0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kaza bela vermesin spoiler ı internetten nerden aldınız bende uzun zamandır arıyorum almak için
Maşallah güzel olmuş
oldukça şık, güzel bir araç olmuş...eski aracıınızı da merak ettim doğrusu...
eibach 5mm yay ve presletme derken 6-7 cm'e indirdiniz galiba ben 35mm yaylarımı 2 cm daha indireyim mi diye düşünürken 5cm'lik yayı presletende var cesurca
Tarık peki bu yayları presletince problem olmuyor mu? bence sağlıklı bir yöntem değil ama benim arabanın arkası havada kaldı zaten yusyuvarlak araba bende düşünmedim değil.
ben bu şekilde 2 aracımdada kullandım ve hızı seven biriyim herhangi bir problem olmadı ama sertleşme var arabada tabiki baya
peki ne kadara maloluyor?
Aracın ve fotoğraflar çok güzel, yanlız bana kalırsa sisler sarı renk daha iyi gider bu arabaya.
ben beğeendim agaa tebriklerr
Ama harbiden tadından yenmeyecek hale gelmiş bu birader ! Sen bu kadar güzel yaparsan milletin nazarı değer buna. Allah nazardan,kazadan beladan saklasın inşallah valla eline emeğine beynine sağlık, bu ne kombine güzelliktir arkadaş... Araç alçak ama yol tutuşu gerçekten çok güzel oldu yoksa araç çok yüksekken bana hiç güven vermyordu )Bende 3,5 eibach yay var 1 yıldır taktırsam mı diye düşünürken senin 9,5 luğu görünce sarı tüylerim oynadı yerinden çok hoş olmuş ama çok alçak değilmi ? 5 kişi biniliyormu araca mesela ? bahse girerim 2 kişi ancak ...
iç led uygulamasını nerede yaptırdın? iç led aydınlatmayı bende uygulatcaktım ama 2 servısede gıttım yapamıyacaklarını soyledıler .. sanayıyede hıc bulasmak ıstemedım...
Aracım 2011 Model Toyota Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Extra modeli Aracımı modifiye yapmayı hiç düşünmüyordum ama modifiyeli honda civic araçtan inip buna binince çevremdekilerin tepkisi üzerine kendi zevkime göre ufak çapta bişeyler yaptım. Her türlü Olumlu Olumsuz Yorumlarınıza Açığım Ama olumsuz yorumları pek takmam Çünkü aracımı kendi zevk ve isteklerim doğrultusunda kendim yaptım Fazla uzattım galiba ve Karşınızda Aurisimİyi Seyirler .... Veeeee Karşınızda 54 TU 979Araçıma Yaptıklarımda Söyle- Continental Hız Serisi Lastikler ve 17 inc ADVAN RS jantlar- Komple llumar Cam Filmi ( Ön cam Dahil)- Tavan Kaplama - Sisler, Uzunlar ve Kısa Farlara 10000 Kalvin Xenox - Eibach 5 cm Yaylar ve Pres Uygulama- Arka Cam üstü Spoiler- Arka Tampon Sisler- Arka Stoplara 2 Sis- Led Aydınlatmalar- Pioneer Duble Din Teyp facebook sayfası : TOYOTA AURİS ( 54 TU 979 ) facebook grup : 54 TU 979