz için bunu seçtik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
bence nazar boncugu tak en güzelinden :)birde öndeki plaka kare şeklinde degılde dikdörtgen olsa daha iyi olurmuş bence birde xenon varmı bilmiyorum ama xenon yoksa olursa süper olur arabanın maşallahı var beyaz süper duruyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Maşallah bakımlı bi araç ben mugen tip cam rüzgarlığı taktırdım. Bi çok arkadaştan olumlu tepkiler aldım. Tavsiye ederim. Birde servisten 75 TL ye havuzlu paspaslar aldım çok kullanışlı tavsiye ederim.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
fly audio ile ilgili yine bi soru sorayım o zman ben serviste taktırmak istedim ama tv var fakat digital olduğu için araçın anteni ile çalışmıyor onun için ayrı parca almanız lazım falan dediler bo konuda bilginiz varmı yada siz kullanabiliyormusunuz?

bide ibrahim yada emek abi hangisi uygunsa sizin için abi dedim bide :D mugen rüzgarlıkı nerden aldınız ben nette buldum ama güvenemedim birde güzel oldumu bence çok hos duruyor ama yinede sormak stedim birde bagaj havuzunu ne zman almıstınız ben geçen hafta denizli yarımcada sordum 110 lira istediler bide bu bagaj havuzumu? havuzlu paspas demişsiniz tam anlamadım orayı ? :)

saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
sarper kardeşim yaşını bilmiyorum ama bi mukabele büyüksen affeyle araç resimleri oto kuaförde çekildiği ve personel bindiği için öyle koymuştuk çamur veya leke olmasın diye koyduk ama kaldırmayıda unutuştuk  :) raci  kardeşim sana gelincede multımedia cihazı çift işlemcili hd görüntülü fly audıo markadır.. secerken bütün markaları araştırdık ve menülerini bagımsız olarak kullanabileceğimiz için bunu seçtik..

Konun yaşla ilgisi ne bilmiyorum ama yazmamda bir sakınca yok yaşım 34. Ben fark etti isen  ;) işareti ile esprili bir şey yazdım yanlış anlaşıldı sanırım. Zaten onların orada olması bir suç değil kaldırsan modifiyede olmaz zaten neyse kusura bakma ben konudan ayrılıyorum.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
Eğer yanlış görmüyorsam ön plakada bir hasar mevcut onu düzelt bence gözüme takıldı :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
fly audio ile ilgili yine bi soru sorayım o zman ben serviste taktırmak istedim ama tv var fakat digital olduğu için araçın anteni ile çalışmıyor onun için ayrı parca almanız lazım falan dediler bo konuda bilginiz varmı yada siz kullanabiliyormusunuz?

bide ibrahim yada emek abi hangisi uygunsa sizin için abi dedim bide :D mugen rüzgarlıkı nerden aldınız ben nette buldum ama güvenemedim birde güzel oldumu bence çok hos duruyor ama yinede sormak stedim birde bagaj havuzunu ne zman almıstınız ben geçen hafta denizli yarımcada sordum 110 lira istediler bide bu bagaj havuzumu? havuzlu paspas demişsiniz tam anlamadım orayı ? :)

saygılar...

Raci kardeşim istediğin gibi hitab edebilirsin mühim değil.
Mugen rüzgarlık konusuna gelince bu aralar biraz fiyatı artmış ben 30 TL gibi bi fiyata almıştım.  Piyasadakilerin kalitesi genelde aynı ben sunplex diye bi marka almıştım. Memnunum.... Bencede çok iyi duruyo arabayı tavan olarak biraz daha basıkmış gibi gösterdiği için spor araba havası kattı sanki, yada ben öyle görmek istediğim için öyle :D :D

Havuzlu paspas konusunda beni yanlış anlamışsın. Ben arabanın iç döşemesi bej olduğu için çabuk kirleniyo diye servislerde satılan havuzlu paspaslar var ondan tavsiye etmiştim. Servisteki bagaj havuzunun yanak kalınlığı beni tatmin etmediği için almamıştım. Gerçi sen Denizli'den yazıyosun sanırım orda bagaj havuzu üreten bi firma var bi onlarla irtibat kur istersen.
kalitesi ve yanak kalınlığı iyiyse bende alırım..... ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
denizlinin sarayköy ilçesi var sizdede denizli yazıyor belki bilirsiniz orda yaptırıyor yarımca bagaj havuzunu ben şu bakımdan sevmedim acıkcası kenarların yüksekliği 3 cm ve bu pek bi işe yararmı bilemedim nette 5cm 7 cm yazanlar var insanın aklı takılıyor doğal oalrak ama yinede teşekkür ettim bilgileriniz için