0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol kardeşim
Bilmem mi sk'dan sonra safir. Hayırlı olsun demiştim kardeşim. Güle güle kullan. Senin araçtan daha iyisini görmedim daha.!
Sercan çok isterim. Ama işte fırsat bulamıyorum.
Araç bakıma gitti tabi babamla bozuştuğumdan ötürü ben yanında değildim 300 lira rutin şeyler sanırım 60 bin bakımındakiler yapılmış + olarak 130 liraya lpg yle ilgili birşeyin değişmesi gerekiyormuş zaten konuşup sormadım annemin anlattığı kadarıyla bu kadarını biliyorum abilerim.
O baba her zaman gelipte arabasına birşey olmasın diye ağzından düşürmüyorsa binmezsen binme deyip her defasında keyfin bilir diyorsa oğluda üzülür Levent abi çektim elimi ayağımı..Sağolasın yinede..
Alper aynı yollardan bende geçtim çok kavga ettim babamla araba yüzünden, 2006 yazı daha ehliyetim yok erkek kardeşimin sünnet düğünüydü neyse o boşlukta arabanın anahtarı elime geçti bizim oralardada düğünler de alkol gelenek gibi birşeydir bizde alkolluyuz tabi he arabada var rahat dururmuyuz düğün biter bitmez hadi nereye gidiyoruz, bende ehliyet yok diye ehliyeti olan arkadaşa verdik anahtarı 6 kişi doluştuk arabaya saros körfezine doğru gidiyoruz ama gidemedik yolda taklayı atıverdik allah korudu 6 mızda sapasağlam burnumuz dahi kanamadan çıktık arabadan o gün babama hak vermeye başladım.Derler ya bir müsübet bin nasihattan iyidir diye o gün bu gündür alkollü kesinlikle arabaya binmemde bindirmemde . bir kaç ay araba dahi isteyecek yüzüm yoktu, neyse kendi ,ben üniversteyi kazanınca verdi benim akıllandığıma kanaat getirmişti kendince bir kaç kez uzun yola çıktık babamla araba sürekli bendeydi edirne den bursa eskişehir izmir istanbul falan derken güvenini kazanmamla işler değişti emin ol araba değerli olduğu için değil daha bir iki sene sabret kendi vericek zaten üniverstedeki 2. yılımın sonunda ben bir şey demeden albea almıştı bana 1 kaç ay albea yı kullandım sonra kendi arabasını verdi, albea yı kullanmış frenlerini beğenmemiş tehlikeli bu araba dedi kendi arabasını verdi.Sıkma canını azcık daha sabret sadece
Merhaba abilerim..Korktuğum oldu ve bugün aracımız beni yolda bıraktı, otomatik modda kullanırken sıkışık trafikte hafif eğimli yerden inerken dur kalklardan frene basarken bir sapıtma olduğunu anlamıştım ve devir artmaya başladı sonra trafik düzeldi ilerlerken devir saati 5 bine çıkıp pat pat diyip ikiye atmadan stop etti aracım ve 5 dkkika çalışmadı şanzıman arıza ışığını yaktı çarşının ortasında o kalabalıkta yolun ortasında beni rezil etti..Öncesinde yeni çalıştırmıştım ve 2 dk ısınmasını bekledim ki tüpe geçsin diye geçmedi ordada bir anormallik vardı ki evin ordan yola çıktığımda hoplayıp zıplayıp tüpe geçti..Ardından çalışıp frene basıp beklediğimde titremeler başladı halen daha öyle..Gerçekten canımı sıktı ELPA plazayı arayıp cumartesi randevu aldık bakalım..(tüpüm prins hiç öyle yapmazdı ve bakım zamanına 500 km kalmıştı..)
toyotaya tüp mü taktırdın