0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
been kaçırmayın derim bu aracı eğer gerçekten temizse çok memnunda kalırsınız ben 6sene kullandım e12 zevkli ve keyifli bi araç eğer düşünmezseniz almayı düşünen arkadaşlar var
tabiki ne gelirse onu alayım mantığı değil ancak sizde takdir edersinizki çok fazla bilgi ve tecrübem yok o yüzden güvendiğim bir insan bunu önerince açıkçası neden olmasın dedik..sonuçta clio hatcback te açıkçası yetmiyor ne bagaj için nede arkaya çocuk koltuğunu oturttuğumuz zaman insanlara yer kalmıyor eğer ben bunu elimde satarken hemen satabileceksem km ve çok temiz kullanıldığı 4 adet lastiğininde yeni hatta stepnesinin bile yeni olduğunu düşününce neden olmasın diyoruz..ama lütfen diğer arkadaşlardan da yorumnlar bekliyorum..ekspertiz raporunu kaça yaparlar...biliyormusunuz ?
arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim son durum şu arabayı aldım dediğim özel servise gittim bursadakiler bilir oto perbaya iyi bir yerdir ve güvenilir aynı bana arkadaşın dediği şekilde aynı şeyleri söylediler hatta arababanın bir önceki sahibi olan dişçiyle de görüştüm sonuç itibariyle Allah utandırmasın arabayı aldım bundan sonra artık arabanın teknik anlamda bazı kafa takılan yerleri var onuda sitemizde arayıp bulmaya çalışacağım eğer bulamazsam tekrar yardımlarınıza başvuracağım...tekrar çok teşekkürler...