0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
raci kardeşim bende tv çalışıyo.. çalışması için ayrı aparat var bi nevi uydu cihazı gibi ondan alman gerekir... anten bağlantısı cihazla kurup çalıştırıyolar...
Mehmet kardeş bendede beyaz corolla var bence arka tamponun altını orda zaten izi var orayı siyah folyo olursa daha iyi olur siyah daha iyi durur bmw tarzı zaten çoğu arabadada varda bide senin için abartı olmassa tavan folyo kaplama, Arabanın bu halide çok güzel allah kaza bela vermesin....
Ben arka tampon altini dusunmustum diger araclarda difuzor kapagi diye adlandiriliyor ama ben el yapimi bir tampon yaptircaktim ama sonradan vazgectim cunku orjinali bozulmasin dedim.Alper kardesim aracta eihbach 4 cm yay takili ama sonradan alisinca ve yerine oturunca 5.5 cm olarak dusme olctuk. Ama konfor olarak dersen bi farki yok gibi. Yol tutusu mukemmel diyebilirim. Sekme olayi bariz belli degil anlamiyosun bile ama cok dikkat edersen sekecegini bildigin icin hafiften oluyor.
öncelikle fotolarda mükemmellll görünüyor araç, Allah kaza bela vermesin tek kelimeyle süper. Benim üç tavsiyem var, 1. jant 2. siyahlaştırılmış stoplar ve 3. panaromik spoiler. Ozkan abi cok sağol goruslerin icin. Dedigin ve tavsiye ettigin gibi bu uc unsurla daha guzel durabilir. Ama kisi bu jantlarla atlatmayi dusunuyorum. Aracimda daha once panaromik spoyler vardi ama simdiki birazdaha sade duruyor diye cikarttik. Arka stoplara gelince onlar mevcut elimde Neden takmadin diye soracaksan on farlarda angel li ve bi xenon lu far istiyorum ama 2011 modellere uyumlu bulamadigimdan ayri ayri takmak istemedigimdendir.