Gönderen Konu: çok fazla zamanım yok çok ama çok acil yardım lütfen...  (Okunma sayısı 4109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
merhaba bursadan hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar...arkadaşlar benim çok acil yardıma ihtiyacım var bende reno clio 2000 model otomatik vites 118.000 km araba vardı ben bunun üstüne biraz daha kredi çekip modelini yükselteyim dedim açıkçası hiç aklıma gelmeyen sağlam güvenilir diyebileceğim bir galerici arkadaşım bana toyota coralla 2005 model otomatik vites 52000 de aracı önerdi açık mavi renginde doktordan alınma aracı kesinlikle ve ısrarla öneriyor fiyatta 25.50 dedi normalde 26,50 ilan vermişti açıkçası clioda benim ilk aracımdı çok fazla bir bilgim yok ancak dünden beri yaptığım araştırmalarda insanların toyota konusundaki yorumlarını okuyup dinleyince doğru bir karar verme aşamasında olduğumu düşünüyorum.benim aracı 12,50 gibi satacağım üstünede 13 gibi kredi çekeceğim aracı yarın sabah güvendiğim bir servise götüreceğim.valla çok kararsız kaldık ailecek bazen diyoruz 25 verdikten sonra 2007-2008 model başka küçük arabalarda var mesela punto c3 yada fiesta gibi ama buda kocaman araba gibi araba bunun içine binince bizimki oyuncak gibi geldi...arkadaşlar gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen tecrübelerinizle bana yardımcı olun yıllık ortalama 8 bin km ancak yaparız 3-4 sene sonra ben bu aracı bu aldığım fiyatlardan 75-80 bin km lerde elimden sorunsuzca çıkartabilirmiyim ve genel anlamda olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize çok teşekkürler...bir ara burada olamayabilirim ancak siz gene de yazın lütfen gelir okurum ben sonrada olsa...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: çok fazla zamanım yok çok ama çok acil yardım lütfen...
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2011, 13:25:32 »
Serkan bey şimdi önçelikle sizin ne istediğiniz önemli araba alımında ise ne denk geldi onu alayım mantığı bana biraz ters şimdi orda punto fiesta ve c3  söylemişsiniz bir coralla sınıfındaki araçla o marka araçları karşılaştırmak bence yanlış olabilir neden  derseniz corallanın sağlamlık vs o söylediğiniz araçlara göre güvenlik yönünden daha iyi olcağına emin olabilirsiniz.Coralla satılabilçek bir araç elinizde kalma gibi bir şansı yok araçı alıp 2.el ekspertiz raporu yaptırdıktan sonrada bir toyota yetkili servisine giderek araçın geçmişine bakın derim malum eğer imkaniniz var ise servisde yaptırın 2.el ekspertiz raporunu computestlerde yanılma payları yüksek oldukça bu şahsi görüşümdür.Sonrada servisten cıkmadan arabanın eveliyatına bakın sonra siz ve aileniz oturup karar verin ama pişman olmazsınız onuda belirteyim...
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2011, 14:03:21 »
Anladığım kadarıyla otomatik vites araç tercih ediyorsunuz bu koşullarda bulduğunuz araç iyi duruyor üstelik takasta..
tabiki aracı serviste expertiz yaptırın.. hayırlı olsun..
2011 - Corolla 1.6 comfort extra - kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2011, 14:18:40 »
merhaba bursadan hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar...arkadaşlar benim çok acil yardıma ihtiyacım var bende reno clio 2000 model otomatik vites 118.000 km araba vardı ben bunun üstüne biraz daha kredi çekip modelini yükselteyim dedim açıkçası hiç aklıma gelmeyen sağlam güvenilir diyebileceğim bir galerici arkadaşım bana toyota coralla 2005 model otomatik vites 52000 de aracı önerdi açık mavi renginde doktordan alınma aracı kesinlikle ve ısrarla öneriyor fiyatta 25.50 dedi normalde 26,50 ilan vermişti açıkçası clioda benim ilk aracımdı çok fazla bir bilgim yok ancak dünden beri yaptığım araştırmalarda insanların toyota konusundaki yorumlarını okuyup dinleyince doğru bir karar verme aşamasında olduğumu düşünüyorum.benim aracı 12,50 gibi satacağım üstünede 13 gibi kredi çekeceğim aracı yarın sabah güvendiğim bir servise götüreceğim.valla çok kararsız kaldık ailecek bazen diyoruz 25 verdikten sonra 2007-2008 model başka küçük arabalarda var mesela punto c3 yada fiesta gibi ama buda kocaman araba gibi araba bunun içine binince bizimki oyuncak gibi geldi...arkadaşlar gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen tecrübelerinizle bana yardımcı olun yıllık ortalama 8 bin km ancak yaparız 3-4 sene sonra ben bu aracı bu aldığım fiyatlardan 75-80 bin km lerde elimden sorunsuzca çıkartabilirmiyim ve genel anlamda olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize çok teşekkürler...bir ara burada olamayabilirim ancak siz gene de yazın lütfen gelir okurum ben sonrada olsa...

merhaba gökhan bey. 2007 model 1.4- 4d dizel triptonik hb sol araca sahibim. bence toyotanın bu klansmandaki gelmiş geçmiş en kaliteli  ürettiği model. aracım 175 bin km yi devirdi. her 10 binde 1 yetkili serviste bakımları yaptırılarak bugüne kadar getirdik. Lakin şimdi baskı balata ve aktüvatör değişmesi gerekiyor. Dilerseniz size bu aracımı 25.500 tl ye bırakabilirim. Saygılarımı sunuyorum.
İzzetle mevti, zilletle hayata tercih edenlerdeniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 13, 2011, 15:37:48 »
merhaba gökhan bey. 2007 model 1.4- 4d dizel triptonik hb sol araca sahibim. bence toyotanın bu klansmandaki gelmiş geçmiş en kaliteli  ürettiği model. aracım 175 bin km yi devirdi. her 10 binde 1 yetkili serviste bakımları yaptırılarak bugüne kadar getirdik. Lakin şimdi baskı balata ve aktüvatör değişmesi gerekiyor. Dilerseniz size bu aracımı 25.500 tl ye bırakabilirim. Saygılarımı sunuyorum.
merhaba teklifiniz için teşekkür ederim ancak bizim km takıntımız var aşağılarda bulup 3 sene gibi kullanıp sonra sorunsuz elimizden çıkartmak istiyoruz gene de teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 13, 2011, 15:42:33 »
Serkan bey şimdi önçelikle sizin ne istediğiniz önemli araba alımında ise ne denk geldi onu alayım mantığı bana biraz ters şimdi orda punto fiesta ve c3  söylemişsiniz bir coralla sınıfındaki araçla o marka araçları karşılaştırmak bence yanlış olabilir neden  derseniz corallanın sağlamlık vs o söylediğiniz araçlara göre güvenlik yönünden daha iyi olcağına emin olabilirsiniz.Coralla satılabilçek bir araç elinizde kalma gibi bir şansı yok araçı alıp 2.el ekspertiz raporu yaptırdıktan sonrada bir toyota yetkili servisine giderek araçın geçmişine bakın derim malum eğer imkaniniz var ise servisde yaptırın 2.el ekspertiz raporunu computestlerde yanılma payları yüksek oldukça bu şahsi görüşümdür.Sonrada servisten cıkmadan arabanın eveliyatına bakın sonra siz ve aileniz oturup karar verin ama pişman olmazsınız onuda belirteyim...
tabiki ne gelirse onu alayım mantığı değil ancak sizde takdir edersinizki çok fazla bilgi ve tecrübem yok o yüzden güvendiğim bir insan bunu önerince açıkçası neden olmasın dedik..sonuçta clio hatcback te açıkçası yetmiyor ne bagaj için nede arkaya çocuk koltuğunu oturttuğumuz zaman insanlara yer kalmıyor :)  eğer ben bunu elimde satarken hemen satabileceksem km ve çok temiz kullanıldığı 4 adet lastiğininde yeni hatta stepnesinin bile yeni olduğunu düşününce neden olmasın diyoruz..ama lütfen diğer arkadaşlardan da yorumnlar bekliyorum..ekspertiz raporunu kaça yaparlar...biliyormusunuz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2011, 15:51:52 »
belirtilen araçda ağır kaza yoksa iyi fiyat diyebilirim... yinede servise 140 tl verip ekspertiz yaptırmakdan kaçınmayın derim...  toyota her zaman primli arabadır,aldığı fiyatın altına satanı pek duymadım, kilometre ise toyotada teferruattır diyebiliriz :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2011, 15:55:44 »
Bencede arabanın eveliyatına baktırın eğer sıkıntı yok is hiç durmayın alın derim yılda 8 bin km yapıyorsanız yakıttan yanada sıkıntınız olmaz
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Kasım 13, 2011, 16:18:57 »
merhaba teklifiniz için teşekkür ederim ancak bizim km takıntımız var aşağılarda bulup 3 sene gibi kullanıp sonra sorunsuz elimizden çıkartmak istiyoruz gene de teşekkürler..

Ben teşekkür ederim Serkan bey. Aracımız şuanki km sine sakarya istanbul arası otobanda yani uzun yolda yaparak gelmiştir. Üniversite öğr. görevlisinin aracıdır. 2007 de sıfır alınmıştır. o günden itibaren her 10 binde 1 toyota dumankaya servis rapolarından kontröl edilebilir. 4 lastik 1 a7 önce 750 tl ye sıfırlanmıştır. muayenesi yeni yapılmıştır. hiçbir eksiği bozuğu yoktur. 160 bin bakımı 700 tl'ye dumankayada yapılmıştır. son olarak geçen hafta bakıma götürdüm 200 tl mi daha aldılar kronik bakım ücreti :) okuyan herkes bilgilensin diye detaylı bir yazı yazdım ;) saygılarımı sunuyorum.
İzzetle mevti, zilletle hayata tercih edenlerdeniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2011, 16:24:20 »
fiesta,punto,c3 bunlar toyotanın yaris sınıfındaki araçları coralla hb ise focus hb,yeni bravo,c4 sınıfında bi araç düşündüğünüz aracın
km'si gayet güzel fiyatıda makul donanımı sol mu terra mı bu da önemli tabi.burada ben de inegöllüyüm bak hemşerim al aracı güzelce
toyota yetkili servislerden birine götür ekspertizini yaptır kafanda da soru işareti kalmasın eğer bi sıkıntı yoksa senede 8 bin km yaparak
10 sene sıkıntısız binersen kaldı ki sen 3-4 yıl diyorsun hiç bi problem olmaz diyemeyiz tabi teknoloji biraz şans malüm.genel olarak coralla
problemsiz ve fiyatı düşmeyen bi marka fiyat olarak kendini 3-5 milyar daha zorlarım diyorsan 2007 bi auris al.araç otokoopta mı tanıdık manıdık deme
gene de servise göster.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2011, 16:35:53 »
fiesta,punto,c3 bunlar toyotanın yaris sınıfındaki araçları coralla hb ise focus hb,yeni bravo,c4 sınıfında bi araç düşündüğünüz aracın
km'si gayet güzel fiyatıda makul donanımı sol mu terra mı bu da önemli tabi.burada ben de inegöllüyüm bak hemşerim al aracı güzelce
toyota yetkili servislerden birine götür ekspertizini yaptır kafanda da soru işareti kalmasın eğer bi sıkıntı yoksa senede 8 bin km yaparak
10 sene sıkıntısız binersen kaldı ki sen 3-4 yıl diyorsun hiç bi problem olmaz diyemeyiz tabi teknoloji biraz şans malüm.genel olarak coralla
problemsiz ve fiyatı düşmeyen bi marka fiyat olarak kendini 3-5 milyar daha zorlarım diyorsan 2007 bi auris al.araç otokoopta mı tanıdık manıdık deme
gene de servise göster.
aaa evet aceleden terra olduğunu yazmayı atlamışım terra model...açıkçası çok güvendiğim bursadaki oto perba servsine götüreceğim açıkçası ordan gelecek cevaba göre belki toyota servisine götürebilirim...ya valla ne bileyim inşallah hayırlısı evet araç oto kopta ama satıcısına çok güveniyorum.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2011, 16:42:13 »
inşallah hayırlı olur,toyota iyidir üzmez,otomatik olması daha iyidir ağır bakımı gelmeden de satarsın,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2011, 16:47:02 »
inşallah hayırlı olur,toyota iyidir üzmez,otomatik olması daha iyidir ağır bakımı gelmeden de satarsın,
  ağır bakım derken ? bana bunda trident kayışı yok zincir varmış o yüzden çok fazla ağır bakım yapmana gerek yok diye duymuştum ama  ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 13, 2011, 16:49:09 »
şanzıman bakımı ağır oluyor otomatik vitesin o da en yakın 80 binde sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 13, 2011, 16:54:46 »
Yazacağım  ilk kelime şu ; Galericiden ve bayandan araba alınmaz... Corollayı eğer gerçekten temizse gözünüz kapalı alın satarkende hiç sıkıntı çıkarmaz istediğiniz gibi satarsınız...2005 model corollaya binince oyuncağa değil arabaya bindiğinizi anlayacaksınız eminim :) Şimdiden kolay gelsin diyorum...Bu araçların pek ağır bakımı olmaz 150.000kmye kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 13, 2011, 17:11:38 »
şanzıman bakımı ağır oluyor otomatik vitesin o da en yakın 80 binde sanırım.
  anladım teşekkürler ama sanırım ben oraları pek göremem  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 13, 2011, 17:13:24 »
Yazacağım  ilk kelime şu ; Galericiden ve bayandan araba alınmaz... Corollayı eğer gerçekten temizse gözünüz kapalı alın satarkende hiç sıkıntı çıkarmaz istediğiniz gibi satarsınız...2005 model corollaya binince oyuncağa değil arabaya bindiğinizi anlayacaksınız eminim :) Şimdiden kolay gelsin diyorum...Bu araçların pek ağır bakımı olmaz 150.000kmye kadar...
  valla ben ilk aracımıda yani clioyuda galericiden almıştım ama kısmet tabi dediğim gibi çok güveniyorum arkadaşıma..valla aradaki farkı kısmetse göreceğiz...teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 13, 2011, 17:41:12 »
26bin canlı veririm :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 13, 2011, 17:42:42 »
Aynı aracı  (2006) Hatchback terra 1.6 3 yıla yakın kullandım sorunsuz ve ikinci eli çok iyi olan bir modeldir hatta benim nazarımda Aurisden daha estetik bir dizayna sahiptir aldığım fiyata 3 yıl kullandıktan sonra satmıştım yalnız sizin düşündüğünüz aracın fiyatı bana biraz yüksek gibi geldi birde araç sedan mı? dediğiniz gibi araç da problem yoksa km falan iyi o model için fiyatıda biraz daha indirebilirseniz gözünüz kapalı alabilirsiniz sakın fiesta punto gibi araçlarla kıyaslamayın alacağınız araç C sınıfında en iyilerindendir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 13, 2011, 17:44:10 »
been kaçırmayın derim bu aracı eğer gerçekten temizse çok memnunda kalırsınız ben 6sene kullandım e12 zevkli ve keyifli bi araç

eğer düşünmezseniz almayı düşünen arkadaşlar var :islik:
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey