0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birkaç ay önce başlayan deri soyulmasını 10000 bakıma gittiğimde servise şikayetimi iletmiştim. garantiden değişeceğini bildirdiler ve siparişi geçildi. ve bugün servise giderek direksiyon simidi tamamen değiştirildi. 15dk gibi zaman aldı. verilen faturada yazılı miktar ise 1830tl.aslında çok abartılı bir soyulma değildi fakat ileriye doğru dahada belirginleşeceğinden değiştirttim. teşekkürler toyota
Nereleri soyuldu abi tam olarak direksiyonun?
Eskıyı alabilirseniz alın ilerde yenı takılan da soyulunca değiştirirsiniz bence..
tam üst kısmı yani 12 diye tabir edilen kısımda ufak ufak soyulmaydı
istedim vermediler, garanti kapsamında olduğundan merkeze göndereceklermiş inceleme için.
Arkadaşlar tavsiyem garantinin bitim süresini ayarlayın en son ozaman değiştirin ... 3-4 ay kala garanti bitimine değiştirirsenz sonra yıpranmışını kendiniz değiştirmeniz gerkir..
12 yönündeki soyulmanın tek sebebi güneş. bulabilirseniz ince bir kılıfla bu sorunu aşabilirsiniz. çıkmacıda sadece direksiyon 150 tl bilginiz olsun.
benim aracımda da 10 yönünde soyulma var ben de mi değişirsem mi acaba. işte forumun faydaları. ben de elim terleyince benden kaynaklanıyor diyordum.