Gönderen Konu: Yine yeni yeniden araba arıyorum  (Okunma sayısı 2758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine yeni yeniden araba arıyorum
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2011, 23:18:18 »
Ooo hayırlı olsun abicim yengeme mi aldınız? Corollayı sattığına denk gelmedim çünkü gerçi yetişemek mümkün değil hızına ama :D  Ben en son ASY de kalmıştım :P

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2011, 23:18:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2011, 23:45:23 »
Aynen Özcan'nın dediği gibi Mesut'cum hanım ısrar edince mecbur kaldık ikinci arabaya bakmaya :(

Kısmet bu işler Özcan ne yapalım. Denk gelirse uygun bişiler bakarız. Bursa'da bir tane Terra var 25.650 yazmış o araca takıldım biraz ama çok da emin olamadım. Bir kaç gün daha balarım bulamazsam bi Bursa yapar gelirim.

Ali abi haftaya bursada olucam istersen ben bakarım araca senin için ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2011, 23:54:14 »
Sağolasın Muhammet, devir hızım gerçekten yüksek lakin bu sefer yapılan operasyonun sebebi değişiklik değildi, eş durumundan mecburi bir satın alma operasyonu :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 19, 2011, 00:19:17 »
Olsun olsun iyidir, kaç günlük dünya sanki. Ne mutludur şimdi eşiniz :-[ Kazasız belasız günlerde, ağız tadıyla kullanın inşallah..
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 19, 2011, 01:13:29 »

Ali abi haftaya bursada olucam istersen ben bakarım araca senin için ;)

Mesut mesajını fart etmemişim kusura bakmayasın. İlgin için teşekkürler sağolasın karar vermiş olsaydım ilk sana soracaktım zaten Bursa'ya gidecek misin bu aralar diye. Tekrar teşekkürler Mesut, sağolasın.

Ooo hayırlı olsun abicim yengeme mi aldınız? Corollayı sattığına denk gelmedim çünkü gerçi yetişemek mümkün değil hızına ama :D  Ben en son ASY de kalmıştım :P

Corolla sattık satmasına da mecburiyetten oldu biraz lakin Corolla'dan vazgeçemedik ASY ile devam :)

Olsun olsun iyidir, kaç günlük dünya sanki. Ne mutludur şimdi eşiniz :-[ Kazasız belasız günlerde, ağız tadıyla kullanın inşallah..

Teşekkürler Nagihan darısı olmayanlara. Daha iyileri tüm forum dostlarının olur inşallah.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"