Gönderen Konu: çok fazla zamanım yok çok ama çok acil yardım lütfen...  (Okunma sayısı 4110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: çok fazla zamanım yok çok ama çok acil yardım lütfen...
« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2011, 18:18:00 »
kesinlikle corolla derim.şimdiden hangi aracı alırsanız hayırlı olsun
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2011, 18:18:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 13, 2011, 21:51:19 »
been kaçırmayın derim bu aracı eğer gerçekten temizse çok memnunda kalırsınız ben 6sene kullandım e12 zevkli ve keyifli bi araç

eğer düşünmezseniz almayı düşünen arkadaşlar var :islik:
  kısmet tabi olurda alamazsam kredi çıkmaz bir şey olur tabiki haber veririm...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Kasım 13, 2011, 22:22:17 »
Eğer araçta bir sıkıntı kaza falan yoksa bence toyota her zaman alınır ve gözünüz kapalı binersiniz. Beş sene sonra değiştiririm falan diyorsunuz binmeden karar vemeyin değiştirseniz bile yine toyota diyeceginize şüphesiz inanıyorum. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 13, 2011, 22:42:56 »
2005 model corolla 50 bin km de ..  siz kesinlikle yetkili toyota servisinden bakıma girdiği tarihlerdeki km' leri inceleyin. Bu arada araç
hb mi sedanmı, Bursa' da ortalıkta dolanan mavi bir hb var kazalı, el değiştirip duruyor bakalım kimde patlayacak?
(sahibinden.com dan takip ediyorum aracı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 13, 2011, 23:09:38 »
tabiki ne gelirse onu alayım mantığı değil ancak sizde takdir edersinizki çok fazla bilgi ve tecrübem yok o yüzden güvendiğim bir insan bunu önerince açıkçası neden olmasın dedik..sonuçta clio hatcback te açıkçası yetmiyor ne bagaj için nede arkaya çocuk koltuğunu oturttuğumuz zaman insanlara yer kalmıyor :)  eğer ben bunu elimde satarken hemen satabileceksem km ve çok temiz kullanıldığı 4 adet lastiğininde yeni hatta stepnesinin bile yeni olduğunu düşününce neden olmasın diyoruz..ama lütfen diğer arkadaşlardan da yorumnlar bekliyorum..ekspertiz raporunu kaça yaparlar...biliyormusunuz ?

Serkan bey ekspertiz raporu 100 ile 150 TL arası değişyor şuda var yetkili servistir fiyatlar sabittir mantığını uygulamayın yapın pazarlık fiyatta ikram oluyor elbet.Aracı ben size şiddetle yetkili servise gösterin diyorum belki içimizde computes iş yeri olan vardır kızmasın bana hikaye oralar arabayı adam koşu bandına çıkartıp koşturuyor motor ölçüyor onların hikaye olduğunu bir çok kez gördüm şahitte oldum yani 50 lira gibi bir rakam verene kadar 100 lira ver veya 150 lira kafanda içinde rahat olsun ama şunuda yapabilirsen iyi olur tanıdığın parasız baktırabilceğin usta varsa mekanik ve koportaya bir baktır nihayetinde insan bakıyor gözden kacan bir yer olabilir o yüzden sonrada eğer araç kafanıza yatarsa oke son sözü toyota yetkili servis söylesin sorun yoksa araç benim diceksenizde yetkili bir servise gidiceksiniz bazı servisler araçın ruhsat sahibi olmadan arabanın geçmişe ait eveliyatına bakmanıza musade etmiyor genede bir şansınızı deneyin kaç binde bakıma girmiş periyodik bakımları yapılmışmı km orjinalmi vs. bir kardeş tavsiyesi sanada bu işi eşi dostu arkadaşı olmaz ince detayına kadar araştır para vericeksin 25 bin tl günümüzde az para değil kolay kazanılmıyor bu paralar en azından ben kendi adıma konuşuyorum...
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 14, 2011, 00:02:27 »
Mutlaka kontrol ettirin, piyasa da adam kandırmaya meraklı çok tip var.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 16, 2011, 10:10:05 »
arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim son durum şu arabayı aldım :)  dediğim özel servise gittim bursadakiler bilir oto perbaya iyi bir yerdir ve güvenilir aynı bana arkadaşın dediği şekilde aynı şeyleri söylediler hatta arababanın bir önceki sahibi olan dişçiyle de görüştüm sonuç itibariyle Allah utandırmasın arabayı aldım :)

bundan sonra artık arabanın teknik anlamda bazı kafa takılan yerleri var onuda sitemizde arayıp bulmaya çalışacağım eğer bulamazsam tekrar yardımlarınıza başvuracağım...

tekrar çok teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '16
  • 25 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 16, 2011, 13:37:45 »
Hayırlı olsun,çok güzel bir model bence, otomatik olmasıda çok iyi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #28 : Kasım 16, 2011, 17:35:44 »
gayet güzel bir seçim Allah hayırlı etsin....pişman olmazsınız satıyorum dediğinizde müşterisi hazırdır toyotanın zararınız olmaz...bi 500 daha kırdırsaydınız  :) :)
Yapman gereken hayırlı ve yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 16, 2011, 21:58:00 »
arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim son durum şu arabayı aldım :)  dediğim özel servise gittim bursadakiler bilir oto perbaya iyi bir yerdir ve güvenilir aynı bana arkadaşın dediği şekilde aynı şeyleri söylediler hatta arababanın bir önceki sahibi olan dişçiyle de görüştüm sonuç itibariyle Allah utandırmasın arabayı aldım :)

bundan sonra artık arabanın teknik anlamda bazı kafa takılan yerleri var onuda sitemizde arayıp bulmaya çalışacağım eğer bulamazsam tekrar yardımlarınıza başvuracağım...

tekrar çok teşekkürler...

hayırlı uğurlu olsun çok memnun kalacaksınız eğer araç hakkında takıldığınız bi yer olursa sorabilirsiniz allah kaza bela vermesin
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 16, 2011, 22:39:00 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 16, 2011, 23:10:42 »
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #32 : Kasım 17, 2011, 00:09:36 »
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşaallah. Ben de 1-2 ay önce 2007 Corolla Sol Otomatik vites aldım ve çok memnunum. Gerçekten kaliteyi hissediyorsunuz. (Yakıt sarfiyatını saymazsak tabii.  :) )

Bu arada ben aracı alırken Toyan 250TL ekspertiz ücreti istedi. Ben de başka yere götürmek zorunda kaldım. Demek ki her bayide fiyat değişiyor.
2007 Corolla 1,6 SOL AT
---------2409Km-----------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 17, 2011, 22:55:46 »
Araçınız hayırlı olsun güle güle iyi günlerde binin kazasız sürüşler...
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 18, 2011, 22:20:51 »
herkese çok teşekkürler...elimdeki clioyuda 12,85 e sattım 3 sene önce 12 ye almıştım inşallah zamanı gelince komacanı(bizim ufaklığın arabamıza koyduğu isim)sattığımızda da kar yaparak satabiliriz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 18, 2011, 22:39:30 »
toyota reşat altını gibi araba al bin arabaya bindiğini anlarsın lakin yetkili servise göstermeden sakın alma