0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...Arkadaki kedi gözlerine ışık mı yerleştirdin?Ya da şöyle sorayım; arka tamponda bulunan 2 adet kırmızı kedi gözü olan yerlere arka sis farı olarak kırmızı LED montajı mümkün müdür?
araç alçaltma ve çok kollu yay güzel olmuş aurise jant ne alalım dediklerinde tavsiye ediyorduk ama olmaz diyenler oluyordu, bi baksınlar derim kazasız belasız kullan.
Teşekkürler evet örnek olarak bakabileler aynısı almamak şartıyla
o jantlar Ahmet Can kardeşimin arabasında var 2 sene önce falan takıldı. araç bir ilk değil yani
Şimdi hemşerim olumsuz yorumları takmam kısmı hariç herşey çok güzel Ne amaçla yazdığını anladım ama bu forumda kimse senin yaptığını kötülemez sadece ''şahsen, bana göre, benim zevkime göre'' gibi kelimeler kullanmaya özen gösteririz kırıcı olmamak esastır bizde zaten zamanla sende farkedeceksin Güle güle kazasız belasız kullan inşallah Şahsi fikirlerime gelince amerikan sinyaller çok hoş durmuş bu ara hoşuma giden şeyler arasında Jantların modeli harika olmasına rağmen rengi kötü olmuş
ilk olarak demedim ben zate
Yorumların İçin teşekkürler.Dediğim gibi kendi zevkime göre yaptırdım benim zevkime göre güzel sizin zevkinize görede güzel değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz
amerikan sinyaller çok hoş durmuş
aynısını almasınlar demişsin ya o yüzden dedim yay mı taktın nasıl alçalttın arabayı?dediğin gibi sadece yorum işte, yoksa bana ne senin jantından dimi?ACD burada millet beğenmese bile kırıcı yorum yapmaz, resim ekleyen de yorumları takmam demez demek istedi
Laaa ben genellemedimmm Genelde Araç hoş sadece jant rengi beyaz araç için benim tercihim değil Reelde bi tanışalım bu arada
bırak ACD yaa kaçırdık adamı mesela bak sen sevmiyosun ama sarı jant beyaz arabada benim hoşuma gidiyo.
Adamı kaçırdık konuyu dağıttık Allah sonumuzu hayır etsin Alalım abi kormetal satan tanıdıklar var ahaha intikam soğuk yenen bir yemektirrrr Mesut abii gel gol attımmm NOT: Filler asla unutmaz