0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gibi durumda, aracın plakasını alıp arabanızı yerinden oynatmadan trafik ekibi çağırıyosun. trafik ekibi kaza yeri terk tutanağı tutuyo. kazanın büyüklüğü, yolun ve trafiğin durumuna göre minimum 140 maximum 500 Tl ceza yazılıyor plakasına. ertesi gün alacağınız tutanakla dava açabiliyosunuz. ayrıca aracın trafik sigortası aracınızı yaptırıyor. bence kovalayıp kavga etmeye, küfür duymaya veya küfür etmeye değecek bi durum değil.
Biz yaptığımız şikayet ile kaldık Muhammet.Babam'a plakayı verdik aracın adresi için babam akılla adam adresi alıpta verir mi bize.Başınızın,gözünüzün sadakası olsun dedi kestirip attı.Adresi belli bir adam yakalanmadı,yakalamak istemediler. Bizim gibi sıradan bir halk için adalet neyimize ki? İbo'yu vurdular ertesi gün yakaladılar çeteyi.Ankara'da diplomatı bıçakladılar akşam olmadan yakaladılar zanlı'ları.
Şahitlerden biri ben olabilirim, yaz beni şahit
Ama sen öğretmensin Kemal abi yani emekli öğretmen
Ya bende diyorum bu kemal isim soyisim tanıdık geliyo.. naptın saçı sakalı kestinmi abi yolda görsem tanımam valla alışmıştık ...
şu zamanda vurup kaçtıkdan sonra aracı yakaladın! yakaladın!... yoksa polis gelip tutanak tutup karşı aracın kaçtığını beyan etsede hiçbir sonuç çıkmaz, ilgili tutatakla trafik mahkemesine gidip 200 tl bayılıp dava açılır, karşı taraf suçu inkar ederse dava aylarca sürer ve sonunda düşer... sende ödediğinle kalırsın...bu gibi durumda yapılacak tek şey vardır, etrafda kaza durumunu gösterir kamera buldunki derin bir nefes al yırttın demektir... baktın kamera yok allah hak getire durumundasın, zaman kaybetmeden polis çağrılır ve olay yerinde gördü tanığı 2 şahit beyan edilirse karşı tarafdan bu hasar karşılanır... yanlışsam düzeltiniz