Benim servis tecrübelerim (eskişehir de var içinde);
2006 da sivas er otomotivden corolla aldım. 2009 a kadar sivasta yaşadığım için tüm bakımları serviste yaptırdım ve gayet memnun idim. 2008 de lpg taktırdım. lpg taktırdıktan yaklaşık 3 ay sonra arabanın yol bilgisayarı kısmındaki saati bozuldu. Lpg taktırdın garanti bozuldu derler diye baştan tırstım ama servise gidince bunun lpg ile bir alakası yok garantiden yapılır dediler ve hallettiler. Bir kere de rutin bakım dışında sağ ön tekerden frene basınca arada ses gelme şikayetiyle gittim. Hatırladığım kadarıyla fren balatasının arasına ufak demir parçası sıkışmış temizledik dediler ve daha sonra sesgelmedi. Ücret de almadılar bunun için.
2009 sonunda kütahyaya taşındım. Burada servis yok. En yakın Eskişehir ve Afyonda servis var. Arabama arkadan çarptılar tapon yamuldu. Tutanak falan tuttuk. Aracın kaskosu var ama sigortacı arkadaş %100 kusur karşıda olduğundan kaskoyu işleme sokmaya gerek yok, trafik sigortasından dosyayı açalım servise aracı öyle götür dedi neyse dosyayı açtı ben de aracı eskişehir sarar a götürdüm ama gel gör ki adamlar nerdeyse fırçalayacak beni neden dosya açıldı bunu kaskodan yapmamız gerekirdi falan filan. Kaskodan yaparsak daha çabuk olurdu böyle daha geç olur diye. Neyse adamlar belki haklı ama yaklaşımları kötüydü zaten o servise de bir daha uğramadım. Geçen hafta Corollayı verip auris aldım 1000 bakımına gideceğim ama eskişehire gitmeyeceğim kesin afyon veya bursaya gideceğim.