Gönderen Konu: ne kadar daha güzelleştirebilirim yardım ve önerilerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 3368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
raci kardeşim bende tv çalışıyo..  çalışması için ayrı aparat var bi nevi uydu cihazı gibi ondan alman gerekir...  anten bağlantısı  cihazla kurup çalıştırıyolar...
2011 beyaz prens:)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
raci kardeşim bende tv çalışıyo..  çalışması için ayrı aparat var bi nevi uydu cihazı gibi ondan alman gerekir...  anten bağlantısı  cihazla kurup çalıştırıyolar...
bende geçen gün taktırdım bitane ama pek araştırmadım ön camda aynanın yanına ayrı bir aparat takmışlar acaba dediğniz omu
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi

bende alacağım ve almışkan ii olsun diyorum ama 2000tl istiyo servis ve tv çalışmıo tvyi çalıştıracak cihaz ne kadar ki acaba bilginiz varmı? birde sanki serviste bana şu an taksakta çalışmaz gibi bişeyler demişti ama acaba benmi yanlış anladım sizinki çalışıyormuş yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bende ekrani taktirmaya gittigimde tv izlemek istedigimi ve tv anteni taktirmak istedigimi soyledim. Sonradan anlasildiki tv anteni farkli yayini gosteren cihaz farkli. Benim cihazda 200 tl ye aldigim ekranin takildigi alt bolmeye koyulan uydu alicisi var . Tabi bu fiyat turkiye sartlarinda degisiklik gosteriyo 450 tl ye kadar satilabiliyor. Ama ben benimkinden memnunum. Birde ic aynaya yerlestirilen tv anteni var ufak oda uydu. Cihazinin cekmesini sagliyor. Dikkat edin tv anteni var deyipte kandirilmayin uydu cihazinin yoksa tv izleyemessiniz... icerisinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Mehmet kardeş bendede beyaz corolla var bence arka tamponun altını orda zaten izi var orayı siyah folyo  olursa daha iyi olur siyah daha iyi durur bmw tarzı zaten çoğu arabadada varda bide senin için abartı olmassa tavan folyo kaplama, Arabanın bu halide çok güzel allah kaza bela vermesin....
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Yapılacak bişi kalmamış kışı bu şekilde atlatıp yaza güzel 18 lik bir jantla bütünlük sağlayabilirsiniz.. Konfor olarak ne durumda şuan aracınız sekme falan var mı orjinale göre ne durumdadır acaba..?
Maşallah..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ben arka tampon altini dusunmustum diger araclarda difuzor kapagi diye adlandiriliyor ama ben el yapimi bir tampon yaptircaktim ama sonradan vazgectim cunku orjinali bozulmasin dedim.

Alper kardesim aracta eihbach 4 cm yay takili ama sonradan alisinca ve yerine oturunca 5.5 cm olarak dusme olctuk. Ama konfor olarak dersen bi farki yok gibi. Yol tutusu mukemmel diyebilirim. Sekme olayi bariz belli degil anlamiyosun bile ama cok dikkat edersen sekecegini bildigin icin hafiften oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
vay arkadaş şu navigasyon işini bi çözemedim bugun tekrar aradım servisi sordum adam diyorki fly audio navigasyonu 1900tlye takarım diyo tv diyorum onun için ayrı parca getirtirim dio peki o gelince digitalmi izlicem diyorum yok o parca analoga ceviriyo dio siz analog yayın izlemiyorsunuz heralde anlattıklarınız digital olduğunu hissettiriyo o zman ya servis bilmio yada sizin yaptırdığınız yer gercekten ii bilio :D çözemedim gercekten yokmu tam oalrak bilen bilgi alabileceğim bi yer yau

Mehmet kardeş bendede beyaz corolla var bence arka tamponun altını orda zaten izi var orayı siyah folyo  olursa daha iyi olur siyah daha iyi durur bmw tarzı zaten çoğu arabadada varda bide senin için abartı olmassa tavan folyo kaplama, Arabanın bu halide çok güzel allah kaza bela vermesin....

sizin dediğiniz şu fotodaki
http://imageshack.us/photo/my-images/151/img2301e.jpg/

altta kalan aşağı doğru eğimli kısımdanmı bahsediyorsunuz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ben arka tampon altini dusunmustum diger araclarda difuzor kapagi diye adlandiriliyor ama ben el yapimi bir tampon yaptircaktim ama sonradan vazgectim cunku orjinali bozulmasin dedim.

Alper kardesim aracta eihbach 4 cm yay takili ama sonradan alisinca ve yerine oturunca 5.5 cm olarak dusme olctuk. Ama konfor olarak dersen bi farki yok gibi. Yol tutusu mukemmel diyebilirim. Sekme olayi bariz belli degil anlamiyosun bile ama cok dikkat edersen sekecegini bildigin icin hafiften oluyor.

Teşekkürler Mehmet abi.. :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Raci kardesim ben sana fiyat soyliyim tas catlasin her haliyle kullanabilecegi. Fly audio ekranen fazla 145o tl diyebilirim. Servis fazla fiyat cekiyo. Cihaza gelince Digitale gerek yok hem fiyati abartili hem gereksiz. Ben analog olarak izliyorum bir yerde arama yapiyorsun diger bir yere gidincede cekme ihtimali var ben ordada arama yaptiriyorumki bir daha ki sefere gelince tekrar arama yapmiyor hafizasina aliyor ve kendiliginden kanallar otomatik olarak cikiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
öncelikle fotolarda mükemmellll görünüyor araç, Allah kaza bela vermesin tek kelimeyle süper. Benim üç tavsiyem var, 1. jant  2. siyahlaştırılmış stoplar ve   3. panaromik spoiler

cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
öncelikle fotolarda mükemmellll görünüyor araç, Allah kaza bela vermesin tek kelimeyle süper. Benim üç tavsiyem var, 1. jant  2. siyahlaştırılmış stoplar ve   3. panaromik spoiler

.                                                     Ozkan abi cok sağol goruslerin icin. Dedigin ve tavsiye ettigin gibi bu uc unsurla daha guzel durabilir. Ama kisi bu jantlarla atlatmayi dusunuyorum. Aracimda daha once panaromik spoyler vardi ama simdiki birazdaha sade duruyor diye cikarttik. Arka stoplara gelince onlar mevcut elimde Neden takmadin diye soracaksan on farlarda angel li ve bi xenon lu far istiyorum ama 2011 modellere uyumlu bulamadigimdan ayri ayri takmak istemedigimdendir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
raci bey kardeşim bagaj havuzunun kenarının yüksekliği yetersiz demişsiniz merak ettım yüzme havuzu olarak yetersizde siz ne olarak kullanacaktınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
Kardeşm ALLAH kaza bela vermesin ön plaka nın app a-olduğu söylemişsin  bana sorar isen fikrim kare çerçevesiz fransız app çok değiştirir derim hayırlı sürüşler
 :)