0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ciddi şekilde tam otomatik talebi var insanların artık. İnternetten sürekli takip etmek, bulunca da hemen atağa geçmek lazım diye düşünüyorum.
Ali abi hayrola ? model düşürüyorsun sanırım ? neden ki abicim ?
şimdi anlaşıldı Özcan abi sağolasın
Aynen Özcan'nın dediği gibi Mesut'cum hanım ısrar edince mecbur kaldık ikinci arabaya bakmaya Kısmet bu işler Özcan ne yapalım. Denk gelirse uygun bişiler bakarız. Bursa'da bir tane Terra var 25.650 yazmış o araca takıldım biraz ama çok da emin olamadım. Bir kaç gün daha balarım bulamazsam bi Bursa yapar gelirim.
Yok ya, ben şehir içinde çok kullanmadığım halde artık otomatiğe gidiyor aklım. Edc 'de ilgimi çekiyor. Geçen Laleli'de arkadaşın otomatik Qashqai ile 500 metreyi 2 saate yakın zamanda alınca böyle oluyor. Ha bir de araç yüksek olmalı, sıkışık trafikte etraf daha iyi izleniyor. Tabi cam tavanda. Hayırlı olsun şimdiden Ali.
Allah'tan hanım foruma üye değil. Sen ne diyorsun Hakan, hanım bunları isterse bende incir ağacı dikilecek bir ocak kalmaz
Tam istediğin gibi bir araba vardı Ali abi 70.000kmde 1.6Sol İlan linkini diğer bilgisayarıma kaydetmiştim, en yakın zamanda link vereceğim...
Aha buldum ali abi..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-tertemiz-60433640/detay/Bi baktır araca istersen, baktırmaktan zarar gelmez..