0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba bursadan hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar...arkadaşlar benim çok acil yardıma ihtiyacım var bende reno clio 2000 model otomatik vites 118.000 km araba vardı ben bunun üstüne biraz daha kredi çekip modelini yükselteyim dedim açıkçası hiç aklıma gelmeyen sağlam güvenilir diyebileceğim bir galerici arkadaşım bana toyota coralla 2005 model otomatik vites 52000 de aracı önerdi açık mavi renginde doktordan alınma aracı kesinlikle ve ısrarla öneriyor fiyatta 25.50 dedi normalde 26,50 ilan vermişti açıkçası clioda benim ilk aracımdı çok fazla bir bilgim yok ancak dünden beri yaptığım araştırmalarda insanların toyota konusundaki yorumlarını okuyup dinleyince doğru bir karar verme aşamasında olduğumu düşünüyorum.benim aracı 12,50 gibi satacağım üstünede 13 gibi kredi çekeceğim aracı yarın sabah güvendiğim bir servise götüreceğim.valla çok kararsız kaldık ailecek bazen diyoruz 25 verdikten sonra 2007-2008 model başka küçük arabalarda var mesela punto c3 yada fiesta gibi ama buda kocaman araba gibi araba bunun içine binince bizimki oyuncak gibi geldi...arkadaşlar gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen tecrübelerinizle bana yardımcı olun yıllık ortalama 8 bin km ancak yaparız 3-4 sene sonra ben bu aracı bu aldığım fiyatlardan 75-80 bin km lerde elimden sorunsuzca çıkartabilirmiyim ve genel anlamda olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize çok teşekkürler...bir ara burada olamayabilirim ancak siz gene de yazın lütfen gelir okurum ben sonrada olsa...
merhaba gökhan bey. 2007 model 1.4- 4d dizel triptonik hb sol araca sahibim. bence toyotanın bu klansmandaki gelmiş geçmiş en kaliteli ürettiği model. aracım 175 bin km yi devirdi. her 10 binde 1 yetkili serviste bakımları yaptırılarak bugüne kadar getirdik. Lakin şimdi baskı balata ve aktüvatör değişmesi gerekiyor. Dilerseniz size bu aracımı 25.500 tl ye bırakabilirim. Saygılarımı sunuyorum.
Serkan bey şimdi önçelikle sizin ne istediğiniz önemli araba alımında ise ne denk geldi onu alayım mantığı bana biraz ters şimdi orda punto fiesta ve c3 söylemişsiniz bir coralla sınıfındaki araçla o marka araçları karşılaştırmak bence yanlış olabilir neden derseniz corallanın sağlamlık vs o söylediğiniz araçlara göre güvenlik yönünden daha iyi olcağına emin olabilirsiniz.Coralla satılabilçek bir araç elinizde kalma gibi bir şansı yok araçı alıp 2.el ekspertiz raporu yaptırdıktan sonrada bir toyota yetkili servisine giderek araçın geçmişine bakın derim malum eğer imkaniniz var ise servisde yaptırın 2.el ekspertiz raporunu computestlerde yanılma payları yüksek oldukça bu şahsi görüşümdür.Sonrada servisten cıkmadan arabanın eveliyatına bakın sonra siz ve aileniz oturup karar verin ama pişman olmazsınız onuda belirteyim...
merhaba teklifiniz için teşekkür ederim ancak bizim km takıntımız var aşağılarda bulup 3 sene gibi kullanıp sonra sorunsuz elimizden çıkartmak istiyoruz gene de teşekkürler..
fiesta,punto,c3 bunlar toyotanın yaris sınıfındaki araçları coralla hb ise focus hb,yeni bravo,c4 sınıfında bi araç düşündüğünüz aracınkm'si gayet güzel fiyatıda makul donanımı sol mu terra mı bu da önemli tabi.burada ben de inegöllüyüm bak hemşerim al aracı güzelce toyota yetkili servislerden birine götür ekspertizini yaptır kafanda da soru işareti kalmasın eğer bi sıkıntı yoksa senede 8 bin km yaparak 10 sene sıkıntısız binersen kaldı ki sen 3-4 yıl diyorsun hiç bi problem olmaz diyemeyiz tabi teknoloji biraz şans malüm.genel olarak corallaproblemsiz ve fiyatı düşmeyen bi marka fiyat olarak kendini 3-5 milyar daha zorlarım diyorsan 2007 bi auris al.araç otokoopta mı tanıdık manıdık demegene de servise göster.
inşallah hayırlı olur,toyota iyidir üzmez,otomatik olması daha iyidir ağır bakımı gelmeden de satarsın,
şanzıman bakımı ağır oluyor otomatik vitesin o da en yakın 80 binde sanırım.
Yazacağım ilk kelime şu ; Galericiden ve bayandan araba alınmaz... Corollayı eğer gerçekten temizse gözünüz kapalı alın satarkende hiç sıkıntı çıkarmaz istediğiniz gibi satarsınız...2005 model corollaya binince oyuncağa değil arabaya bindiğinizi anlayacaksınız eminim Şimdiden kolay gelsin diyorum...Bu araçların pek ağır bakımı olmaz 150.000kmye kadar...