Gönderen Konu: 11.11.2011 Bana hiç uğurlu gelmedi...  (Okunma sayısı 3787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
11.11.2011 Bana hiç uğurlu gelmedi...
« : Kasım 12, 2011, 21:51:59 »
Başımdan geçen dün sabahki olayı sizlerede paylaşmak istedim.Sabah kalktım aileyi hastahaneye bıraktım ordan askerlik şubesine sülüs kağıdını almaya yedek subaylık sınav yerini öğrenmeye gitmeden araçıma çarptı akılsızın biri çarpması bir yana carptı ve kactı peşine düşüp yakaladım aşağı indi nevar lan vs. argo tabirlerle küfürüde yedik ses etmedim dedim küfür etme benim kim olduğumu biliyormusun vs. adam yok gene yok dalağını yok bilmem neyi dedi allahım bana sabır ver cünki torpidoda babam askeri porsenel emeklisi olduğundan silah var zor tuttum kendimi anlaşalım dedi senle ne anlaşıcam dedim çağırcam polis ceza yemeyelim vs. yok ben senden şikayetciyim dedim sen araba hem vur hem hatalı ol hem in araçtan hakaret et hemde küfür et sen kimsin dedim sonra babama tlfnla çağardım geldiki :)) adamı parçalıcak babamada sokrandı efelenme diye babam arabaya yöneldi ben anladım ne yapcağını kapıyı kitledim hayır baba dedim değmez bırak ekip çağırdım gelir 5 dk neyse ekip geldi ne deseler iyi olay yerini terk ettiğiniz için biz tutanak tutamayız kendi aranızda anlaşın baktım olmuçak babama napalım dedim babam da dedi şikayetciyim bu adamdan dedi hakaret etti tehdit etti aldırdık karakola akşama kadar orda uğraşdık geldi el öpüyor babamın  kardeşim özür dilerim vs dedim söylenen kelimenin özürü olmaz 35 yaşında adamsın dedim ben 26 yaşındayım sen gösterdiğin olgunluğa bak birde bana anlaşalım vs adamın ehliyet yok nufus cüzdanı yok sonra tcsini evden aldı ehliyetide istanbulda alkolden kaptırmış.Ekip geldi cezayı yazdı sonra şikayetci oldum abisi geldi yalvardı resmen ben hayatımda hiç yalvaran insan görmedim şikayetimi geri aldım babamda al uğraşmayalım vs. olay kapandı aracımı lider toyota servisine bıraktım kapıda camurlukta ve tamponda hasar var bakalım eksper geliçek pazartesi kasgodan araç alıcam olmasa iyiydi ama trafik maganda dolu heleki bu büyük şehirde geri kalmış beyni gelişmemiş insanlar yokmu o trafiğe cıkan çok sinirlerim gerildi kendimi zor tutuyorum. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Toyota Club Türkiye

11.11.2011 Bana hiç uğurlu gelmedi...
« : Kasım 12, 2011, 21:51:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: 11.11.2011 Bana hiç uğurlu gelmedi...
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2011, 22:02:49 »
Halil abi çok geçmiş olsun malesef böyle kişiliğe sahip adamlar (Adam dediğime bakmayın adamın A sı bile olamazlar) içimizde dolaşıyor ama bence şikayetinizi çekmekle kötü yapmışsınız zaten bu gibiler şikayetler geri çekile çekile azıyor diğer yandan şikayeti çekmeseydinizde gerçekten sizde işinizden gücünüzden olacaktınız zaten şikayet çekenlerin bir çoğu bu yüzden şikayetlerini çekiyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 12, 2011, 22:14:50 »
Kardeşim sağolasın  şimdi askere gidicem 5 aylığına yokum mahkeme vs. polis uğraşırmısın dedi  dedim abi 26 yaşına geldim ne karakol yolu bilirim nede böyle bir olay geldi başıma dedim mobese kameralarına bakın dedim eğer ben suclu isem dedim ses etmem yolumda gidiyorum birden kırdı ara sokağa daldı adam kaçtı dedim yapacak neyim var siz söyleyin dedim ama icimde kalmasın diye dedim sana o küfürleri orda yedirirdim ama geleceğim var senin gibi bir adam için yakamam dedim yanlış konuşuyosun vs. dedi dedim doğruyu yanlışı senden öğrenecek halim yok dedim  yapıyorsun bir hata inip artislik yapmıcaksın dedim kacıpda inip küfür etmiceksin dedim yaş olarak benden büyüksün ben sana orda abi hitamı kullandım sen neyse dedim hocam yoluna git bana bulaşma dedim ben evraklarımı aldım gider senin sigortandan yaptırırım sorun yok dedim sonra özür vs bidaha dilemeye kalktı sus o iş bitti ya ben aracımın carpılmasına gram üzüldüysem askerden dönmek nasip olmasın böyle insanlarla karşılaşıyorum evinde işinde gücünde temiz bir insanım ne kimseye karışırım ne ederim işte beni bulması böyle işlerin üzüyor ama plçak varmış oldu allahım daha büyüğünden korusun cümlemizi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2011, 22:34:56 »
Geçmiş olsun, arabayı n'apçan, satçanmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2011, 22:40:01 »
Sağolasın kemal abi yok satmam en azından bu yaz tatilimi yapıcam seneye artık bmw grubu yada mercedes grubuna geçicem ama 1 sene kadar binicem daha tam tadını cıkartamadım sıkılmadım araçım 2006 model  46000 km sıfır ayarında araba :) satıpta başımı derde sokamam artı askere gidicem 1 ay sonra :) arabamıda götürücem gittiğim yere hafta sonları kullanıcam :) biraz lüx olarak düşünebilirler ama bana göre araç lüx değil ihtiyaç...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2011, 23:19:01 »
geçmiş olsun halil, bunun gibiler için sinirlerini yapratıp günaha girmeye değmez.... kısaca şöyle söyleyim 6 kaza olayı yaşadım 5 i kaçtı 1 i ile tutanak tuttum... ama hepsini yakaladım sıkıntı yok :))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2011, 00:37:27 »
kardeş geçmiş olsun valla sen iyi dayanmısın.13 eylülde de ankarada dikmen de emniyet müdürlüügünü geçince bir ışık var.polis evini felan geçiyorsun.Orda solda duruyoruz.yani ışık ta farklı yanmıyor.sola dönmeyip direkt gidecegiz.Araç 27 plaka.Ben ameliyat olacam özel 29 mayıs hastanesinde.06 plakalı 29-30 yaşlarında  yanında bir bayan olan bir araç var arkamızda. ışık yandı tam hareket edecez arkadaki selektör yapıp sövmüş.Babam durdu ne oldugunu anlayamadan adama niye sövdün diyor.Adam dönmeyeceksen nıye burdasın dıyor.babamda ne farkediyor seni bekletmedim dıyor.İşin ilginç yanı ışık hepsine  aynı yanıyor.yani sola dönüşe geç yanmıyor.Artistlik yapıyor.babamda sinirli biri emekli polis memuru adam ileri geri konusuyor .Kardeş git dıyoruz hastaneye gidiyoruz dıyoruz stresli idare et diye ben alttan alıyorum. yok nuh diyor peygamber demiyor.Babam birkaçtane vurdu güneş gözlügü kırıldı.Daha artistlik yapıyor gitmiyor.babamı alıp biz uzaklastırdık.Terbiyesiz insan çok ,yapılan iyi bişey değil ama bazılarıda bunu istiyor..Yabancı plakaysa hor görmeye çalısıyor.Tam tersi dahada anlayışlı olması gerekirken elbette..o  moloz yedigi dayakla kaldı.
Bu yüzden hayatını kaybeden bir sürü insanda var.İte dalaşma çalıyı dolaş derler ya aynen öle.Halil Bununla geçmiş olsun.her şerde bir hayır vardır.Ama iş buraya kadar geldikten sonra masrafı o şerefsizden alsaydınız..
 !!! !!! !!!Zehir hafiyelik konusunda senı muhammet abinin yardımcısı ilan ediyorum.Zira kendisinden ne uçan nede kaçan kurtuluyor !!! !!! !!! !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2011, 11:23:56 »
  Halil, çok geçmiş olsun. Trafik kanununda bunu değiştirmeleri şart. Çarpıp kaçan sürücü ile emniyet uğraşmıyor, mahkemeye bildirmen gerekiyor. Yani kaçanın yanına çoğunlukla kar kalıyor bu. Sigortan da seninkini değil bu tarz mahlukatların işine yarıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 13, 2011, 12:09:26 »
   İbrahim çok çok geçmiş olsun.Allah kötü insanlardan,kötülüklerden korusun biz iyi insanları.Onları da islah etsin.Kim ne derse desin Ankara,İstanbul'a oranla daha zor bir şehir.Magandası,iti kopuğu fazla bir şehir.İstanbul'da trafikte yabancı plakalı araçlara yardım ediliyorken Ankara'da durum çok çok farklı.Mesela Tuncay'ın başına gelen olay.Ankara'ya gelecek herkes şunu aklının bir kenarına yazsın isterim.Bir kere her türlü korna tacizine hazırlıklı olmalılar.Ankara sürücüleri her şeye korna çalar.Bir şehrin tamamı taksici,dolmuşçu (bu grup meslekleri gereği çok korna çalarla) zihniyetinde olur mu?Daha sonra,özellikle sağa dönüşlerde "sağa dönüş lambası" yoksa bile arkanızda,sağa dönecek sürücüler ısrarla kornaya basarlar gitmeniz için.Hatta abartırlar ellerini kornadan çekmezler bile...İnip kafa göz dağıtasınız gelir ama şehirde bunlardan o kadar çok var ki hangi biriyle uğraşabilirsiniz ki?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2011, 12:36:59 »
Sağolun abilerim bende işte neye uğradığımı şaşırdım indim adam başladı küfüre hem suclu arabama carpıyor kacıyor birde inip küfür etmesi ne biliyim dayımı korkuma arayamadım bu yüzden gelse 2 araba gelir adamlarıyla işin boyutuda değişir annemde telefonda özellikle belirtti dayını arama oğlum baban geliyor diye yoksa ona pauç bırakıçak adam değilim ama işte dediğiniz gibi maganda çok orda ağrıma giden babama diklenmesi ben onun gibi ne insanlar gördüm abilerim karakolda ne dese iyi orda trafiği tıkamamak için durmadım diyor  durdunda insan 2 km uzaklaşırmı olay yerinden kovaladım yakaladım valla dedim bu arabayla zor yakalarım bunu ama hiç zor olmadı maşallahı varmış uctu resmen bal işiyle uğraşıyormuş.Abilerim kızmayında türkiyede doğru düzgün ne var allah aşkına siz söyleyin hangi yasa var adam carpıp kacıyor yakalıyorum polis diyor sanada ceza yazalım dedim komiserle görüşelim babama oda hemşeri çıktı adam demese bırakın mahkeme yazsın banada yazacaklar olay yeri terk dedimki farzet plakayı aldım ben napıcam bekliceksin orda arıcaksın ekipleri dedi dedim buyur adamın ehliyetini kaptırmış alkolden üzerinde huvuyeti yok sonra ehliyetli biri geçiçek ozaman ceza yememen için dedi başka raçla takip ettim de dedi dedim abi bir mobese var iki neyse o olsun ben haksız yere hak kazanmak istemiyorum dedim adam senin gibi insanlar kaldımı bu devirde dedi demek kalmış abi dedim polis diyor babama pırlanta gibi bir evlat yetiştirmissin komutanım dedi babam oğluma her zaman güvenirim özü sözü birdir dedi öyle bindik eve geldik babamın şekeri az düştü :) yemek yedik sonra doğru istanbul yolu lider toyota servisine yol aldık bakalım hayırlısı abilerim ya allahım hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın.Yoksa trafikde çok dövüleçek adam var ama allahından bulsun hepside.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2011, 12:42:39 »
Halil bey ve diğer trafikteki madur olan arkadaşlara çok geçmiş olsun...
daha önce bi çarpıp kaçma olayı benimde başıma geldi .. velhasıl arabayı yerinden kıpırdatmadan zabıt tutturmak gerekiyormuş polise yoksa %50 yi bölüşüyorsunuz kazada haklı olsanız bile. Ben polise inandım aldım plakayı gel karakola şikayetçi ol dediler gittim. Meğer olayın ertesi günü adam başka birini koymuş direksiyona yollamış polisede abi biz akşam konuştuık anlaştık arkadaş şikayetçi olmuş sonradan demiş.. kaskoyu bozdurup yaptırdık arabayı..olduğumuz sinir ve gecenin bi yarısı alkol ve polis muhabbetiyle geçtiyle kaldı.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2011, 12:44:06 »
sırf yol kavgasından adam öldüren birinin davasında yer almıştım. Bayan halimle bile beni kapımın önünde tartaklamaya teşebbüs eden adamlar oldu..Kısacası gerçekten etraf manyak psikopat dolu. Bazen ben de sinirlerime hakim olamıyorum ama mümkün mertebe müziğin sesini açıp görmemezlikten gelmek gerek.
Sizin olayınızda da, ben her ne kadar böyle zamanlarda mağduriyet giderme ve hak arama özgürlüğünün peşine sonuna kadar düşülmesi taraftarıysam da böyle olaylarda şikayetin geri çekilmesini de anlayabiliyorum. Çünkü öyle bir durumda eğer yargılama aşamasına geçilse bile en azı bir yıl sonra gerçekleşecek. Yani siz askere gideceksiniz geleceksiniz işe başlayacaksınız odur budur belki olayı bile unutacaksınız sonra birgün postacı size 2013 yılı duruşma tarihli bir tebligat getirecek =))
Neyse..Yine de çok geçmiş olsun..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2011, 12:53:25 »
Sağolun teşekkür ederim ama polis ve yasalarda eksiklik mevcut orda babamın dikkatini ceken diğer bir hususta bir polisin o adama akıl vermesi sinir bozucu bir durum çünkü ailem asker ve polis kökenli bir aile bunları görmek beni üzdü açıkcası biz ne için uğraş veriyoruz farklı bir bayrağımızmı var anlayamadım adam suclu itirazda edemiyor küfür ettiğini polisde görüyor vs. ama şunu öğrendimki adamı orda tutup bir evire cevire dövmek lazımki başkalrınında canı birdaha yanmasın işte sabır dedik sustuk bakalım eğer tersi yönünde birşey çıkar ise yasal olarak her yönden hakkımı ararım.Uğraşmaksa uğraşırım vatani hizmeti tamamladıktan sonra hergün çağarsınlar giderim mahkeme vs. çünkü böylelerine bizler sustukça göz yumdukça gün geçtikçe artış gösteriyor.Orda 3 tane genç var  polise küfür ediyor resmen gözümüzün önünde polis inanmazsınız gıkını cıkartamıyor.Alkol muyanesine giderken onlarıda getirdiler sordum polise suçları ne  bu iki haftadır görme engeli olan insanlarımızın telefon ve cüzdanlarını gasp ediyorlarmış bunun gibi 8 tane şebeke yakalanmış görüyorsunuz insanlığın ne yöne kaydığını yazık diyorum hükümette bedelli cıkarsın önce sen adam gibi yasa çıkar insanların haklarını adam gibi koru sonra bu vatan evlatları 30  ay desen nbile gider yapar askerliğini boşa herşey yazık diyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 13, 2011, 13:19:52 »
Geçmiş olsun Halil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 13, 2011, 13:27:39 »
Geçmiş olsun Halil.

Sağolun Selçuk bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kadınlar insandır, biz insanoğlu.
  • Araç: ---
  • 25 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 13, 2011, 13:29:03 »
Geçmiş olsun Halil Bey, gerçekten sabrınıza hayran oldum, böyle bir durumda sabırlı olmak gerek, peygamber efendimizin  "gerçek cesurların öfken anında  öfkesini yenenler oldugu " şeklinde sanırım bir sözü(hadis) var.
Ama ben de oldukça şaşırdım yani olay yerinden ayrılmak olayı nasıl ört bas eder anlamış değilim, ya bu memlekette bir kanun da masum ve şerefli inlasın yanında olsun allah aşkına, nasıl olur bu , iyi ozaman kazayı yap - suçluysan kaç, sonra bir akrabanı gönder  karakola , biz anlaştık diye yalan beyan ver..

Neyse Halil Bey , bizim ulkemizde bu tur maganda ve okuzler maalesef; mitoz-mayoz ve hatta rüzgarla  bile üreyip çoğalabiliyor, kanunlarda bunların yanında be kardeşim işimiz zor...

Geçmiş olsun, cana gelmesin mala gelsin...
Sizi sabah namazına kaldıracağına söz veren birisiyle evlenin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 13, 2011, 13:33:53 »
Geçmiş olsun Halil Bey, gerçekten sabrınıza hayran oldum, böyle bir durumda sabırlı olmak gerek, peygamber efendimizin  "gerçek cesurların öfken anında  öfkesini yenenler oldugu " şeklinde sanırım bir sözü(hadis) var.
Ama ben de oldukça şaşırdım yani olay yerinden ayrılmak olayı nasıl ört bas eder anlamış değilim, ya bu memlekette bir kanun da masum ve şerefli inlasın yanında olsun allah aşkına, nasıl olur bu , iyi ozaman kazayı yap - suçluysan kaç, sonra bir akrabanı gönder  karakola , biz anlaştık diye yalan beyan ver..

Neyse Halil Bey , bizim ulkemizde bu tur maganda ve okuzler maalesef; mitoz-mayoz ve hatta rüzgarla  bile üreyip çoğalabiliyor, kanunlarda bunların yanında be kardeşim işimiz zor...

Geçmiş olsun, cana gelmesin mala gelsin...

Sağolasın abicim napalım abi mala gelsin dedik susduk malda gözüm yokda işte olanlar insanı üzüyor bu zamanda iyiden yana kanun çıkmaz hep kötüden yana çıkar ben anlamıyorum böylelerini kayıran kanunları buna göre koyanlar utansın ama şu mantıkta vardır tahminimce kasgo ve sigorta firmalarının istediği birşeydir yoksa herkez kazayı yapar sonra bir arkadaşı ile ekip çağarır yaptırır çok mantıklı ama işte orda olanları biriniz olsada görse bilmiyorum ne yapardınız ankarada yaşamak bana artık pek hoş gelmiyor önceleri ankara ankara idi şimdi tamamen magandalar eşkiyalar şehiri oldu....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 13, 2011, 14:32:33 »
Gecmis olsun.

Ama öyle hareket eden adami ben affetmezdim ve sikayetimi geri almazdim. Sürünsün mahkemede.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kadınlar insandır, biz insanoğlu.
  • Araç: ---
  • 25 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 13, 2011, 14:55:45 »
Murat Bey sıkıntıda burda baslıyor işte, mahkemede haklı olan da sürünüyor, hemde yuzde yuz haklı oldugun bir davada.
 Bizim hukuk sistemimiz geregi, karşı tarafın avukatı işi uzatıyor , yok bilir kişi raporu, yok olay yeri raporu, yok sağlık raporları, yok psikanaliz test istiyor. vs. Tek celselik basit bir dava yıllar suruyor.
Ya daha gecen hafta 18 kişinin tecavuzettiği kızcağız, yavrucağız, 2 sene süren (sanırım 1-2 sene surdu)mahkeme  sonunda mağdur edildi, adamlar beraat etti ya boyle bir ulkede yaşıyoruz Murat bey maalesef bu ülkede terörden de buyuk bir sorun var ki o da hukuk düzeni sonn derece bozuk...

Gecmis olsun.

Ama öyle hareket eden adami ben affetmezdim ve sikayetimi geri almazdim. Sürünsün mahkemede.
Sizi sabah namazına kaldıracağına söz veren birisiyle evlenin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 13, 2011, 14:59:53 »
bu gibi durumda, aracın plakasını alıp arabanızı yerinden oynatmadan trafik ekibi çağırıyosun. trafik ekibi kaza yeri terk tutanağı tutuyo. kazanın büyüklüğü, yolun ve trafiğin durumuna göre minimum 140 maximum 500 Tl ceza yazılıyor plakasına. ertesi gün alacağınız tutanakla dava açabiliyosunuz. ayrıca aracın trafik sigortası aracınızı yaptırıyor. bence kovalayıp kavga etmeye, küfür duymaya veya küfür etmeye değecek bi durum değil.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...